Balea Lippenpflege Fresh Grapefruit recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea Lippenpflege Fresh Grapefruit
Balzámy na rty Balea Lippenpflege Fresh Grapefruit - obrázek 1
Balzámy na rty Balea Lippenpflege Fresh Grapefruit - obrázek 2
Balzámy na rty Balea Lippenpflege Fresh Grapefruit - obrázek 3
Balea (353)
1.3 z 5 5 1.3 9
Celkem 9 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
67%

Koupilo by znovu
0 %

Recenze produktu
Balea Lippenpflege Fresh Grapefruit

věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 18:11:37

Tento balzám na rty je vážně přímo strašný. Nevím, co mě to napadlo si ho koupit, protože už mám tu samou zkušenost s podobným balzámem Balea s citronovou příchutí (již se nevyrábí). Tenhle grepový je to samé v bledě modrém. Zkrátka ve spěchu se nevyplácí nakupovat. Nejen že rty vůbec nehydratuje, ale dokonce ty mé vysušuje. Navíc vůně je hrozně chemická a nepříjemná. Ani jsem balzám nevypotřebovala celý a kus vyhodila, opravdu se to nedalo.

  • žádné
  • nehydratuje rty
  • vysušuje rty
  • chemická vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 19:57:45

Bohužel musím souhlasit s předchozí negativní recenzí .Balzámy jsem zakoupila 3 různé druhy z toho a od chvíle co jsem je začala používat byli rty vysušené a poškozené .Vůně mi až tak nevadila, ale víc bych si ho nekoupila .Trvalo týden než jsem rty zregenerovala .

  • cena
  • vysušuje
  • nehydratuje


věk
35-44

Další recenze od 11.7.2012 11:13:15

Jo, tak tento grepový balzám je opravdu trefa vedle. Tušila jsem sice, že to asi nebude žádná sláva, ale takovou hrůzu jsem opravdu nečekala. Na rtech vůbec nevydrží, mohla bych se s mazat co 5 minut, takže o nějaké hydrataci nemůže být vůbec řeč. Naštěstí mi rty ale nevysušoval. Vůně je dost chemická, ostatně skoro jako všechny balzámy od Baley, co jsem dosud vyzkoušela. Znovu rozhodně nekoupím, tento produkt je k ničemu.

  • cena
  • na rtech vůbec nevydrží
  • nehydratuje
  • chemická vůně


věk
25-34

Koupila jsem ze zvědavosti, očekávala jsem, že bude mít svěží vůni. Vůně není svěží, balzám nehydratuje, spíše rty vysušuje. Letěl do koše, vyhozené peníze. Přijde mi, že většina balzámů od Baley, které jsem zatím vyzkoušela, byla nanic. Budu kupovat už jen Labello.

  • žádné
  • nehydratuje
  • nepřirozená vůně
  • vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2013 21:07:35

Tak tenhle balzám mě nehorázně zklamal. Naneštěstí jsem si před nákupem nepřečetla recenze, takže jsem hodně prohloupila, protože takovou katastrofu jsem teda nečekala. S klidem můžu říct, že to je asi nejhorší balzám, co jsem kdy vyzkoušela. Sice mi hezky voní, ale to je opravdu vše. Jak už psaly holky výše, pomáda nehorázně vysušuje rty a způsobuje praskliny, což absolutně nechápu. Na rtech nemá výdrž ani 3 minuty, takže totální katastrofa, škoda!

  • zajímavá vůně
  • cena
  • hrozně vysušuje rty
  • celkově tragický
  • nehydratuje
  • nevydrží na rtech ani 3 min


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2014 10:53:56

Balzám na rty jsem potřebovala jen tak do kabelky, tak jsem , si koupila tento asi za 40,- v DM. No už bych si ho ani do kabelky nedala. Rty opravdu vysušuje, vůně je chemická. Prostě neplní svůj účel. Je lepší si připlatit za Labello nebo HELLE, které svůj účel plní, byť za vyšší cenu. Už si ho určitě nekoupím a nikomu jej nedoporučuji.

  • Vysušuje
  • Chemická vůně


věk
25-34

Další recenze od 29.10.2012 16:25:44

Jak na tuhle značku nedám dopustit, tak tento blazám byl trefa vedle.. Jediné co na něm oceňuji je vůně.. s Ostatním se výrobci pěkně sekli..Balzám rty spíš vysušuje než hydratuje. Přestože je jeho cena velice příznivá, víc už bych si jej nekoupila.

  • obal
  • cena
  • vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 26.8.2013 14:41:27

Nejsem moc příznivcem balzámů. Ale někdy mám rty tak vysušené, že si nějaký koupím. V tomto případě to byl ale přešlap vedle. Jediné co mi vyhovovalo byla příchuť. Ta mi voněla tak moc svěže a citrónově (ač výrobce uvádí příchuť grapefruit), že jsem měla chuť se do něj zakousnout. Tím mé nadšení ovšem skončilo. Rty vůbec nehydratoval a spíše je ještě více vysušoval. Pro mě jediné plus byla cena a příchuť. To je ovšem málo a příště si koupím 100% jiný.

  • cena
  • nehydratuje



věk
25-34

Další recenze od 5.5.2015 22:11:26

Mám veľmi rada sensitive balzám od balei takže sa vždy nechám nalákať aj na ostatné varianty balzamov na pery. Tento ma zlákal názvom"svieži grep" tyčinka je v takom tom klasickom balení má zelený vrchnáčik. Vôňa je zaujímavá. Nejako príliš mi nevadila.Tyčinka sa dobre nanáša nezanecháva na perách také tie odporné zvyšky. Ale tá chuť. 5x ma z nej striaslo. No prekonala by som sa keby hydratoval. Nehydratuje. Znovu ho nekúpim ale jak sa poznám kúpim si inú variantu týchto balzamov. .

  • vôňa
  • cena
  • nehydratuje
  • chuť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené