Dove Indulgent Nourishment tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Dove Indulgent Nourishment tělové mléko
Hydratační tělové krémy Dove Indulgent Nourishment tělové mléko - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Dove Indulgent Nourishment tělové mléko - obrázek 2
5 4.6 8
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Indulgent Nourishment tělové mléko

věk
35-44

Další recenze od 6.5.2012 16:15:01

Tělové mléko vyživuje, na dlouhou dobu hydratuje a rychle se vztřebává do pokožky, krásně jemně voní po bambuckém máslu a hlavně dlouho. Pokožku zanechává sametově hebkou. Vhodné i na suchou až atopickou pleť. Nezanechává pocit lepivosti, jako některá tělová mléka a cena je taky rozumná.

  • jemná parfemace
  • hydratace
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 7.5.2012 00:55:34

Toto tělové mléko mě uchvátilo především svojí vůní. Obsahuje výtažek z bambuckého másla. Má příjemnou krémovou konzistenci, dobře se roztírá. Pokožka je po jeho aplikaci pružná a hydratovaná, chybí pocit ulepenosti. Akorát je potřeba na jednu aplikaci trochu vyšší množství. Celkově mám tělová mléka Dove ráda.

  • vůně
  • výborně hydratuje
  • konzistence
  • design obalu
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2012 10:45:15

tady to hydratační tělové mléko je úžasné. nádherně voní, hydratuje rychle se vstřebává, a pokožka je dlouhou sametově hebká. nelepí se a mam ho moc rada. a celkově značka DOVE mne velice vyhovuje. tohle tělové mléko je zatím nejlepší jake sem koupila

  • krásna vůně
  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2012 12:44:36

Tak tohle tělové mléko mě velmi překvapilo. Nejen, že krásně voní a dodává pokožce krásný hebký vzhled, ale užasně pokožku zjemní a hydratuje, kdo chce mít pokožku hebkou jak miminko, tak doporučuji určitě tohle tělové mléko Dove, obal je praktický a cena přijatelná.

  • Cena
  • Hydratuje
  • Vůně


Další recenze od 25.8.2012 21:33:44

Tohle mléko opravdu nádherně voní, připomíná mi vůni bambuckého másla. Pro mou suchou pokožku je dostatečně hutné (ale ne příliš) a ne jen takové to, co sice voní, ale vydrží na těle slabou hodinku. Koupím si ho znovu a myslím, že cena v poměru ke kvalitě je odpovídající.

  • vůně
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 13.3.2014 22:19:09

Naprosto výborný tělový krém. Pokožku mám suchou a dlouho jsem hledala krém/mléko které by mi pokožku hydratovalo tak, že by po nějaké době ani nevadilo, kdybych krém po sprše nepoužila. Po použité je pokožka jemná, provoněná a opravdu hydratovaná. Vsakuje se celkem dobře a vůně krásně drží ještě několik hodin. Určitě koupím znovu.

  • hydratace
  • vůně
  • špatné víčko
  • když se to přežene tak je pocit ulepenosti


věk
35-44

Další recenze od 25.2.2013 10:53:55

S tímto tělovým mlékem jsem byla moc spokojená.Velmi dobře se roztírá,krásně voní.Pokožka je po něm krásně hebká a hydratovaná a zvláčněná.Zdálo se mi,že se trochu pomaleji vsakovalo,ale nebylo to nic hrozného a já si toto mléko určitě zase koupím a ostatním rozhodně doporučuji.

  • vůně
  • hydratuje
  • zvláčňuje
  • pomalejší vsakování


věk
35-44

Další recenze od 26.6.2012 08:22:51

Tohle tělové mléko jsem dostala, sama bych si ho nevybrala, protože moc nemám v oblibě vůni bambuckého másla, i když je pravda, že konkrétně v tomto provedení je mi vůně docela příjemná. Mléko je určené pro suchou pokožku, je hustší, hezky se roztírá. Hydratuje dobře, ale já si po něm připadám ulepená, což mi dost vadí. Celkově jsem si ho tedy neoblíbila a zůstanu u jiných tělových mlék Dove.

  • dobrá hydratace
  • dobře se roztírá
  • vůně
  • pocit ulepenosti


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Cien Body Butter

4.6 91% 23 recenzí

Hůře hodnocené