Dr. Müller Pharma Panthenol 60 tablet x 40mg recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Dr. Müller Pharma Panthenol 60 tablet x 40mg
Doplňky stravy Dr. Müller Pharma Panthenol 60 tablet x 40mg - obrázek 2
5 4.4 25
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Dr. Müller Pharma

Recenze produktu
Dr. Müller Pharma Panthenol 60 tablet x 40mg

Holky, já beru denně 3 tablety a to být jste měli vidět to tóčo :D vlásky krasne rostou a to jsem myslela ze moje délka po lopatky je konečná.



věk
15-24

Další recenze od 29.2.2016 15:36:18

Jelikož si vlasy již delší dobu pravidelně barvím a denodenně žehlím, neobešlo se to bez následku. Mám vlasy vysušené, lámající se, zkrátka zničené. Hodně mi padají a díky lámavosti se mi už nějaký ten rok zasekly na jedné délce. Na základě kladných recenzí jsem zkusila Panthenol. A rozhodně nelituji. Dříve jsem brala Biosil Plus, sice fungoval, ale byla jsem po něm strašně nafouklá. U Panthenolu se nic takového nekonalo. Vlasy rostou znatelně rychleji (poznávám na odrostech) a skutečně méně padají. Další velké plus je účinek na nehty. Pracuji manuálně a tak se mi nehty hodně lámou. Po braní těchto tabletek se mi neskutečně zpevnily. Za mě jednoznačně ANO.

  • Rychlejší růst vlasů
  • Zpevňuje nehty
  • Omezuje padání vlasů
  • Nenafukuje (oproti Biosilu)
  • Obsahuje barviva


věk
25-34

Tabletky jsem si koupila na kvalitu mých vlasů - dávám si blond melíry a ty jsou leckdy dost nešetrné. Vlasy se mi zlepšily o dost - méně padají, skoro se mi netřepí a to jsem nestříhala už skoro 3/4 roku! Nehty mám také v lepším stavu než kdykoliv jindy. Po tabletkách nejsem vůbec nafouklá - tento problém jsem měla po Biosilu a z toho důvodu jsem ho vyřadila. Překvapilo mě, že hodně holek tu psalo, že má po tabletkách lepší pleť - to jsem já nezaznamenala. Za nízkou cenu se jedná o bezva výrobek. Doporučuju v akutních případech používat dvě tabletky denně a pak najet na jednu.

  • lepší vlasy a nehty
  • cena
  • nejsem po něm nafouklá
  • nepůsobí mi na pleť, ale k tomu není asi určen


Působit to začlo asi cca po 3 týdnech, nejen, že mi vlasy rychleji rostly, ale také se mi zlepšila kvalita vlasů, méně se třepily, tolik nevypadávaly a byly pevnější. Brala jsem je 4 měsíce. Nyní mi došly a přemýšlím, že vyzkouším i jiné tabletky pro porovnání, ale ráda se k Panthenolu vrátím. S polykáním tabletek jsem neměla žádný problém, rychle "vklouznou" do krku. Obal klasický. Jen jak jsem je dobrala, tak mi přijde, že se vlasy vrací do původního stavu.

  • zlepšení kvality vlasů
  • musí se brát pořád


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2014 18:39:30

Tabletky jsem užívala víc než půl roku kvůli padání vlasů a slečnám s podobným problémem je mohu klidně doporučit. První výsledky byly vidět asi po 2 měsícech, navíc jsem měla vlasy i lesklejší a pevnější. Nejvíc se ale jejich účinky projevily na nehtech - tak dlouhé a pevné jsem je do té doby nikdy neměla. Tabletky by měly mít i pozitivní vplyv na pleť, toho jsem si nevšimla (pleť mám bezproblémovou). Bohužel když jsem je přestala jíst padání vlasů se vrátilo a podruhé mi už nezabraly.

  • omezuje vypadávání vlasů
  • pevnější nehty
  • podruhé nezabraly


věk
25-34

Tieto tablety sú taký priemer. Mne osobne veľmi na vlasy nepomohli ale zlepšili sa mi po nich nechty. Užívala som ich dva mesiace a kúpila som si ich znovu. Vlasy sa mi štiepia stále rovnako a ani nezačali viac rásť. Ale na každého pôsobia inak takže ja budem ďalej hľadať tie vhodné pre mňa. Cena nie je vysoká, je veľmi prijateľná. Škoda, ja som vzhľadom na dobré hodnotenia očakávala viac.

  • cena
  • na vlasy nepomáhajú ale na nechty sú super


věk
15-24

Další recenze od 1.2.2014 13:33:38

Beru ho asi měsíc a nestačím se divit, kvalit vlasů se velmi zlepšila, třepení a lámání se asi z 90% vytratilo! Až doberu, rozhodně kupuju další balení. (Kombinuju se sadou L'oréal total repair extreme. - doporučuju) Jen mi vadí docela velké tabletky, hůř se mi polykají. A také mi slečna v lékarně řekla, že působí dobře i na nehty, ale tam jsem bohužel výsledky moc nezaznamenala...

  • funguje
  • bez chuti
  • jen 1 tabletka denně
  • 1 balení vydrží 2 měsíce
  • cena
  • hodně velké tabletky


věk
15-24

Další recenze od 18.12.2013 10:22:53

Po ostříhání 10 centimetrů zničených konečků jsem chtěla, aby mi vlásky co nejdříve dorostly. Zvolila jsem proto tabletky panthenolu od Dr. Müller a co se nestalo. Po dvou měsících od odstříhání mám vlásky, o 5 centimetrů delší, ale hlavně mnohem kvalitnější, pevnější, lesklejší a také hustší. Za mě opravdu doporučuji, na svoji cenu je to zázrak.

  • účinnost
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.12.2013 17:26:31

Panthenol jsem používala po sundání gelovek a můžu říct že mi hodně pomohl, nehty se netřepí, jsou pevné a rychleji rostou, účinky jsem pozorovala i na vlasech, které přestaly tolik padat, brala jsem ho 3 měsíce v kuse, teď plánuji zase na 2 nebo 3 měsíce začít brát, za málo peněz opravdu dobrý produkt, který mohu doporučit

  • účinky na nehty i vlasy
  • cena
  • nic


věk
25-34

Tak Panthenol beru už asi pátým měsícem a výsledky vidím :-) Nejdříve jsem si všimla, že se mi v koutech začaly dělat podrosty nových vlásků, z čehož jsem měla radost. Už menší, když vlásky poporostly a já v culíku vypadala jak sluníčko, ale to je můj problém :-) ... Jinak jsem nezpozorovala, že by se mi vlasy mastily méně, to ne, ale co jsem naopak zpozorovala je to, že se mi (pravda, trvalo to asi 4 měsíce, ale) zpevnily se mi nehty, už se tolik netřepí, a jsou opravdu pevnější. Dřív jsem je měla dost ohebné a takové tenké, teď je to o 100% lepší - a to lakuji tak 2x do týdne. Jedině doporučuji!!!

  • dělají se podrosty
  • zpevnily se mi nehty
  • mohlo by se dělat i větší balení


věk
25-34

Panthenol tabletky jsem začala užívat během zimy kvůli nadměrnému padání vlasů. Jako první jsem zaznamenala, že se mi méně mastily vlasy, což jsem ocenila, protože s tím mám problém a vlasy musím často mýt. Zhruba po měsíci a půl jsem si všimla, že mi na čele a jakoby v koutech začaly růst úplně nové malinkaté vlásky, z čehož jsem byla nadšená. Oproti Biosilu, jsem tady opravdu zaznamenala nějaké výsledky.

  • méně se mastí vlasy
  • růst nových vlásků
  • o žádných nevím


věk
15-24

Další recenze od 5.8.2013 19:37:11

Tyto tablety jsem brala letos na jaře. Na pleti jsem žádný rozdíl nezaznamenala, na nehtech taktéž. Vlasy rostly o trochu rychleji. Co mi ale velmi vadilo, byla zářivě oranžová barva, tudíž použitá barviva (byli myslím dvě, jedno z nich Žluť SY). Přijde mi zbytečné cpát do sebe ještě tyto látky. Díky tomu dávám hodnocení tři a znovu už nekoupím.

  • 1 kapsle denně
  • vlasy rostou rychleji
  • barviva
  • na nehtech žádný rozdíl
  • na pleti žádný rozdíl


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 15:40:21

Panthenol tablety jsem začala používat na podzim, kdy mi příšerně padaly vlasy. Ted na jaro jsem je přestala užívat a vlasy mi zase po měsíci začaly příšerně vypadávat, proto jsem tablety znovu nasadila. Myslím, že má Panthenol výborný vliv na zmírnění vypadávání vlasů, navíc se mi zlepši i slav nehtů a pokožky.

  • zmírňuje vypadávání vlasů
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2013 13:05:48

Tablety Panthenol jsem před časem vyměnila za Biosil, potřebovala jsem dát do "kupy" vlasy. Panthenol je malý učiněný zázrak. Tabletky jsou malé, snadno se polykají, stačí je zapít malým množstvím vody. Po dlouhodobém užívání mám krásně a zdravě vypadající vlasy. Jsou husté, dlouhé, pevné a lesklé. Za mě určitě palec nahoru.

  • Balení
  • Účinky
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 12:14:09

Právě jsem dobrala 60 tablet Panthenolu a musím říct, že mám rozhodně o dost pevnější a kvalitnější nehty. Pleť je také v lepším stavu, ale nevím, jestli je to zásluha Panthenolu. Co se týče vlasů, žádné změny jsem nezaznamenala, ale určitě si koupím další balení. Tabletky by se měly používat asi déle, aby byly vidět výsledky i na vlasech.

  • pevnější nehty
  • lepší pleť
  • cena
  • zatím žádný vliv na kvalitu vlasů


věk
25-34

Další recenze od 9.11.2012 08:51:49

Panthenol už beru měsíc a půl a už teď jsem hrozně nadšená. Nejdřív jsem sice měla obavy, protože se mi příšerně zhoršila má hezká pleť.. Pár týdnů hrůzy jsem přežila a teď už je zase v pohodě, řekla bych, že i hezčí než předtím, krom toho mi tak nějak zkrásněly vlasy, tolik se mi nemastí a vypadají vážně lépe.. Rostou jako z vody, a to se týká i nehtů.. Budu brát určitě dál.

  • funguje
  • cena
  • kapsle by možná mohly být menší


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 21:01:37

Dr. Müller Pharma Panthenol je takový malý zázrak pro moje nehty. Už delší dobu mě trápily lámavé nehty, které navíc prakticky nerostly... Vyzkoušela jsem snad všechny "perfektní" a "zaručeně fungující" vitamíny i jiné přípravky na podporu jejich růstu, no až Panthenol opravdu pomohl. Takže nejen vlasům pomáhá... ;)

  • cena
  • funguje na zpevnění nehtů
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 18.7.2012 00:08:50

Panthenol beru už 3 měsíce a účinky jsou opravdu znát - měsíční odrost mám 2 cm, takže vlasy opravdu rostou rychleji, tolik se nemastí, pleť mám bez chybičky, netvoří se mi už žádné pupínky, ale nehty mě překvapily nejvíc. Zdá se mi, že mi snad rostou před očima, jsou neuvěřitelně pevné, netřepí se... Výsledky jsou opravdu znát.

  • viditelné zlepšení pleti
  • rychlejší růst vlasů a nehtů
  • cena
  • nic


Další recenze od 9.7.2012 10:28:08

Panthenol beru cca 4 týdny. Všimla jsem si, že mi rychleji rostou nehty a co mě teda nejvíc překvapilo, zlepšila se mi kvalita pleti. Je krásně hladká, nedělají se mi pupínky a póry se stáhly. Takže pokud je to díky panthenolu tak tleskám :) Vlásky zatím nemůžu posoudit je to ještě krátká doba.

  • dobrá cena,
  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.5.2012 14:29:39

Tablety jsem si koupila hlavně kvůli špatné kvalitě mých vlasů. Po několika týdnech se kvalita vlasů výrazně zlepšila. Vlasy byly silné, netřepily se a ani se nelámaly. Zlepšila se mi i pleť a nehty. K tabletám se po měsíční pauze vždycky vracím, cena za 1 balení není vysoká.

  • zlepšuje kvalitu vlasů
  • zlepšuje kvalitu pleti
  • zlepšuje kvalitu nehtů
  • žádné


Další recenze od 11.5.2012 13:10:18

Panthenol kapsle jsem začala brát už asi před 2 rokama kvůli padání vlasů. Musím říct, že mi opravdu pomohl. Navíc mi zlepšil nejen kvalitu vlasů, ale i kvalitu nehtů. Už bych si " netroufla " ho nebrat. Jsem maximálně spokojená. Stačí jedna kapsle za den, což mi naprosto vyhovuje. I cena je super. Neměnila bych.

  • cena
  • účinnost
  • pěkné balení
  • žádné


Další recenze od 28.3.2012 08:38:42

Jediné tablety, které pravidelně užíván na vlasy a nehty. Opravdu mi pomahají. Vlasy mi po nich rostou rychleji a jsou více kvalitní. Nepochybně mají vliv i na nehty, protože takové nehty jako mám teď, jsem nikdy neměla :)

  • Zlepšují kvalitu vlasů i nehtů
  • Cena
  • Nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 23:57:14

Tablety jsem začala užívat kvůli padání vlasů. Asi po dvou měsících (1tb denně) mi vlasy přestaly tolik padat a zdají se mi zdravější. Co se týče rychlejšího růstu, tak ten jsme nezaznamenala, ale mají dobrý vliv i na stav nehtů a pleti.

  • Cena.
  • Poměrně dobré účinky.
  • žádné


věk
25-34

Tabletky jsem brala asi před 7 lety a společně s nimi jsem používala taky jejich šampon na poškozené vlasy. V té době se mi stav vlasů zlepšil a připadalo mi, že mi i rychleji rostou, takže tabletky asi fakt pomáhají. Dnes už používám ale pouze Biosil, ale přemýšlím, že k Panthenolu se vrátím.

  • cena
  • hezká barva tabletek
  • lepší stav vlasů
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 09:41:38

Panthenol tablety mají pomáhat proti třepení a vypadávání vlasů. Mají zlepšovat kvalitu vlasů a podporovat jejich růst. Používala jsem je zhruba 2 měsíce a výsledek byl opravdu vidět. Vlasy se tolik netřepily a nelámaly, takže opravdu rostly a nevypadaly pořád stejně dlouhé. K užívání těchto tablet se budu brzo vracet, nyní mám něco podobného, ale účinek není takový. Kamarádka používá Panthenol již několik let a vlasy má krásné, dlouhé a zdravé. Bere se 1 tableta denně, takže si to člověk nemusí tolik hlídat. A cena je také ucházející 1 tableta vychází na cca 2Kč.

  • cena
  • různá balení
  • účinnost
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené