e.l.f. Studio krémové linky recenze a zkušenosti

Oční linky e.l.f. Studio krémové linky
Oční linky e.l.f. Studio krémové linky - obrázek 1
Oční linky e.l.f. Studio krémové linky - obrázek 2
Oční linky e.l.f. Studio krémové linky - obrázek 3
e.l.f. (125)
2.9 z 5 5 2.9 16
Celkem 16 recenzí


5 hvězd
14%
4 hvězdy
21%
3 hvězdy
7%
2 hvězdy
29%
1 hvězda
29%

Koupilo by znovu
25 %

Recenze produktu
e.l.f. Studio krémové linky

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.12.2014 15:58:13

Linky mi přišli vyschlé a zlomené. Zkoušela jsem je nanášet alespoň vlhkýhm štětečkem, ale žádná sláva. Tak letěli do koše. Ikdyž obal a štěteček je docela pěkný. Ale obsah je strašně malinký. Za tu cenu jsem si měla koupit raději nějaké v drogerii. Určitě už si je znovu nekoupím. Riskovat, že mi zase příjdou vyschlé nebudu. Od Elfu už nic raději neobjednávám.

  • žádné
  • přišli vyschlé


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.11.2013 08:03:22

Další hrůza hrůz od ELFu - krémové linky. Krémové linky by už podle názvu měly být ještě víc měkké a lépe se nabírat než gelové. No, ale opak byl pravdou. Tyhle linky jsem už po otevření nabírala dost špatně. Navíc na oku skoro nic nevydržely a hned se obtiskly na víčko (přitom s linkami od jiných značek s tím problém nemám). Také skoro hned vyschly.

  • nic
  • nízká výdrž
  • obtiskávají se na víčko
  • rychle vyschly
  • málo pigmentované


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 17:44:43

Linky mi jakž takž vyhovovaly jen chvíli. Tak do měsíce byly vyschlé natolik, že už byly naprosto nepoužitelné. Nevím, jestli to byl vadný kus vzhledem k ostatním kladným recenzím, ale znovu už už bych si je nekoupila.

  • cena
  • nic moc pigmentace
  • rychle vyschlé


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.10.2012 17:35:50

S linkama jsem nebyla vůbec spokojená. Přibližně po týdnu letěly do koše. Moc nemalovaly, musela jsem se opravdu snažit, abych měla pěknou plnou černou linku a strávila jsem u zrcadla více času. Navíc začaly hned vysychat. Znovu bych si je nekoupila, jsou k ničemu. Naopak štěteček mi docela vyhovoval.

  • štěteček
  • vysychají
  • nedostatečná pigmentace


věk
25-34

oči
hnědé

Zezačátku jsem z nich byla nadšená. Krásná černá barva a dobře držely. I přesto, že jsou celkem tuhé se s nimi dobře pracovalo. Absolutně nepraktický štěteček. Pak mi ale bohužel začaly vysychat, přestalo se s nimi dobře pracovat, dokonce barva najednou nebyla černá a štěteček - ten ztuhnul uplně! nejde to z něj ani vymýt! Takže za mě nejhorší linky!

  • cena
  • sytá barva
  • balení - štěteček
  • rychle vyschnou


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 16.4.2012 12:24:07

Nejhorší linky, které jsem snad kdy zkusila. Absolutně vůbec nemalují, musím použít více množství barvy, abych vůbec byl nějaký výsledek vidět. Přiložený štetec je dobrý možná tak na přemalování během dne, je malý a nepraktický. Linky vůbec nic nevydrží a brzy začínají vysychat.

  • Výběr barev
  • Nevydrží
  • Rychle vysychají
  • Nepraktický štětec


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.4.2012 22:56:35

Z počátku byly docela i fajn. Krásná sytá barva (měla jsem černé), dobře a dlouho držely, odličování bylo taky v pohodě, trochu se mi s nimi hůře pracovalo, protože byly takové tužší, nicméně se na to dalo zvyknout a naučit se jak na ně. Časem (a to relativně za krátkou dobu) ale začaly vysychat, práce s nimi byla čím dál tím obtížnější až vyschly úplně. Vyhodila jsem je a víckrát bych si je nekoupila, na trhu jsou i daleko lepší linky. Btw přiložený štěteček za nic nestojí.

  • dobrá pigmentace
  • výdrž
  • horší aplikace
  • vysychají


věk
35-44

oči
zelené

U linek mě navnadil poměrně velký výběr barev. Nejdřív jsech chtěla objednat aspoň 3 barvy, pak jsem nakonec koupila jen hnědé a udělala jsem dobře. Barva není vůbec sytá a tak špatně se s tím pracuje, že se mi nechtějí vůbec používat. Zkusila jsem kvalitnější štěteček, což bylo trochu lepší, ale zas už začaly jakoby osychat a při nanášení na oko se mají snahu drolit. Láká mě vyzkoušet nějaké ty barevné, ale nevím, jestli ještě najdu, za tu současnou cenu 95 Kč, odvahu.

  • velký věběr zajímavých barviček
  • součástí je i štěteček
  • rychle začínají vysychat
  • malá pigmentace


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.1.2013 15:45:10

Jsem s nima docela spokojená. Jen strašně rychle vysychají, ale hezčí a dokonalejší linku jsem nikdy nedokázala udělat. Zatím jsou to moje první krémové linky tak že nemůžu srovnávat, ale narozdíl od tužky jsou 100x lepší. :) Přiložený štěteček také není nejhorší.

  • cena
  • sytost barvy
  • konzistence
  • přiložený štěteček
  • rychle vysychají


Další recenze od 3.11.2013 19:49:01

Tyto linky jsou velké překvapení. Přes ne zrovna kladné recenze zde na omlázku jsem si je objednala v černé variantě s tím, že je kdyžtak dostane někdo darem. Linky jsou ale velmi dobré. Sytě černé, celý den se nehnou, přiložený štěteček vám dopomůže k dokonale tenké lince. Každopádně produkt je opravdu voděodolný, i lepší dvoufázové odličovače byly postaveny před velkou zkoušku.

  • pigmentace
  • štěteček
  • dokonalá voděodolnost
  • velký výběr barev
  • potřeba mít doma kvalitné odličovat


věk
25-34

oči
modré

S linkami jsem vcelku spokojená. Barva je opravdu černá, sytá. Stačí jedno přejetí štětečkem. Nikde se nerozmazávají. Přiložený štěteček nepoužívám. Víčko se někdy špatně šroubuje. Konzistence linek je na mě tak akorát. Mám je asi 2 měsíce a zatím vysychání nepozoruji. Aplikace mi s těmito linkami jde mnohem lépe než s tekutými. Příště ale vyzkouším jinou značku :)

  • sytá černá barva
  • konzistence
  • víčko se špatně šroubuje


věk
25-34

oči
zelené

Mám černé. Bohužel se zdá, že i když je často nepoužívám, začínají vysychat( mám je asi přes měsíc) Barva je podle mně dobře pigmentovaná, konzistence je ale tuhá, linky mi vydrží celý den, a ani se mi neobtiskají a nedrolí. Problém je spíš se stětečkem. Ten přiložený mi nevyhovuje, nevytvořím s ním tak tenkou linku jakou bych si přála. Objednala jsem si i ten speciální od e.l.f.u a taky mi nevyhovuje.

  • Nízká cena
  • Výdrž
  • Velký výber barev
  • Rychle vysychají
  • Tuhá konzistence
  • Přibalený štěteček neudělá tak tenkou linku


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.5.2012 00:36:16

Z těchto linek mám trochu rozporuplné pocity. Čekala jsem, že budou daleko krémovější. Jsou spíše tuhé. Nemám ale žádný problém s jejich nanášením. Nanáším je tenkým štětečkem na linky od Catrice. Přiložený štěteček je naprosto perfektní na dokreslování obočí, ale na linky absolutně vůbec. Linky drží jako přibité celý den, řekla bych, že jsou i celkem voděodolné. Dají se vrstvit, pro vytvoření tmavé černo-černé linky je potřeba vrstvit. Nevýhodou je, že opravdu celkem rychle vysychají. Mám je pět měsíců a už se v nich dělají prasklinky a jsou sušší. Zatím ale pořád malují.

  • vydrží ma oku celý den
  • tuhá konzistence
  • vysychají



věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 13.3.2012 14:31:21

Tyto krémové linky jsem si koupila před rokem v "elfové" mánii na vyzkoušení a byla jsem mile překvapená. Poprvé v životě jsem si zvládla namalovat opravdu krásné linky a to i s jejich přiloženým štětečkem. Pořídila jsem si tedy další odstíny a maluju linky o 106, jen jsem si pořídila jiný štěteček s delší rukojetí a tenčí špičkou (Alverde). Také mě na nich baví to, že opravdu vydrží celý den. Ani jedno balení mi nepřišlo vyschlé a ani mi zatím doma nevyschly.

  • výdrž
  • velký výběr barev
  • snadné použití
  • dobrá cena
  • přibalený štěteček je spíše zbytečný a neskladný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené