Essence Longlasting Eye Pencil recenze a zkušenosti

Tužky Essence Longlasting Eye Pencil
Tužky Essence Longlasting Eye Pencil - obrázek 1
Tužky Essence Longlasting Eye Pencil - obrázek 2
Tužky Essence Longlasting Eye Pencil - obrázek 3
5 4.5 47
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 47 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Longlasting Eye Pencil

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.3.2012 22:00:56

Používám tužku ve stříbrném odstínu k projasnění oka už několik let. Je opravdu velmi kvalitní, krásně pigmentovaná a dlouho vydrží. Pokud mám chuť na stříbrnou, tak jedině Essence:-) Ostatní odstíny mě už tolik svou kvalitou nezaujaly.

  • poměr cena x výkon
  • pigmentace
  • žádné


Další recenze od 29.3.2012 18:23:28

Kupovala jsem si dříve dražší tužky na oči. Pak jsem zkusila od essence a už nechci jinou. používám černou barvu, nerozmazává, dobře se s ní maluje, líbí se mi, že je vysouvací a ne klasická tužka, ty jsou většinou tvrdé. Nebudu měnit:-)

  • skvěle drží
  • sytost barvy
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.4.2012 10:36:05

Mám tu fialovou a jsem s ní natolik spokojená, že dokoupím i více barev. Jsem nadšená z ceny i z kvality - vydrží, je sytá- dobře pigmentuje, nanáší se snadno na oko. Sice jí nenosím samostatně, ale se stíny , ale myslím, že by se nerozmazala ani tak.

  • vydrží
  • dobře pigmentuje
  • cena
  • výběr barev
  • nevím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.4.2012 19:05:39

Skvělá tužka na oči. Objevila jsem ji nedávno a jsem za ni fakt ráda. Dobře pigmentovaná, syté barvičky, pěkně se nanáší. Na očích vydrží dlouho. Mám hnědou a černou a nemám, co vytknout. Vyhovuje mi, že se nemusí strouhat. Navíc ta cena je bezkonkurenční. Určitě koupím znovu.

  • cena
  • pigmentace
  • dobře se nanáší
  • dlouhá výdrž na oku
  • nemusí se strouhat
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.4.2012 21:17:59

Naprosto žůžový kousek. Barvy jsou moc hezké a skvěle pigmentované, je měkká a vysouvací konstrukce je mi převelice sympatická. Co se výdrže týče, jsem moc spokojená, odpoledne je linka rozmazaná ve vnějším koutku, nicméně to se stává i u dražších tužek. Za tuhle cenu naprosto dokonalá koupě! ;)

  • cena
  • aplikace
  • výdrž
  • barvy
  • křehký plastový obal


Další recenze od 27.5.2012 15:36:19

Už mám třetí a stále jsem spokojená! Cena je opravdu úžasná (v rosmannu za 39) a tužka vám udělá stejnou službu jako ty dražší. Sice se rychleji vyplácá ,ale to neva. Na očích drží skvěle a díky šroubovacímu obalu se nemusí ořezávat. Doporučuji ! :)

  • cena
  • žádné


Další recenze od 17.6.2012 12:59:11

Mám černou a zlatou a nemůžu si je vynachválit. Dobře se s nimi pracuje, výborně se nanáší, jsou syté a vydrží opravdu dlouho, nikdy se mi nestalo, že by se rozmazaly. Ale jinak, v případě potřeby jdou relativně snadno rozmazat a vytvořit efekt kouřového líčení. Příjemný bonus je cena. Určitě koupím znova.

  • Cena
  • Dlouhá výdrž bez potřeby úpravy
  • Dá se vytvořit efekt kouřového líčení
  • Dobře se s nimi pracuje
  • Nemusí se ořezávat :)
  • Někdy dá docela práci je odlíčit


věk
25-34

oči
hnědé

Kupuju si stále. Nejlepší oční linka pro mě. Ve vnitřním koutku oka vydrží hrozně dlouho ať dělám téměř cokoliv. Mají hezkou sytou barvu a za tu cenu jsou tyhle tužky na oči pro mě opravdu nadprůměrné. Jsou dostupné v několika barvách, pro mě jasná jednička.

  • velmi dlouho vydrží
  • cena
  • jako jediná tužka mi vydrží i ve vnitřním koutku oka
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.9.2012 21:53:17

Skvělá tužka na oči za báječnou cenu. Jsem s ní o moc více spokojenější než s kajalovou, která mi přišla prakticky na nic. Tahle tužka totiž opravdu drží a to i ve vnitřním koutku oka. Nerozmazává se, nedrolí, vydrží bez problémů celý den. Je velmi dobře pigmentovaná, černá je opravdu černá. A super je, že se nemusí ořezávat - je vysouvací.

  • cena
  • výdrž
  • pigmentace
  • nemusí se ořezávat
  • pro mě žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 07:36:01

Tuto tužku používám už několik let a jinou bych si ani nekoupila. Mám hnědou, mojí mamce jsem koupila jednou na Vánoce černou a od té doby také jinou nepoužívá. Tužka je opravdu kvalitní, na očích vydrží dlouho, nerozmazává se, neobtiskuje. Má i kvalitní obal.

  • výdrž
  • obal
  • rychle ubývá :)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2013 09:03:23

Tužka opravdu splňuje to, co slibuje. Je to opravdu "držák" a to v klidu úplně celý den. Mám stříbrnou a je dokonalá. Líbí se mi balení, tužka se nemusí ořezávat, ale stačí jen vysunout. Má moc hezkou pigmentaci a barva je opravdu sytá. Nerozmazává se a ani neobtiskává se.

  • Pigmentace
  • Balení
  • Výdrž
  • Cena
  • Nic


Další recenze od 12.3.2013 21:34:30

Nejdříve jsem si koupila černou někde ve výprodeji a moc od ní nečekala a musela jsem si přikoupit další odstíny, protože je skvělá! Drží opravdu jako přibitá i na mém mastném oku, nerozmazává se. Odstíny jsou syté. Tužka je měkká, dobře se s ní pracuje. Nemám na ni žádnou alergickou reakci apod., i když mám hodně citlivé oči. Jedinou nevýhodu vidím v odličování, protože tužka drží a drží..

  • drží
  • pigmentace
  • je měkká
  • cena
  • odstíny
  • hůře se odličuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.3.2013 14:29:01

Tohle je opravdu skvělý výrobek! Za uplně senzační cenu získám takovou kvalitu. Mám tři odstíny - klasickou černou, tyrkysovou a fialovou a všechny tři jsou dobře pigmentované, hezky se nanášejí a vydrží mi celý den na oku jako přibité. Tužka se dá i hezky rozmazat do ztracena např. pro kouřový efekt. Nedělají čmouhy a dobře se odličují. Oceňuji vysunovací systém, protože je to více praktické než obyč. tužka, která se snadno zlomí. Už nikdy si nebudu kupovat jiné předražené tužky.

  • cena
  • vydrží celý den
  • dobrá pigmentace
  • vysunovací
  • černá je často vyprodaná


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.3.2013 20:21:56

S touto tužkou na oči jsem moc spokojená. Mám jí v tmavě hnědé barvě, ostatní jsem nezkoušela, ale věřím, že budou podobné. Vyhovuje mi balení, tužka se nemusí ořezávat, jen jí vysunete. Výdrž je naprosto dokonalá, jak jí ráno nanesu, takovou jí večer odličuji. Kolikrát mám dokonce i s odlíčením problémy, je to opravdu držák. Ráda si ji za tu cenu pořídim znovu.

  • Cena
  • Výdrž
  • Neslévá se
  • Hezky kreslí
  • Nejde snadno odlíčit


věk
25-34

Pro mě nejlepší tužky na oči. Používám je každý den a vydrží opravdu celý den. Mají dobrou pigmentaci a krásné syté a výrazné barvičky. Dobře se nanáší, protože jsou krásně měkké a krémové. Kdybych měla uvést nějakou nevýhodu, tak asi jen to, že by se mohlo vyrábět víc barev (i když si s tím vystačím, nějaké další zajímavé barvičky bych uvítala), ale jako k produktu samotnému žádné výhrady nemám. Sice nejsou voděodolné, ale mně vydrží i tu vodu:-))

  • cena
  • pigmentace
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.6.2013 12:27:09

Tato tužka mě nadchla nejen svou cenou, ale především svou kvalitou. Mám doma zlatou, a oblíbila jsem si jí natolik, že už nic jiného snad ani nepoužívám. Tužka je opravdu dlouhotrvající, a s krásně sytým odstínem. Perfektní je i vysouvací obal. Nesvědí po ní oči, nerozmaže se a dodá oku to, co by jiná dražší tužka snad ani nesvedla. Příště určitě koupím znovu.

  • sytost barvy
  • dlouhotrvající účinek
  • cena
  • obal s vysouvacím mechanismem
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 6.6.2013 23:33:11

Tužka je opravdu překvapivě dobrá. Mám zelenou, obsahuje drobné stříbrné třpytečky, bez kterých bych se asi i obešla, ale odstín je to pěkný, linka vypadá moc hezky. Maluje se s ní příjemně, je dobře pigmentovaná, není tvrdá. A především oceňuji, že název nelže a tužka je opravdu longlasting :-) Linka drží v perfektním stavu skutečně celý den, nerozmazává se, intenzita barvy nebledne. Jsem moc spokojená a určitě pořídím i další odstíny. Za tak nízkou cenu opravdu kvalitní tužka.

  • celodenní výdrž
  • dobře pigmentovaná
  • linka se s ní příjemně maluje
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.8.2013 12:48:30

Nikdy jsem linky moc nepoužívala, ale je to dobré i na "zhuštění řas" pokud jí dam přímo k nim. Linky klasické (ty pin-up atd) mi vůbec nesluší, ale s touhle tužkou udělám pěkne tentkou čárku a nemusím tlačit, díky skvělé pigmentaci. Mám zatím jen černou, ale když jsem zkoušela tester stříbrné, málem jsem nevěřila, jak sytě pigmentovaná je! dala by se použít i na nějaké extravagatní líčení na obličej, je opravdu jako tekuté stříbro :) rozhodně nezůstanu jen u černé. A veliké plus, že ji nemusím ořezávat.

  • krásné barvičky
  • dostupná všude a všem
  • silná pigmentace
  • měkká
  • cena
  • nic!


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 31.1.2014 11:38:49

Neuvěřitelné! Tady se essence opravdu překonal. Mám celkem 4 odstíny a všechny jsou naprosto skvělé, zvlášť stříbrná a khaki. Když se ráno líčím, dávám na oči trochu báze i make-upu a tužka na takovém podkladu skutečně drží a drží celý den, bez rozmazávání. Barva je pořád pěkně sytá a výrazná. Bez podkladu vydrží také dobře, barva je jen o trošiličku méně sytá, ale pořád je vidět. Stříbrná mi vydržela po celý večer na plese a ještě ráno byla znát. Óóó bože, jinou tužku nekoupím, znám mnohonásobně dražší, které téhle nesahají ani po paty.Tužka je klasicky vysouvací krémovitější jemné konzistence, nikde se nic nedrolí a neopadává, víčko pěkně zacvakne, takže spokojenost ve všech směrech. :)

  • Výdrž!!
  • Nádherné barvy
  • Sytá a dobře pigmentovaná
  • Jemná konzistence
  • Nedrolí se při nanášení
  • Nenašla jsem


Dříve jsem si kupovala drahé tužky na oči a žádná se nevyrovná této od Essence.Kamarádky ji používali a říkali mi ať ji taky vyzkouším a já ji zkusila.Od té doby si žádnou jinou nekupuji!Na to že stojí u nás v drogerii 30,- nemusí se strouhat ale jen se otočí tubou tak je opravdu úžasná!Vydrží mi celý den a já si ji nemohu vynachválit.Ani nevím že je víc odstínů,protože jsem na ně u nás v drogerii nenarazila ale určitě je taky vyzkouším :)

  • dlouhá výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.5.2014 09:56:48

Tužku mám v klasické hnědé barvě (02 HOT CHOCOLATE) a jsem opravdu nadmíru spokojená. Je pěkně měkká, díky vysouvacímu systému není potřeba ořezávat a precizně se s ní kreslí. Vydrží mi bez větších nedokonalostí celý den. Za cenu 39,- (v DM) je to opravdu zázrak :). Plánuji si určitě pořídit další a zkusím i jiné odstíny.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Měkká
  • Precizní
  • Longlasting
  • Nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.5.2014 20:15:15

Tak mě tyto tužky opravdu nadchnuly. Má první byla stříbrná. Opravdu krásná barvička, která rozjasní oko, není potřeba tlačit. S tužkou lze lehce udělat jak tenkou, tak silnější linku. Poté jsem se vydala do drogerky znovu- tentokrát pro černou. O její kvalitě svědči to, že jsem si dnes koupila již druhou. Tužka se nerozmazává, vydrží mi celý den. Poslední mi do sbírky přibyl odstín č.18 Berry merry. Je to taková fialovo/vínová barva (nevím jak ji popsat). Bohužel se špatně nanáší, musím hodně přitlačit a několikrát zvýraznit.. I přes to je to můj favorit.

  • cena
  • výdrž
  • výběr barev
  • některé barevné odstíny se špatně nanáší


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.7.2014 13:56:04

Tak jsem dala na kamarádku, která dala na sestřenici :) a koupila si tuhle tužku na oči. Za pár kaček, proč ne? A dobře jsem udělala! Černočerná barva, perfektně drží po celý den. Podařilo se mi dokonce usnout namalovaná a i po probuzení jsem zůstala nerozmazaná. Takže za málo peněz hodně muziky. A rozhodně u ní zůstanu i do budoucna.

  • sytá barva
  • výdrž
  • cena
  • o žádném nevím


věk
15-24

oči
hnědé

Tužka je velice kvalitní. Myslím že se vyrovná i o mnoho dražším tužkám. Je krásně měkká, sytě černá a krásně se s ní maluje. Na očích vydrží opravdu dlouho bez rozmazání. Měla jsem i dražší tužky, které se na očích po pár hodinách úplně ztratily, ale tato je úžasná. Líbí se mi, že je vysouvací. Určitě si ji budu kupovat dále.

  • Pigmentace
  • Barvy
  • Výdrž
  • Cena
  • Nic


věk
15-24

oči
modré

Tahle tužka je super. Dlouho vydrží, nerozmazává se, je mechanická (nemusí se ořezávat), pigmentace je velmi dobrá. Jediné co mi na ní opravdu vadí je to jak rychle ubývá, ale za tu cenu je to přijatelné. Je dost měkká , proto krásně klouže po víčku. A vydrží poměrně dlouho i na tzv. water-line.Určitě se vyplatí ji koupit, protože v poměru cena x výkon jí nelze nic vytknout.

  • Pigmentace
  • Odolnost rozmazání
  • Výdrž
  • Balení
  • Cena
  • Měkkost-jednoduchá aplikace
  • Rychle ubývá


věk
25-34

oči
zelené

S těmito tužkami jsem moc spokojená, používám je na linky jak na víčku tak pod řasy dole a vydrží dlouho, když si oko žmoulám tak to nedají, ale dá se to opravit, jsou hezky pigmentované, líbí se mi, že se nemusí ořezávat a mají velký výběr barev, mám zelenou a hnědou a plánuji pořídit i další odstíny, jsem spokojená

  • barvy
  • pegmentace
  • výdrž
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.2.2016 21:23:03

Tužka, kterou používám už léta a mám několikáté balení. Pěkně měkká a když ji chvíli zahříváte v dlani tak ještě změkne - aspoň netahá víčko. Po aplikaci uschne a nehne se. Mám odzkoušeno 12 hodin a linka stále držela. Nejpoužívanější můj odstín je 02 HOT CHOCOLATE, který nosím jako linku na horním víčku, protože černá mi příjde moc výrazná na denní nošení.

  • škála barev
  • výdrž
  • rychle uschne
  • měkká
  • cena/kvalita
  • nic


věk
15-24

oči
hnědé

Naprosto skvělá tužka. Název je naprosto přesný, tato tužka opravdu dlouho drží. Mám odstín Say hi light a používám ho na vodní linku. I když mi často slzí oči, linka se nehne. Je naprosto skvělá. Obal je bytelný, takže je i vhodná so kabelky a nemusíte se bát, že se vám tužka otevře. Navíc se dá tužka sehnat v mnoha odstínech.

  • drží i na vodní lince
  • pigmentace
  • cena
  • odstíny
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Vynikajúca ceruzka - najlepšia čo som mala aj napriek tomu, že som vyskúšala už oveľa drahšie ceruzky. Má fantastickú výdrž, vôbec sa neotláča, super pigmentovaná, keďže sa vysúva tak netreba strúhať. Mám farbu Lucky Lead (moja najobľúbenejšia), hnedú a zlatú a všetky sú super. Naozaj vrelo odporúčam. A tá cena :)

  • neotláča sa
  • nemá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.4.2012 13:13:29

Vyhovuje mi stříbrná,modrá i hnědá. Jen u té hnědé není taková výdrž, trochu nepředvídatelně barva místy mizí. Aplikace je snadná, i když proti některým tužkám nepouští pigment tak lehce. Odličuje se celkem dobře, i když tedy odličování vnitřního oka nevím nevím...nemaluju se tam. :-) A,ještě něco- tím, že je to automatická tužka, kreslí se s ní pohodlně až do konce.

  • cena
  • výrazná pigmentace
  • odstíny hodící se pro přirozené i výrazné líčení
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.5.2012 17:56:59

Tužky na oči od Essence jsem měla v několika barvách a vždy mě zklamaly, stačí si málo připlatit a máte lepší výdrž. Nedržely mi moc dlouho na očích, špatně se nanášely, byly příliš měkké, což mi nevyhovuje. Za mě raději GS, kterou kupuji stále znovu.

  • hezký obal
  • slabá výdrž


věk
25-34

oči
modré

Mám stříbrnou a černou. Jsem s ní spokojení. Akorát se mi stává, že po nějaké době se mi linka obtiskne na víčko. Nevím jestli je to chyba produktu nebo se mi nějak divně potí oči :D. No tak či tak bych si jí koupila znovu :) Možná zkusím i jiné barvičky.

  • Obal
  • barvy
  • dostupnost
  • obtiskává se


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.3.2013 11:02:18

Tužku na oči používám spíše jen na zahuštění řas, proto on ní nepožaduji žádné úžasné vlastnosti a vpohodě si vystačím s touhle od Essence. Je měkká, snadno se s ní kreslí, ale pigmentace není nic moc. Pro opravdu černou je nutné přejet místo několikrát. Nerozmazává se a vklidu vydrží na oku celý dne :-)

  • Cena
  • Měkká
  • Pěkně se s ní kreslí
  • Málo pigmentovaná


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 21.3.2013 16:46:58

Tuto řasenku jsem si koupila asi předevčírem díky kladným ohlasům tady na Omlazení. Za tu cenu, si myslím, docela dobrý výkon. Ale tužka by mohla být přesnější, netvoří totiž precizní linku a přechod mezi linkou a zbytkem víčka není takový, jaký by měl být. Ale na druhou stranu, co by člověk chtěl za zázrak za 40,-... Na běžné nošení bohatě stačí - mám hnědou :-)

  • cena
  • hezká hnědá barva
  • není precizní, jak bych chtěla


Další recenze od 3.5.2013 15:23:12

Do kosmetiky jsem nikdy nevrážela moc peněz. A tak jsem včera v drogérii sáhla po této tužce na oči. Je cenově přijatelná a kvalita je výborná. Dnes jsem ráno asi kolem šesté udělala ''waterline'' a stále ji mám na očích a drží. Nikdy mi tužka nevydržela 9 hodin. A to mi během dne slzí díky alergii oči. Nerozmazává se jako třeba tužka od MS, která nevydrží ani 2 hodiny. A černá je opravdu černá. S tímto výrobkem jsem spokojená. Líbí se mi i obal, protože nesnáším tužky, které musím ořezávat.

  • Dlouhotrvající
  • Krásná černá barva
  • Žádné


Další recenze od 15.7.2013 17:27:26

Kupuji si černou tužku a jsem maximálně spokojená. Líbí se mi, že je vysouvací. Takže už po několikáté si kupuji jen tuto. Má parádní výdrž, někdy jde hůře odlíčit, jak pořádně drží. Jinou barvu jsem nevyzkoušela, ale s tou černou jsem opravdu velmi spokojená, nic negativního o ní říct nemůžu, rozhodně doporučuji.

  • výdrž
  • cena
  • kvalita
  • barva
  • žádné


Další recenze od 11.1.2014 18:35:16

Používám černý odstín. S tužkou se snadno pracuje a je krásně sytě černá. Líbí se mi automatické provedení, protože nemusím ořezávat. Dá se s ní vytvořit pěkné kouřové líčení. Nevydrží mi ale bohužel celý den. Docela opadává. Ale za tu cenu udělá dobrou službu. Nenáročné uživatelky s ní budou určitě spokojené.

  • sytá barva
  • automatické vysouvání
  • cena
  • opadává


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.3.2014 17:15:10

Černá tužka na oči udělá stejnou službu jako ostatní tužky za 200 - 300,-, takže její opravdu velmi nízká cena je obrovskou výhodou. Jednoduše se vysouvá, žádné zbytečné ořezávání. Je pravda, že rychleji ubývá, ale na druhou stranu velmi dobře na očích drží skoro celý den. Za mě naprostá spokojenost, koupím znovu.

  • cena a trvanlivost
  • balení dlouho nevydrží


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.10.2014 08:43:44

Tužku mám v černé a hnědé barvě a obě jsou moc dobré. Jsou dostatečně pigmetnované, mají hezké syté barvy a na oku vydrží dlouho bez toho, že by se rozmazávaly nebo ztrácely. Jsou spíš měkkší, takže se lehce nanáší. Líbí se mi vysouvací obal, nemusím strouhat. V této cenové kategorii je to jedna z nejlepších tužek.

  • cena
  • syté barvy
  • vysouvací
  • nevím


věk
15-24

oči
hnědé

Už pár let si kupuji znovu a znovu tu hnědou, nanesu na oko a rozmažu do ztracena jako oční stín, protože mi připadá, že to vydrží déle a má o něco výraznější barvu. Mám citlivé oči a nijak mi je nedráždí. Vydrží docela dlouho, samozřejmě záleží na zátěži, počasí apod, ale za tu cenu je bezvadná, možná s ní mám lepší zkušenosti než s dražšími tužkami.

  • pěkné barvy
  • přijatelná cena
  • docela dobrá výdrž
  • nedráždí oči
  • o žádných nevím :)


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 29.1.2016 14:33:51

Měla jsem několik odstínů a černý si stále kupuji. Co mi obecně hodně vadí je, že neustále obměňují barvy, takže třeba tu nádhernou, lesklou fialovou barvu už nelze koupit. Tužky mají syté odstíny, jsou dostatečně měkké, aby neodřely víčko. Krásně kreslí, ale na víčku obtiskávají. Není to nic, co by se nedalo odpustit, ale je to trochu nepříjemné, takže je dobré linku přepudrovat nebo přetáhnout stínem stejné barvy, čímž ale může ztratit intenzitu.

  • Cena
  • Dostupnost snad všude
  • Krásné a syté barvy
  • Obtiskávání


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 17.5.2016 21:07:41

Tuto konturovací tužku jsem si koupila společně s tužkou na rty,se kterou jsem spokojená rozhodně nebyla.Tužku na oči mám v černém a hnědém odstínu,naprostá spokojenost s tím,že je automatická a nemusí se tedy ořezávat.Barvy jsou syté,dobře se nanáší.Drží celkem dobře,i když v hodně velkém teple se trochu rozpíjí.Jsem celkem spokojená a koupím znovu.

  • syté barvy
  • dobře drží
  • někdy se rozpíjí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.5.2016 10:27:33

Mám tuto tužku v odstínu 25 Say hi ligh a koupila jsem si ji primárně na vnitřní linku spodního oka a je skvělá. Krásně vydrží i barva je moc pěkná a celé oko rozzáří. Jsem spokojená i s obalem, že je tužka vysunovací a nemusí se zastrouhávat. Nikdy jsem nebyla s tužkama od Essence spokojená, ale tato mě mile překvapila.

  • krásná barva
  • výdrž
  • obal
  • cena
  • nic


Další recenze od 6.3.2018 15:36:21

Tuhle tužku už kupuji léta, vyzkoušela jsem oba odstíny hnědé i černou, černá mi až tak nevyhovuje (a to i přes to, že mám ráda černé gelové linky), zdá se mi, že se více obtiskává (oproti hnědé) a více se maže. Zato hnědá (odstín 20 - lucky lead) je naprosto perfektní, drží jak přibitá téměř celý den, nerozmazává se a hezky se s ní pracuje. A cena je také úžasná :-)

  • výdrž
  • výběr odstínů
  • cena
  • v černé barvě až tak nevyhovuje


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 20.5.2012 21:28:12

Já ji kdysi měla ráda, ale po té co jsem vyzkoušela jiné tužky na oči už se k ní nevrátím. Černá barva není moc sytá ( je spíše tmavě šedá), takže dobrá náhrada za šedou tužku na oči. Výdrž není nic extra, takže za mě průměrná tužka. Jediné plus je příjemná cena.

  • cena
  • spíše do šeda
  • slabá výdrž


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 30.6.2014 18:28:30

Tento výrobek mě moc nezaujal. Maluje slabě, vždy musím tužku nejprve 'rozkreslit' na ruce, aby vůbec malovala. Také bych chtěla zmínit, že se mi často lámala, a to sem jí ani neměla nějak moc vysunutou. Musím ale uznat, že na oku vydrží opravdu dlouho, jak slibuje nápis na obalu. Tento výrobek si už ale znovu nekoupím.

  • neobtiskává se
  • dlouhá výdrž na oku
  • láme se
  • špatně maluje
  • brzy dojde


Další recenze od 19.7.2012 22:10:22

Mám hnědou a zlatou. Hnědou mám už třetí a nemůžu si ji vynachválit. V poměru cena a kvalita je tato tužka bezkonkurenční. Ráda si ji koupím i příště a komu jsem ji doporučila, tak mi děkuje :-) . Barev má na výběr možná málo, ale klasikům hnědá a černá a pár barevných stačí ;-)

  • neroztírá se
  • nízká cena
  • nalíčení vydrží dlouho
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Catrice Kohl Kajal

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené