Got2b Beach Trippin' Salt-Infusion Waving Spray recenze a zkušenosti

Vlasový styling Got2b Beach Trippin' Salt-Infusion Waving Spray
Vlasový styling Got2b Beach Trippin' Salt-Infusion Waving Spray  - obrázek 1
Vlasový styling Got2b Beach Trippin' Salt-Infusion Waving Spray  - obrázek 2
Vlasový styling Got2b Beach Trippin' Salt-Infusion Waving Spray  - obrázek 3
5 3.5 10
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Got2b

Recenze produktu
Got2b Beach Trippin' Salt-Infusion Waving Spray

věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Po použití spreje jsem bohužel nezpozorovala žádný výraznější efekt. Chtěla jsem ho zkusit pro ozvláštnění účesu, ale to se nějak výrazně nekonalo.Možná sprej jen neumím používat, takže i přesto vám doporučuji, abyste ho vyzkoušeli. Pro mě teda spíše zklamání. Vůně je příjemná.

  • příjemná vůně
  • nezaznamenala jsem žádná výraznější pozitiva
  • Ozvláštnění účesu se nekonalo
  • cena


Další recenze od 3.5.2013 16:16:54

Dokonalý pomocník pro definování pramenů. Jelikož mám husté tvrdé prameny, stačí mi přípravek vmačkat do vlhkých vlasů a následně ještě jednou do suchých. Vytvoří mi perfektní letní vlnky bez použitý kulmy a fénu. Přípravek navíc hezky voní. Za zápor považuji špatné rozprašovaní, přípravek totiž spíše nerovnoměrne prská, takže je třeba jej nastříkat do dlaně a až následně vmačkat do vlasů.

  • vytvoří přirozený plážový vzhled
  • tvar obalu
  • vůně
  • nerovnoměrně se rozprašuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 14.5.2013 21:30:39

Nevíte jak zbytečně vyhodit peníze? Kupte tento sprej. Zkoušela jsem podle návodu několikrát i s difuzérem a absolutně žádný efekt. Jak kdybych nic nepoužila. Jediné co mi to na vlasech vytvořilo byl takový ulepený-zamaštěný pocit. Za mě je to absolutní zbytečnost, nefunguje a příště budu k podobným přípavkům více skeptická.

  • žádné nejsou
  • nic s vlasy neudělá
  • cena
  • slepuje a dělá divný pocit na vlasech


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 31.5.2013 20:27:34

Přípravek jsem si zakoupila na doporučení kamarádky. Mám delší vlnité vlasy, a často řeším problém co s nimi za účes. Tento sprej nastříkám do vlhkých, a poté i do suchých vlasů, vlasy pomačkám, a vytvoří se mi jakoby zatočené-kulaté pramínky, co vám udělá koupání u moře nebo v bazénu. Vlasy mi vůbec neslepuje, a sprej navíc příjemně voní. Stačí pak už jen pěkná sponka nebo čelenka a je hotovo. Mohl by vymyslet lepší trysku, přijde mi, že se ucpává, tak ji musím po použití promýt čistou vodou.

  • vůně
  • vytvoří pěkný efekt vlnitých vlasů
  • není potřeba kůlma či natáčky
  • vyšší cena
  • tryska se ucpává


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 11.8.2013 00:04:49

Nejlepší stylingový sprej na vlny z drogerie.Sprej nastříkám rovnoměrně do vlhkých nebo suchých vlasů a trochu promačkám.Vlasy mám po spreji více zvlněné opravdu jako od moře nebo z bazénu.Po spreji mám z mých mírně vlnitých hodně vlnité vlasy které tak vydrží :) Taky se mi zdá,že mám po spreji jakoby víc vlasů.Na tento sprej nedám dopustit :)

  • Vytvoří hezké vlny
  • Neslepuje
  • Dělá dojem opravdu hustých vlasů
  • Nezatěžuje
  • Nemastí vlasy
  • Pro někoho že obsahuje silikony


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.8.2013 18:42:09

Já, která nedám dopustit na biokosmetiku a nemám ráda silikony jsem si koupila tenhle sprej. A ikdyž obsahuje silikony je naprosto skvělý. Jako první mě zaujala ta vůně, která je naprosto dokonalá a co víc, když sprej nastříkáte do suchých vlásků nějakou tu chvíli tam i vydrží. Mám u konečků přirozeně vlnité vlasy až kudrnaté vlasy (délka kousek nad pas) a tenhle sprej dokázal naprosto úžasnou věc, a to zvlnit vlasy během chvilky po celé délce, navíc mi přijde, že vypadají o dost objemnější. Jediné , co mi vadí, je ta vyšší cena, ale vzhledem k tomu efektu do toho určitě půjdu znova.Taky to rozprašování je dost podivné, spíš to tak jako prská, ale i s tím se to dá zvládnout.

  • Vlasy jako od moře
  • Větší Objem
  • Kudrlinky u konečků
  • Působí i na dlouhé vlasy, což není u podobných přípravků samozřejmostí
  • Úžasná vůně! (vydrží)
  • Chemie-silikony
  • Prská
  • Pro mě vysoká cena


Další recenze od 22.7.2014 16:44:31

Takže musím říct, že z tohoto produktu jsem byla velmi zklamaná a rozhodně si ho znovu nekoupím. Údajně má vlasy navlnit do plážových vln. (Což jsem samozřejmě neočekávala.) Po nastříkání jsou vlasy vcelku slepené a mokré, po mačkání vlasů po celé jejich délce se zvlní asi tak, jako byste je namočili obyčejnou vodou. Za mě tedy rozhodně nekupovat, škoda peněz. Jediné pozitivum je vůně.

  • hezká lahvička
  • vůně
  • nevlní
  • slepuje vlasy


Další recenze od 20.10.2014 21:41:49

Podle mně super, žádný jiný sprej na podporu vln mi takhle nefungoval, takže jsem ráda, že jsem konečně našla to pravé pro sebe. Sice ty vlasy jsou pak místy maličko tvrdší, ale není to nijak dramatické... Co se týče obalu výrobku, taktéž nemám co vytknout, rozprašovač mi vyhovuje. Jsem spokojená a doufám, že ho jen tak nepřestanou vyrábět :-D

  • Funguje super
  • Pravda, vlasy jsou trošičku slepené, ale nijak výrazně, aby to vadilo


věk
15-24

Další recenze od 17.1.2015 23:53:07

Sprej som použila zatiaľ len na suché vlasy. Zozačiatku som mala pocit že to sú len vyhodené peniaze, no po takých 10minútach bol vidieť výsledok. Nejde o nejaké extremne vlny nakoľko moje vlasy su veľmi jemné, riedke, rovné. Vytvorí to jemnučké prirodzené vlnky a viac som ani neočakávala, takže som spokojná. Výrobok sa mi páči kúpu by som zopakovala. Jediné čo mi dosť vadí je odporná "vôňa", ktorá našťastie rýchlo z vlasov vyprchá.

  • naozaj funguje
  • nevysušuje
  • nezaťažuje
  • smrad


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené