Kallos Latte maska na vlasy recenze a zkušenosti

Masky Kallos Latte maska na vlasy
Masky Kallos Latte maska na vlasy - obrázek 1
Masky Kallos Latte maska na vlasy - obrázek 2
5 4.3 33
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Kallos

Recenze produktu
Kallos Latte maska na vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 20.3.2012 12:52:53

Zábal na vlasy velmi příjemně voní, přirovnala bych to ke karamelu. Obsahuje mléčné proteiny. Účinek je regenerační podle toho, jak masku necháte působit. Doporučuje se 30 minut, ale já jí používám jako kondicionér, protože mám jemné zesvětlené vlasy. Po použití jsou vlasy vyživené, jemné a dobře rozčesatelné. Balení mám menší (275 ml) a vydrží opravdu dlouho. Navíc cena 79,- je opravdu směšná za poměrně kvalitní výrobek.

  • výživný a regenerační účinek
  • nezatěžuje vlasy
  • příjemná vůně
  • poměr cena x velikost balení
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.10.2012 09:53:05

Rozhodně jedna z nejlepších masek na vlasy, jaké jsem zatím vyzkoušela. Maska nádherně voní a vlasy zanechává neskutečně lesklé, vzdušné a vyživené. Mám hodně dlouhé, lehce vlnité vlasy a po této masce jsou vyhlazené a rovnější. Maska je za velmi výhodnou cenu, 800ml za 95Kč. Jedinou nevýhodou je horší dostupnost, masku jsem v žádném obchodě neviděla, pouze na internetu.

  • Dodává lesk a vyživuje vlasy
  • Vůně
  • Cena
  • Horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.10.2012 12:58:21

Tuhle masku jsem si koupila na parfums.cz. kde toho mají celkem dost od Kallos a řekla jsem si že jí zkusím. Cena a velikost balení je uzasná, voní jako karamelové sušenky (mnam mnam) krásně hydratuje. Vlasy vůbec nezatěžuje. Mám je jinak krepaté, ale tahle maska je super. Neni nějak extra výživná pro extra znicené vlasy, ale je právě taková jmená a lehká. Doporučila bych ji asi pro vsechny typy vlasů i ty jemnejsi.

  • cena
  • vůně
  • velké balení
  • jen přes internet(ale to neni chyba masky, že:)


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 4.11.2012 17:30:17

Objednala jsem si masku Kallos Latte z internetu za skoro směšnou cenu (bylo toho 800ml). Ani jsem si nemyslela, že by byla nějaká dobrá, ale výsledek mě opravdu mile překvapil. Vlasy se dají snadno rozčesávat, nejsou tak vysušené a nádherně voní. V poměru s cenou je opravdu super.

  • cena
  • vůně
  • ůčinost
  • možná kvalita obalu, víko mi už od prvního použití nejde pořádně zadělat


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 4.11.2012 20:06:57

Výborná maska, jsem s ní od začátku opravdu spokojená. Narozdíl od spousty jiných masek vlasy nezatěžuje, vypadají vyživeně, jsou lesklé, vzdušné, snadno se rozčesávají a nádherně voní. Škoda je, že masku neseženete nikde v kamenných obchodech, zbytečně se při objednávání z internetu prodraží - ale pravda, kdo by to řešil, pořád bude v porovnání s ostatními stát směšně málo.

  • vůně
  • vyživuje
  • vlasy jsou lesklé a vzdušné
  • cena
  • dostupnost


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 23.11.2012 09:27:13

Můj další nákup na základě pozitivních ohlasů a sama se k nim můžu přidat. Za směšnou cenu dostanete opravdu pořádně velké balení, které vydrží velmi dlouho, protože masky stačí použít jen trochu. Po použití mám krásné hebké a nadýchané vlasy (mám delší vlnité barvené suché vlasy), které vypadají velmi zdravě. K tomu krásně voní. Nemám víc co dodat, myslím, že to bude moje stálice.

  • velké balení za nízkou cenu
  • příjemná vůně
  • vlasy po použití vypadají velmi dobře
  • k dostání na internetu


Další recenze od 25.11.2012 18:09:27

túto masku používam asi 2 roky a som s ňou velmi spokojná. Konzistencia je veľmi jemná a ľahká, dobre sa z vlasov vymýva. Dávam si ju niekedy aj ako zábal na noc a skvele hydratuje vlasy. Krásne vonia a táto vôňa vo vlasoch vydrží aj dva dni od umytia :-)

  • pomer ceny a množstva
  • kvalita
  • nepredáva sa nikde v drogérii


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 17.12.2012 11:12:59

Také jsem koupila na základdě pozitivních ohlasů a určitě mohu dál doporučit. Maska nezatěžuje vlasy, příjemně voní, vlasy se po umytí dobře rozčesávají, jsou hebké na dotek a docela lesklé. Jediné, co mi vadí, že nejde sehnat v kamenných prodejnách, ale pouze na netu, ale zase je hodně možností k osobnímu odběru. Cena je vzhledem k velikosti balení naprosto nepřekonatelná.

  • cena
  • kvalitní maska co nevysušuje a nezatěžuje vlasy
  • nic promě dostupnosti


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 6.1.2013 18:13:39

Tak především hned na začátek musím napsat,že přenádherně voní. Těšila jsem se sice spíš na karamel,podle mě to je spíš vanilka,ale to nevadí. Vlasy po této masce voní ještě další den. Je lehoučká,gelové,stačí celkem malé množství. Mám ale dost zničené vlasy a na ty tedy nestačí. Na normální a nebo jen trochu zničené vlasy ale bude perfektní! :)

  • vůně
  • cena
  • nezatěžuje
  • lesk
  • hebkost
  • kelímek se špatně uzavírá


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 2.2.2013 18:16:33

Tahle maska jednoznačně vede ze všech masek, které jsem kdy vyzkoušela. Má naprosto úžasnou vůni po vanilce, je lehounká a vlasy absolutně nezatěžuje. Používám ji téměř při každém mytí, protože se nikdy nemůžu dočkat té krásné vůně, která bude na mých vlasech :-). Používám ji buď rychle jako kondicionér nebo nechám působit déle jako masku. Vlásky se krásně rozčesávají a vůně opravdu vydrží do dalšího umytí. Navíc vyživuje konečky a celkově vlasy uhladí, ale vlasy nezplihnou! Cena je za tuto kvalitu opravdu směšná, mám to větší balení (800 ml) a vydrží opravdu dlouho. Doporučuji všem.

  • vůně
  • cena a velké balení
  • hebké vlasy, které se snadno rozčesávají
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Většinou píšu recenze po dopotřebování výrobku, ale vzhledem k obr množství (800 ml) bude vypotřebování trvat věčnost. Masku tedy používám před dva měsíce a jsem spokojená. Nemastí, vlasy hezky uhladí, ale nezatíží, pěkně jdou rozčesat a hezky voní. Jediný, co mi vadí je to,. že vlasy nevyživí jako jiné propfesionální masky v kadeřnictví.

  • cena
  • rozčesatelnost
  • vůně
  • nemastí
  • poměr cena:kvalita
  • nesrovnatelná s profi výrobky


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tato maska je velmi výhodná, 800 ml mě vyšlo na velmi příjemnou částku a přitom to je opravdu velké množství. Z vůně jsem tolik nadšená jako ostatní nebyla, ale já mám na vůně velmi vysoké nároky. Vlasy jsou po použití masky neskutečně hebké a působí zdravě. Koupě masky rozhodně nelituju, její konzistence je také příjemná. Doporučuji.

  • zanechává vlasy hebké
  • příjemná konzistence
  • výhodná koupě
  • od vůně jsem čekala více


věk
25-34

Skvelá maska za ešte lepšiu cenu. Nádherne vonia, ako vanilkový puding, takže jej používanie si doslova vychutnávam. Má trošku redšiu konzistenciu, ale to nie je nejaká veľká vada. Vlásky mám po nej hebké, voňavé a nezaťažené. Veľkosť balenia je enormná, takže vám aj dlho vydrží. Som spokojná.

  • vôňa
  • hebké vlasy
  • hydratuje
  • dostupnosť


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 29.3.2013 07:45:58

Velmi dobrá maska za velmi nízkou cenu. Nic jsem od ní neočekávala, ale v podstatě splnila má očekávání. Vůně je sice trochu chemická, přesto se po ní můžu vždycky utlouct. Dokáže provonět celou koupelnu a v kombinaci s kofeinovým šamponem od Baley - nádhera, čuchala bych ke svým vlasům pořád :) Je lehká, zbytečně nezatěžuje, po použití jsou vlasy lehce rozčesatelné a lesklé. Používám po každém mytí jako kondicionér, na masku je dle mě málo vyživující. Myslím si proto, že by na extra zničených vlasech neudělala žádnou službu.

  • cena
  • vůně
  • nezatěžuje
  • dodá lesk
  • není příliš vyživující
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Úžasná maska. Spočiatku som jej nedôverovala kvôli nízkej cene, ale tu do bodky platí - za málo peňazí veľa muziky. Maska nádherne vonia a výborne sa nanáša, má takú riedšiu jogurtovú štruktúru ale napriek tomu nesteká z vlasov. Nechávam ju pôsobiť tak cca 5 minút a zmyjem. Vlasy sú hebké, jemné na dotyk, nádherne voňajú (ešte aj druhý deň) a dobre sa rozčesávajú. Mám vlnité vlasy a vôbec ich nezaťažuje, po umytí sa mi vytvoria pekné vlnky, vlasy sú hydratované. Na príliš poškodené vlasy ale asi taký účinok nebude mať, ja som vlasy najskôr dala dokopy Gestilom a potom som začala používať túto masku a výsledok je poznať. Doporučujem všetky desiatimi a určite budem kupovať opakovane. Jediné čo by som vytkla je obal - mokrými rukami sa mi to zle otvára a ešte horšie zatvára, vždy to len tak priklopím a poriadne zavriem až keď vyjdem zo sprchy.

  • hebké a hydratované vlasy
  • úžasná vôňa
  • dodáva lesk
  • nezaťažuje
  • cena
  • vlasy sa dobre rozčesávajú
  • horšia dostupnosť
  • nepraktické viečko


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 7.8.2013 21:17:49

Dokonalá maska. Vlasy mám jinak objemné, hrubé, konečky zacuchané. Masku nechávám působit tak 10 minut. Voní jako sušenky, po vysušení jsou jemnější, skvěle se rozčesávají a nejsou vůbec uplácnuté. Mě vlasy nezatěžuje. Větší problémy s vlasy nemám, tudíž hydratace a výživa je pro mě dostačující. 1l mě vyšel zhruba na 100 kč.

  • zjemní
  • vlasy se dají rozčesat
  • cena
  • vuně
  • množství
  • zanechá objem
  • nelze sehnat v drogerii


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.9.2013 22:16:38

Doopravdy nejlepší maska, jaká se mi kdy dostala pod ruky! :) Vlasy doopravdy vyživí, ale přitom po ní vlasy nejsou nijak slepené a zatížené, jako po ostaních, jak těch drogérkových, tak i profi. Právě naopak - jsou hebké, vzdučné, lesklé a navíc krásně vonící po vanilce. Nejprve jsem měla malé 250 ml balení, nyní mám to velké 800 ml a rozhodně do něj půjdu zase :)

  • vyživení vlasů
  • nezatěžuje a neslepuje
  • hebkost a lesk
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.10.2013 22:12:32

Masku jsem si koupila na základě ohlasů zde na omlazení. Objednala jsem si v lékárně a osobně vyzvedla, takže mě vyšla nejlevněji. Maska krásně voní, konzistence je takový střed, ani hutná, ani tekoucí. Po použití jsou vlasy voňavé, nadýchané, lehoučké a dobře se rozčesávají. Očekávala jsem od ní ale větší vyživení, což se nekonalo.

  • vlasy jsou voňavé a lehké
  • poměr velkého balení k ceně
  • není tak vyživující


Další recenze od 31.10.2013 14:49:04

Tuhle masku jsem si objednala z parfums.cz. Mám jí doma zhruba od Května a používám jí 2x týdně a ubylo z 800ml balení max. 200ml. Maska je extrémně levná a ÚŽASNÁ! Miluju její vůni. Vlasy po ní zůstanu jemné, lesklé a vyživené. Primárně je určená na barvené vlasy, já mám vlasy přírodní a děla s nima zázraky <3 Opravdu ji miluji. Jen je občas potřeba na chvilku si od ní dát pauzu ( já 14 dní za celou dobu), aby byly učinky vždy 100% DOPORUČUJI

  • cena
  • vůně
  • to co dělá s vlasy
  • výdrž
  • dostupnost
  • obal- víčko se špatně otevírá ve sprše


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Tohle je uplně suprová maska na vlasy!:) Mám odbarvované vlasy, suché a poměrně zničené.. Tato maska je po několika použitích dokáže dát v rámci možností do kupy (žádná maska neumí zázraky):) Uplně úžasně voní, vždycky se těšim až si jí zas budu moct dát na vlasy:)) Má takovou pudingovou konzistenci, pro mě je to uplně akorát:) Balení je taky fajn:) A za tu cenu?:D Naprostá bomba:*

  • Cena *Vůně *Účinky
  • ***


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 30.1.2014 02:04:21

Masku jsem si objednala ( nečekaně ) podle recenzí, jak to dělám skoro vždycky :-P Po otevření masky na mě padla naprosto krásná vůně, a kdyby to nebyla maska na vlasy, tak bych se do ní asi hned pustila, ňam, ňam :D Vůně excelentní, nemůžu nic vytknout. Maska je na mě ale taková... tekutější ( pokud je někdo zvyklý na loreálku repair, tak tu máslovou konzistenci nečekejte ). Co se týče účinků. Za ty peníze kolik stála je to bomba. Vlasy jdou nádherně rozčesat, vůbec ale fakt vůbec nejsou zatížené a přijde mi, že mi vlasy vydrží i déle "čerstvé" a tu nádhernou vůni cítím ve vlasech ještě druhý den, prostě do dalšího umytí. Bohužel na moje přesušené, platinové vlasy pořád nestačí. Strašně se mi líbí to množství, já totiž při aplikaci docela nešetřím, jelikož je mam dlouhé, takže za to veliký palec nahoru. Prostě za málo peněz - hodně muziky ;)

  • Vlasy se po ní krásně rozčesávají
  • Vlasy vydrží déle do dalšího umytí
  • Nezatěžuje vlasy
  • Nádherně voní
  • Možná by mohli páni designeři zapracovat na trochu hezčím obalu :-)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Osobně nechápu, co kdo na této masce na vlasy vidí. Koupila jsem si ji na základě pozitivních recenzí na internetu, protože byla strašně vychvalovaná. Mám 800ml balení (už od srpna) a pořád se toho nějak ne a ne zbavit. Slibovaná překrásná vůně je ve skutečnosti neskutečný smrad, který mi začal brzy lézt na nervy protože byl cítit nejen z vlasů, ale držel se strašně dlouho i v koupelně. Konzistence je taková pudinkovitá. S mými vlasy to ovšem nic neudělalo, spíš mi to přišlo, že je potom mám ještě v daleko horším. Moje nikdy nemastící vlasy se najednou začaly mastit hned první den a vlasy se mi po použití masky pramínkovaly. Dala jsem masce tedy ještě jednu šanci a to takovou, že ji budu používat alespoň jako vlasový zábal. Ani tady se žádný zázrak nekonal a to nemám vlasy v nějak strašně moc zničeném stavu. Zničené sice jsou, ale ne úplně katastrofálně. Za mě bohužel propadák i když za necelých 90 korun zázraky čekat nemůžu.

  • cena
  • velikost balení
  • nepříjemná vůně
  • nic s vlasy neudělá
  • vlasy se po ní rychle mastí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 27.3.2014 21:56:55

Tuto masku mám v menším balení, kupovala jsem ho na zkoušku. Mohu říci, že se jeho opětovné koupi nebráním. Maska docela pěkně vanilkově? voní, vlasy se po ní lépe rozčesávají a když se řádně vymyje, tak vlasy nemastí. Používám u přítele, kde je tvrdší voda a zvládá to o něco lépe než jiné masky. Mám na vlasech vždy tak 5 minut, zlepšení vlasů nepozoruji, protože nepoužívám pravidelně, ale ani tak to moc neočekávám, přijde mi to jako utopie :-D Doporučuji vyzkoušet ;-)

  • cena
  • vůně
  • vlasy nemastí
  • ulehčuje rozčesávání
  • ani nevím :-)


Další recenze od 15.8.2014 09:12:48

Vcelku milý pomocník. Jsem naprosto spokojená, používám masku jako kondicionér. Giga balení za milou cenu mi imponuje, navíc ve srovnání s kondicionéry běžně dostupnými v drogeriích odvádí tenhle vcelku dobrou práci. Mám suché vlasy s občasnou tendencí ke krabatění, neříkám, že je Latté dá do pořádku, ale pomůže ke vzdušnosti, zjemnění a vyrovnání vlasů. Balení je dosti nešikovné, ale budiž odpuštěno vzhledem k faktu, na jak dlouho vydrží :-)

  • Vůně
  • Cena - velikost balení
  • Nešikovné balení
  • Obj. pouze přes internet


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.8.2014 11:41:24

Masku Kallos Latte jsem si pořídila hlavně kvůli její cenně to 89 Kč za 1000ml. Maska tedy dlouho vydrží. Maska voní tak vanilkově, je hodně hutná, takže vlasy pěkně hydratuje a zjemní. Maska obsahuje mléčné bílkoviny, které by měli vlasy obnovit a opravdu jsou po masce moc pěkné. Maska vlasy nezatěžuje a je z vlásků jemně cítit.

  • cena
  • mléčné bílkoviny
  • vůně
  • nezatěžuje
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 19.8.2014 10:05:02

Maska mi krásně zjemní vlasy které jdou hezky rozčesat. Nanášení je velice příjemné, maska má lehkou konzistenci. Používám ji i na vlásky od dětí. Stačí ji málo a přitom jde krásně vpravit do délek vlasů. Používám ji občas místo kondicionéru. Nádherně voní. Za málo peněz je ji opravdu hodně. Mám už druhé baleni a určitě opět koupím

  • Dobře hydratuje
  • nádherně voní
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 19.8.2014 22:08:32

Túto masku som kupovala pri veľkom Kallos nákupe,kde som si objednala aj moju milovanú Placentu,ktorá sa stala neodmysliteľnou súčasťou mojej kozmetiky na vlasy.Táto maska je tiež skvelá a za tie peniaze ju budem kupovať,kým bude na trhu :D Je taká krémovejšia,krásne sa dá zapracovať do vlasov,naozaj jej stačí málo.Vôňa mi je naozaj príjemná a chvíľku sa po umytí ešte drží vo vlasoch.Vlasy nijak nezaťažuje aj keď mám jemné vlasy,krásne sa po nej lesknú,dajú sa pekne rozčesať a na pohľad vypadajú zdravšie.Troška mi vadí obal,ktorý k mojím dlhým nechtom je troška nepraktický,ale to mu rada odpustím.Mám ju naozaj rada,aj keď Placenta mi vyhovuje o niečo viac.Kallos výrobky môžu konkurovať aj drahším značkám.

  • pomer cena a kvalita
  • na pohľad zdravšie
  • lesklé a dobre rozčesatelné vlasy
  • cena
  • dostupnosť-objednávka na nete
  • o trošku viac mi vyhovuje Placenta


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 31.10.2014 18:51:38

Masku jsem si kupovala s tím, že neobsahuje silikony (četla jsem složení na nějakém blogu) , které už víc než rok ,,nepoužívám´´, bohužel ty tam ale jsou. Řekla jsem si, že teda alespoň jednou vyzkouším a pak ji někomu podaruju a dopadlo to tak, že jsem vy vypotřebovala celou, protože je vážně úžasná. Tak hezké, vyživené a zdravě vypadajjící vlasy jsem neměla snad ještě po žádné masce. Moc mě překvapilo, že nebyly vůbec zatížené a nemastily se víc, než běžně. Navíc moc krásně voní (připomíná mi to Milu) a vůně se ve vlasech drží hodně dlouho.

  • krásné vlasy
  • vůně
  • cena
  • silikony


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.5.2015 20:57:05

Opakovaně jsem si tuto masku na vlasy kupovala, protože žádná jiná mi neudělala tak hebké vlasy příjemné na dotek. Sice mi vadilo balení, rozhodně bych spíš uvítala pumpičku, ale i tak jsem byla spokojená. Vůně byla příjemná, mléčná, ikdyž na mě trošku sladší. Ale žádné drama. Myslím, že bych se k ní opět mohla po letech vrátit.

  • vůně
  • kvalita vlasů po umytí
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 20.8.2016 15:56:07

Pro mě zatím nejlepší maska, kterou jsem kdy měla. Mám již několikáté balení. Primárně je určená pro vlasy barvené, nebo po trvalé. Já nemám ani jedno a moc mi vyhovuje. Máte-li tak jako já sprchový kout, raději doporučuji menší balení kvůli manipulaci. Používám cca jednou týdně jako zábal. Vlasy nezatěžuje, vyživí, pomáhá mi proti třepení konečků. Ale ze všeho nejlepší je ta vůně.

  • nezatěžuje moje vlasy
  • pomáhá mi proti třepení konečků
  • vůně
  • hebké vlasy
  • s velkým balením se mi ve sprše hůře manipuluje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 3.10.2016 17:01:30

Maska má úžasnou vůni, to je rozhodně její největší plus.. Jako maska je dobrá na rozčesávání vlasů a po spláchnutí vypadají vyživeně. Když ale vlasy uschnou, nějaký velký rozdíl nevidím, co se týče kvality. Každopádně za tuto cenu nečekám nějaké zázraky. Masky je hodně a za tuto cenu super. Koupím si znovu a budu používat jen jako kondicionér.

  • cena
  • dobře se po ní rozčesávají vlasy
  • vůně
  • velké balení
  • nemam zadne velke vyhrady


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.12.2016 17:11:17

Maska Latte byla moje první maska od značky Kallos. Za tu cenu jsem k ní neměla moc velkou důvěru, na druhou stranu by mě těch pár korun tolik nemrzelo, kdyby nic nedělala. Maska se mi docela osvěčila, ted už mám několikáté balení a stále spokojenost, dokonce jsem vyzkoušela i jiné druhy od této značky. Maska zajímavě voní, používám ji spíš jako kondicionér, nenechívám ji na vlasech moc dlouho. Po spláchnutí z vlasů jdou vlasy mnohem lépe rozčesat. Doporučuji.

  • Cena
  • Dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Latte maska od Kallosu moc hezky voní, to se musí nechat. Karamelově! ♥ Nechala jsem se unést ohlasem na omlazení. Maska je příjemná, stačí jí malo, ale pro mě účinek stejný jako u masky Placenty. Vlásky jsou hebké, měkké, vyhlazené, voňavé.. pro mé suché, zničené vlasy ovšem nedostačující účinek :) Jediné, co je nepraktické, je malé balení této masky, jelikož se z ní krém špatně nanáší na ruce, nedá se do ní dobře sáhnout dlaní. Jinak masku ale doporučuji.

  • hydratuje
  • vůně ♥
  • snadné rozčesávání
  • provedení malého balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené