Kiehl's Midnight Recovery Concentrate recenze a zkušenosti

Hydratace Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Hydratace Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - obrázek 1
Hydratace Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - obrázek 2
Hydratace Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - obrázek 3
Kiehl's (12)
4.3 z 5 5 4.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Další recenze od 15.2.2021 23:43:25

Dostala jsem vzoreček k nákupu, celkem velkou ampulku, protestovala jsem že mám smíšenou pleť, ale bylo mi řečeno, že tohle není obyčejný olejíček a může ho používat i člověk s normálním až smísenou pletí... no zkrátím to.. akné všude a letěl do koše. Nechci přípravek hodnotit, protože prostě není určen pro můj typ pleti... Přijde mi že není smíšená jako smíšená.. že smíšená sušší to třeba dá.. ale moje smíšená mastnější protestovala teda hodně

  • Krásně voní
  • Ucpává póry, nevhodný na normální a smíšenou pleť


Další recenze od 19.3.2018 11:14:56

Olej má příjemnou levandulovou vůni (ne moc silnou) a na obličej a krk stačí asi 3-č kapky. Na olej je trochu tekutější, takže kapátko je opravdu na místě, není nijak přehnaně mastný a hezky se vsákne do pleti. Přes noc pokožku krášně vyhladí, hydratuje a rozzáří. Mám smíšenou pleť, takže vybrat olej, který by hydratoval suché části obličeje, ale moc nemamstil ty mastné, byl trochu problém. Při používání toho oleje jsem se zbavila suchých míst, predevším okolo nosu, ale obličej se mi během dne nemastí v T-zóně. Mám pocit, že i sjednocuje tón pleti. Vrásky nemám, takže nemohu hodnotit.

  • textura
  • vysoká hydrate
  • vyhovuje i smíšené pleti
  • balení a dávkování
  • žádné



věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2015 09:52:40

Tento olejíček se nanáší na pleť před spaním, bez očního okolí a následně by se na něho měl aplikovat krém. Jsem na konci první lahvičky a musím říct, že jsem s ním fakt spokojená. Myslím si, že pleť krásně zhydratuje a oléčí. Dobře se vsakuje. Mělo by se ho používat pouze 3 kapky, což samozřejmě nedodržuji a dávám asi kapek pět na tvář a dvě na krk. Mám pocit, že čím víc ho nanesu, tím víc bude účinkovat. Což je asi blbost, ale nemůžu si pomoct. Mám ho asi 7 měsíců a zbývá mi jedna pětina, takže pokud ho nebudete na sebe lít jako já, tak vydrží dost dlouho. Jestli vás zajímá, jestli nějak bojuje s vráskami, tak mám pocit že ano, ale zatím mám evidentní pouze vrásku na čele mezi očima a když se pravidelně mažu, tak se ztrací, když přestanu, tak je zpět. Ideální je tedy se mazat a mazat. Pokud přemýšlíte, jestli se do něho vyplatí investovat, tak bych řekla, že rozhodně.

  • krásně se vsakuje
  • výborně hydratuje
  • příjemná vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené