L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující maska recenze a zkušenosti

Masky L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující maska
Masky L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující maska - obrázek 1
5 3.4 9
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 88 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující maska

Další recenze od 16.3.2012 10:37:11

Po prvních týdnech užívání je pro mě tato maska srovnatelná s ostatními druhy masek Elseve. Vlasy jsou po použití hebké a příjmné na dotek. Snadno se nanáší i omývá.

  • rychlost aplikace
  • nelze srovnávat s profi výrobky


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 30.5.2012 16:33:33

Podle reklam jsem byla na tuto novinku velmi zvědavá. A jsem ráda, že jsem zkusila, protože mým vlasům zatím jen a jen pomáhá. Mám je takové zpevněné, ač se mi předtím hrozně moc lámaly a třepily. Navíc jsou lesklé, hladké a krásně voňavé. Pro mě po všech stránkách povedený produkt a určitě zase zakoupím.

  • zpevněné vlasy
  • krásná vůně
  • bez problému rozčesatelné vlasy
  • hladké vlasy
  • nevšimla jsem si


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 2.9.2012 20:03:34

Mám ráda Elseve , ale zrovna tato řada mi na lámavé a jemné odbarvené vlasy nesedla. Mám po ní vlasy splihlé,nejdou rozčesat a vypadala jsem jako kdybych přeletěla trním :( Škoda , těšila jsem se,že bude mít větší ůčinek. Ani trochu mi nevoní. Už si ji znova nekoupím :(

  • krásný obal
  • na mé vlasy nevyhovující
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Tak tato maska je prvá čo som vyskúšala z drogérie a musím povedať, že je celkom slušná. Vlasky mam po nej hebké na dotyk ale nepoužívam ju tak dlhú dobu aby som vedela ohodnotiť či mi aj pomaha na tie končeky a polámané vlasky. To asi až po mesiaci používania sa ukáže. Krásne vonia a dobre sa po nej vlasky rozčesávajú .

  • vôňa
  • prakticky obal
  • zanechava jemne vlasy
  • asi cena je trosku vyssia ale to asi u vsetkych tychto masiek


Další recenze od 29.9.2012 20:59:30

no , takže po prvním užití jsem nebyla nijak nadšena a bohužel se mi vlasy po 2 dnech zmastily a měla jsem na pokožce hlavy jakby nějakou vrstvu nebylo to píijemne a ještě k tomu byly zplihlé, značku loreal mam moc rada , tak jsem si dala masku ještě jednou a pořádně jsem ji vypláchla ale ten samy konec jak poprvé asi ji dám někomu známemu

  • pěkně vonní
  • divna pokožka hlavy i po vypláchnutí !!
  • mastná hlava


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 29.7.2013 16:14:18

Protože mi vyhovovala žlutá Elseve maska proti lámání vlasů (ale ve skutečnosti bych řekla spíš maska na uhlazení vlasů :), koupila jsem tady tuto, líbilo se mi celkem i složení (arginin). Ne vždy jdoucí složení znamená dobrý výrobek. I obyčejné kondicionéry od Elseve mi prokázaly větší službu než tato maska. Vůbec poslední dobou drogeriové novinky nejsou žádný zázrak. Podruhé určitě nekoupím, maska je pro mě nepoužitelná.

  • - asi žádné, snad vcelku pěkný obal
  • - u mých vlasů neplní vůbec nic, co by podle obalu měla
  • - parfemace


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 18.10.2013 11:46:02

Tuto masku jsem si pořídila v akci za 99,- v Rossmannu. Vybrala jsem si tuto černou řadu z důvodu, že uvádí, že je vhodná pro padající vlasy. S tím mám poslední dobou velký problém. Nádherně voní a dobře se nanáší. Kelímkové balení mi nevadí, spíše naopak vyhovuje. Vlasy po ní mám v lepším stavu ale žádný extra rozdíl jsem neznamenala. Příště zkusím zase jinou.

  • balení
  • krásná vůně
  • nepozoruji lepší stav vlasů


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 22.11.2013 15:36:00

Tato maska není vyloženě špatná...Ale žádný zázrak to není...Např. oproti total repair extreme je to slabota! Maska hezky voní ale je trošku tekutější. Slibuje pomoc při lámání vlasů, ale nic takového se bohužel nekonalo.. Měla jsem pocit že je to spíš takový lepší kondocionér! Po této masce se mi hodně mastily vlasy a přišlo mi že neregeneruje, za mě bohužel ne...

  • Cena Vůně Obal
  • Neplní to co slibuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.4.2014 16:31:06

Podobná jako ostatní masky od Elsève. Nádherně voní, vlásky se dobře rozčesávají. Velké zlepšení v problému lámavosti vlasů jsem nezaregistrovala, rozhodně ale neuškodí. Používám občas a jsem spokojená. Dobře se nanáší, vyhovuje mi konzistence, není příliš tekutá. Hodnotím pozitivně a doporučuji k vyzkoušení.

  • vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené