L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 regenerační maska recenze a zkušenosti

Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 regenerační maska
Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 regenerační maska - obrázek 1
Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 regenerační maska - obrázek 2
Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 regenerační maska - obrázek 3
L'Oréal Paris (226)
3.4 z 5 5 3.4 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
33%
4 hvězdy
8%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
25%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 regenerační maska

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 8.11.2014 18:24:52

Přikláním se k negativním recenzím, maska mě nenadchla. Slibuje 5 benefitů v jednom, no žádný zázrak se nekonal. Souhlasím, že účinky jsou shodné, jako u balzámu (měla jsem celou řadu), vlasy nejsou vyživné, lesklé nebo odolnější. Díky obsahu silikonů navíc dost zatěžuje a vlasy se rychle mastí. Další, co mi vadilo je vůně - hodně umělá a nepříjemná. Konzistence fajn, dobře se nanáší, líbí se mi i balení v kelímku, ale to je nic v srovnání s jejími negativy.

  • asi nic
  • žádný účinek na vlasy
  • složení
  • vůně


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 23.4.2014 09:06:44

Průměrná maska. Koupila jsem si ji na své suché poškozené vlasy a doufala v nějakou nápravu alespoň malinkou. Žádná se nekonala. Jediné co dokázala bylo, že se vlasy díky ní dají dobře rozčesat, hezky voněly a byly takové jemnější. Ale tohle svede i mnohem levnější kondicioner. Takže za mě vyhozené peníze. To černá maska od L'Oréal je myslím mnohem lepší.

  • vlasy jsou jemnější
  • průměrná maska žádný efekt nečekejte


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.4.2014 16:36:19

Fajn maska, krásná vůně, ale jsou i lepší od Elseve - třeba Arginine Resist X3. Že by mi maska nějak extra zregenerovala vlasy, to ne. Možná bych musela použít celou řadu. Kladně hodnotím cenu, vůni, snadné rozčesávání, lesk vlasů, mírné zlepšení - vlasy vypadají po vyfoukání zdravěji, konzistenci - není příliš tekutá a taky rychlost - stačí pouze 1-2 minutky aplikace, což je fajn. Vůně masky a lesk vlásků docela dlouho vydrží.

  • cena
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Nečekala jsem od masky z drogérky žádný zázrak, ale jsem vcelku spokojená. Vlasy krásně voní, jsou uhlazenější a vůbec se rychleji nemastí. Bohužel se mi po ní celkem cuchají, ale s Tangle Teezerem já rozčesu i jeden velkej dred. Poslední dobou se nedá moc sehnat, ale pokud na ni ještě někdy natrefím, tak si ji koupím.

  • vůně
  • cena
  • lesklé vlasy
  • nemastí
  • cuchá vlasy
  • nedá se již skoro nikde sehnat


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 23.7.2013 10:34:49

Vynikající maska na vlasy, hned po aplikaci jsou vlasy jemné a po opláchnutí jsou snadno rozčesatelné. Zkoušela jsme i jiné, ale účinek není takový, jak jednou zkusíte, už nervyměníte. S kondicionerem z téže řady se to též nedá srvonat, pro mě je tato maska nenahraditelná :) Naprostá spokojenost . Určitě doporučuji.

  • příjemná vůně
  • balení kelímek - dobře se nabírá
  • okamžitý účinek
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.3.2013 16:14:41

Taková průměrná maska na vlasy z drogerie. Na mě ovšem vůbec nefungovala. Žádné vyživení vlasů jsem nepozorovala, konečky jsem měla rotřepené pořád stejně a vlasy byly málo lesklé. Tuto masku jsem používala spíše jako kondicionér, protože se mi po ní dobře rozčesávaly vlasy a maska navíc krásně voněla. Za mě ale příště ne.

  • vlasy se dobře rozčesávají
  • vůně
  • nesplní, co slibuje
  • s vlasy to ani nehlo


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 3.2.2013 20:52:54

Průměrná maska na vlasy z drogerie. Nedají se od ní čekat zázraky ale vlasy uhladí a lepší než nic ;). Nepoznala jsem rozdíl mezi kondicionerem a maskou. Uzávěr se mi mokrýma rukama špatně zavíral. Musí se déle vyplachovat, jinak jsem měla vlasy trošku slepený a zatížený. Plusem ale byla vůně, tu jsem cítila ještě dva dny po umytí. Neurazí, nenadchne, zázraky nečekejte, znovu nekoupím. Dají se sehnat levnější s větším účinkem.

  • vůně
  • krátká doba působení
  • žádné viditelné účinky po 4 měsících používání
  • zatěžovala
  • cena
  • uzávěr


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 16:24:39

Nejlepší maska z drogérky jakou jsem kdy měla. Měla jsem po ní krásně uhlazené vlasy a dodala i objem. Vlasy byly poddajné a zdravě vypadaly. Opravdu super. Koupila jsem ji kamarádce, která běžně používá drahé masky z kadeřnictví a tuto si moc pochvalovala.

  • vlasy krásně uhlazené
  • poddajné vlasy
  • dodá objem - vlasy jsou nadýchané
  • nic


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 19.12.2012 09:53:54

Používala jsem v době barvených vlasů a jak píše zakladatelka recenze - nepoznala jsem rozdíl od balzámu, konzistence i vlně je stejná, stejné účinky/neúčinky. Vlasy nebyly jemnější a ani lesklejší, ani pevnější. Obal je klasický šroubovací kelímek. Cena by vzhledem ke "kvalitě" měla být nižší.

  • není nejhorší
  • nemá žádné extra výsledky
  • kelímek
  • cena


Další recenze od 18.12.2012 19:50:55

Je bezvadná, používám ji několik měsíců po každém umytí na prodloužené vlasy a opravdu jsou vyživené, lesklé a krásně rozčesatelné. Maska se dobře oplachuje a vlasy po ní nejsou mastné a slehlé. Všechny mé zákaznice s prodlouženými vlasy si je moc chválý.

  • Dobrá cena
  • Nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 5.9.2012 17:06:27

Masku jsem používala někdy pravidelně, pak zase ne, ale výsledky byly vidět brzy. Maska slibuje: 1. obnovenou strukturu - to zase ne, to podle mě nedokáže žádná maska, ale ostatní body splňuje celkem hodně dobře. 2. Odolnost - ano, souhlasím, je to podle mě samozřejmě tím, že maska obsahuje silikony, proto jsou vlasy odolnější. 3. vitalita - nevím co přesně si pod tím představit, ale vlasy jsem měla pružné, vyživené, hydratované. 4. a 5. bod - hebkost na dotek, lesk - to maska taky splňuje. Dokonce mi hodně lidí vlasy chválilo jak pěkně vypadají, a že jsou hebké (rádi si na ně šahali). Celkově jsem byla s touhle maskou spokojená a klidně bych si ji koupila znovu, ale to zatím nemám v plánu protože na seznamu mám masek co chci zkusit hodně. Celkově masku můžu doporučit suchým ale i normálním vlasům. Nemůžu posoudit jak moc by pomohla hodně krepatým vlasům, ale já je mám tak středně krepaté (ani málo, ani hodně) a maska je krásné uhladila. I přesto, že jsou v ní silikony, nemastila se mi kvůli ní více pokožka hlavy, sice jsem masku nanášela většinou tak 10cm od pokožky, ale stalo se často že jsem si hrábla i na pokožku. Jinak má se nechat působit 1 - 2 minuty, ale já ji nechávala působit déle, párkrát jsem dokonce zapomněla že ji mám a měla ji na hlavě půl hodiny, to pak byly vlasy úplně žůžo, část masky se jakoby vpila a byly hebké jako blázen, přesto nebyly rozlétané. Maska není nijak hutná ale ani není tekutá, prostě tak akorát. A nádherně voní.

  • splňuje co slibuje
  • nenašla jsem



věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.7.2012 20:03:13

Když mi nesedl balzám, řekla jsem si, že maska by mohla být o něco lepší. Není. Účinky jsou srovnatelné s balzámem a tedy nic moc - vlasy nebyly ani hebčí ani hladší, neleskly se, prostě nevypadaly moc dobře. Na druhou stranu se alespoň dobře rozčesávaly a maska sama o sobě docela pěkně voní a vůně vydrží ve vlasech i druhý den. Nicméně za mě vyhozené peníze.

  • vlasy se dobře rozčesávají
  • vůně
  • nezdravě vypadající vlasy - hrubé a bez lesku


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené