L'Oréal Paris Elsève Full Repair 5 okamžitá zázračná péče recenze a zkušenosti

Masky L'Oréal Paris Elsève Full Repair 5 okamžitá zázračná péče
Masky L'Oréal Paris Elsève Full Repair 5 okamžitá zázračná péče - obrázek 1
L'Oréal Paris (225)
4.5 z 5 5 4.5 15
Celkem 15 recenzí


5 hvězd
57%
4 hvězdy
36%
3 hvězdy
7%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
94 %

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Full Repair 5 okamžitá zázračná péče

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 20.11.2014 19:32:13

Jelikož mi došla moje oblíbenkyně - Gestil Wonder, tak jsem potřebovala nějákou nouzovku. V drogerii jsem sáhla právě po této okamžité zázračné masce. Moc jsem tomu ale nevěřila a říkala si, že zas přehánějí. Ale světě div se. Po prvním použití a chvilce působení šly vlasy nádherně rozčesat, velmi intenzivně voněly, byly vyhlazené, leskly se. Jediné mínus je, že byly trochu zplihlé. Příští aplikaci dám jen na konečky a věřím, že výsledek už bude perfektní :)

  • krásná vůně
  • šikovný obal
  • celkem levné
  • vlasy byly trochu zplihlé


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 3.1.2014 15:58:29

Snad nejlepší drogérková maska na vlasy. Mám vlasy vysušené od melíru a tohle je pro ně opravdu zázrak. Udělám si vždycky zábal na 15 min a smyju. Vlasy jsou lesklé, nádherně se rozčesávají, vypadají zdravě a po vyfénování se nekrepatí. Pokud si jdu do drogerie pro masku vždycky sáhnu po téhle. 100% doporučuji

  • -dobře se nanáší
  • -cena
  • -lesklé vlasy
  • -skvěle se rozčesávají
  • -skvělá dostupnost
  • -dobré balení
  • -jak už bylo zmíněno, musí se dobře vymýt aby vlasy nebyli mastné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 20.10.2013 12:46:53

Masku jsem si po pár použitích zamilovala. Mým vlasům perfektně vyhovuje, po použití jsou vlasy hebké, jemné na dotek, lesklé a sjednocené a nejsou vůbec rozlítané. Vypadají vyživeně a zdravě. Líbí se mi, že ji nemusím nechávat na vlasech tak dlouho, přesto svůj účel splní. Nezatěžuje. Krásně voní. Obal mi vyhovuje více než klasické dózy s víčkem.

  • po použití jsou vlasy hladké a jemné
  • dodá vlasům lesk
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Konečně maska, která dobře funguje a hlavně rychle funguje. Nemám čas nechat masku působit, tuto splachuji ihned nebo po pár vteřinách a přesto jsou vlasy krásně ošetřené, změna je opravdu cítit na omak i na pohled. Rozčesání je bez problémů, vlasy neelektrizují, lesknou se. Vlasy mám barvené, jemné, konečky se ještě vzpamatovávají po trvalé, maska pomáhá.

  • lesk
  • snadné rozčesávání
  • vlasy působí zdravěji
  • nejsem si vědoma


Další recenze od 12.8.2013 20:02:53

Tato péče je podle mě vhodná spíše jen na poškozené něž suché vlasy.Hodně se mi líbí že se může oplachovat hned.Já ji používala místo kondicionéru.Mé jemné vlasy nebyly vůbec zplihlé.Určitě bych doporučila jí i celou tuto řadu.Ocenila bych jiný obal,protože zbytek přípravku nejde z obalu dostat.Byla jsem velmi spokojená. ;-)

  • krátká doba působení
  • funguje
  • vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 13.5.2013 15:52:21

Mám velmi poškozené husté vlasy. Žehlím je a barvím a také podle toho vypadají. Mé konečky vlasů jsou suché a připomínají chemlon.Po nanesení masky mám vlasy nádherně lesklé, dají se bezvadně rozčesat a konečky nevypadají jako chemlon.Určitě bych doporučila všem, co mají zničené a suché vlasy. Olej v masce dost vlasy zmastí.

  • úžasný lesk vlasů
  • zlepšení kvality vlasů
  • cena
  • malé balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 3.3.2013 09:15:36

Pro mé vlasy absolutní spása a hlavně takový malý zázrak. Stačí jen malé množství. Má sympatické balení, díky němu je dávkování opravdu snadné. Má krásnou vůni, kterou cítíte ve vlasech i další dny. Po umytí jsou vlasy krásně jemné, hladké a lesklé. Pro narušené vlasy naprosto ideální.

  • Vůně
  • Balení
  • Jemné vlasy
  • Nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 4.2.2013 21:33:31

Tato " superrychlá" péče patří mezi moje nejoblíbenější vlasové přípravky. Vyhovuje mi její konzistence a rychlost s jakou působí. Vůně se mi zamlouvá také. Ale nejradší mám její účinky. Vlasy jsou po použití krásně hladké, snadno se rozčesávají a vypadají upraveně. Rozhodně budu kupovat znovu a znovu.

  • snadná a rychlá aplikace
  • vlasy jsou po použití hladké a snadno rozčesatelné
  • příjemná konzistence a vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Asi tato maska funguje, ale na moje jemné vlasy není nic extra, protože jsem po jejím použití splihlé a ještě více jemné. Navíc se docela rychle mastí. Na druhou stranu však stačí malé množství této masky a vlasy jsou i tak pěkně vyživené. Doporučuju tedy pro nejemné vlasy.

  • cena
  • vůně
  • kvalita
  • nehodí se pro jemné vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 31.5.2012 17:24:34

Moje nejoblíbenější dostupná péče v drogériích. Ve vlasech krásně voní, vlasy ihned zjemní a jsou krásné jak na pohled, tak na dotek. Používám po každém umytí jako balzám do konečků vlasů. Výhodou této péče je, že ji nemusíte nechávat působit, ale můžete ihned smít. Doporučuju ji dávat jen do konečků vlasů, kvůli tomu, že jsou vlasy pak splihlé a můžou se mastit.

  • Vůně
  • Cena, dostupnost
  • Krásně vyhlazené, hebké, lesklé vlasy
  • Regeneruje
  • Výsledek ihned po prvním použití
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

S maskou jsem velmi spokojená, nemusí se nechat dlouho působit a po opláchnutí jdou vlasy krásně rozčesat a konečky jsou hladké, maska také nezatěžuje vlasy a ty neplihnou, dobře se vymývá a vůně je příjemná, dostupnost je dobrá a cena příznivá. Používám ji do délek téměž při každém mytí místo balzámu.

  • vlasy se dobře rozčesávají
  • nezatěžuje
  • dobře se vymývá
  • nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 29.3.2012 19:26:22

Výhoda této péče spočívá v tom, že jí nemusíte nechávat dlouho působit, což je fajn. Po použití jsou vlasy hebké na dotek, více lesklé a snadno se rozčesávají. Má zvláštní, ale příjemnou vůni, která vydrží ve vlasech i druhý den. Ráda se k ní vracím.

  • snadná rozčesatelnost
  • hebké a lesklé vlasy
  • nemusí se nechávat dlouho působit
  • příjemná vůně
  • žádné


Další recenze od 28.3.2012 08:42:16

Za mě asi jeden z nejlepších vlasových přípravků, které jsem vyzkoušela, a to jsem toho vyzkoušela opravdu hodně. Hned po prvním umytí jsem vlasy měla lesklejší, hebčí a navíc krásně voněly. Další výhoda je, že se nemusí nechat dlouho působit, ale můžete ji smýt klidně hned a účinek bude stejný.

  • Vlasy jsou lesklejší
  • zdravější
  • krásná vůně
  • žádný



Další recenze od 18.3.2012 18:15:40

Super rychlá maska na vlasy, používám ji jako kondicionér po každém mytí. Vlasy jsou po ní jemné, a jdou snadno rozčesat. Určitě si ho ráda koupím ještě jednou.

  • Jemné vlasy
  • snadné rozčesávání
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené