L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující maska pro suché a poškozené vlasy recenze a zkušenosti

Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující maska pro suché a poškozené vlasy
Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující maska pro suché a poškozené vlasy - obrázek 1
Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující maska pro suché a poškozené vlasy - obrázek 2
Masky L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující maska pro suché a poškozené vlasy - obrázek 3
5 4.2 11
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující maska pro suché a poškozené vlasy

věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Tuhle masku jsem si koupila, tak nějak na zkoušku, protože už hodně let používám Wella SP. Tahle eslévka není špatná, takový průměr. Vlasy mám suché, husté, vlnité. Nenadchne ale ani neurazí. Prostě průměr. Na SP masku řady Hydrate nedám dopustit, ale je v jiné cenové relaci. Z těch drogerkových produktů je ten z lepších a účinnějších. Vlasy vyživí průměrně, hustota optimální (nemám ráda ty úplně gelové - Redken ), vyživí taky slušně, ale jak říkám, žádný wau efekt se nekonal.

  • dobře sehnatelná
  • velké balení 300 ml
  • průměrný účinek
  • výrazná vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 14.6.2014 13:07:51

Tato maska je na drogerkové poměry docela dobrá :-) Sice jsem si (samozřejmě) nevšimla žádného zlepšení u kvality vlasů, nebo alespoň konečků. Primárně totiž od každé masky/kondicioneru vyžaduji snadné rozčesávání, protože s vlasy skoro přes celá záda, je to nijak strašná práce :-D ... Maska tedy moc pěkně voní, stačí jí málo a vlasy se docela snadno po vysušení ručníkem dají rozčesat. Ihned po vyfoukání jsou vlasy vcelku hebké a vzdušné. Maska vlasy nijak nezatěžuje, vlasy myju obden (velmi rychle se mi mastí, spolu s obličejem). Vůně se ve vlasech drží minimálně do druhého dne. Doporučuji vyzkoušet :-)

  • vlasy nezatěžuje
  • hezky voní
  • vlasy se snadno rozčesávají
  • zlepšení kvality vlasů jsem nezaznamenala


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.5.2014 10:11:36

Pro mě naprosto průměrná až skoro podprůměrná maska. Stejně jako šampon ze stejné řady má příšernou parfemaci, kterou nesnesu a bohužel se mi drží ve vlasech klidně dva dny. Je tak středně hutná, spíše lehčí, vlasy celkem uhladí, ale žádnou extra výživu jsem nezaznamenala, přišla mi spíše jako kondicioner. Ale zase musím říct, že vlasy nezatěžuje. Znovu ale nekoupím, znám mnohem lepší masky i z drogerie.

  • nezatěžuje vlasy
  • parfemace
  • nezaznamenala jsem žádný výraznější účinek


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 1.2.2014 13:26:17

Měla jsem strašně zničené a krepaté vlasy, lámaly a třepily se mi už nejen konečky, ale i přes 5 cm dlouhé části vlasů, asi 2 roky jsem kvůli tomu měla pořád stejnou délku vlasů. Rozhodla jsem se pro tuto "novinku", koupila jsem celou sadu (šampon, kondicioner, maska) a nestačím se divit :) Vlasy hladké a už napohled lepší. A ta krásná vůně, která vydrží fakt dlouho! Rozhodně doporučuju všem, kteří váhají :) Ani cena vůbec nebyla velká... Kombinuju s vitamíny (beru Panthenol)

  • krásná dlouhotrvající vůně
  • lesk
  • hebkost
  • nízká cena
  • snadné nanášení
  • příjemná konzistence
  • otevírání (místo klasického šamponového je šroubovací)


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 9.11.2013 15:25:06

Masku používám spolu se šamponem a střídám s balzámem ze stejné řady. Maska je takové lehčí gelové konzistence (hutnější než balzám), do vlasů se hezky vtírá a dobře vyplachuje. Stačí menší množství, takže dlouho vydrží. Vlasy jsou po ní hezky uhlazené, hebké a lesklé, snadno se rozčesávají. Nezatěžuje jemné vlasy. Hezky voní, ale vůně se ve vlasech neudrží. Vadí mi kelímkový obal, do kterého musím hrabat prsty.

  • lehčí gelová konzistence
  • snadno se vtírá do vlasů a dobře vyplachuje
  • stačí menší množství - dlouho vydrží
  • uhlazené, hebké a lesklé vlasy
  • vůně
  • vůně se ve vlasech neudrží
  • kelímkový obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.10.2013 08:23:30

Včera jsem si pořídila tuto masku na vlasy po tom, co jsem používala kadeřnické profi masky. Kvalitou se snad dá i srovnat, těm kadeřnickým. Vlasy mám po ní hebké a lesklé a šly lépe upravit. Jediné co mi vadí, je ta hrozná vůně (bohužel mi to vůbec nevoní). Ale ta cena a kvalita je slušná. Když chcete něco levnějšího z drogerie, asi nejlepší je tato.

  • Hebké a lesklé vlasy
  • Kvalita srovnatelná s profi výrobky
  • Příšerná vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 20.10.2013 12:33:43

Tak já se nechala unést jak recenzemi zde na omlazení, tak recenzemi na jednom blogu kde byla tato maska opravdu vychvalována. Vlasy mám suché,hodně náchylné k lámání,pevné ale zároveň tenké. Očekávala jsem po pravidelném použití nějaké zlepšení,to se ale opravdu nekonalo. Přijde mi,že je to obyčejný balzám protože od masky si představuji větší vyživení. Líbit se bude majitelkám hodně jemných a plihnoucích vlasů protože díky lehké konzistenci neuplácne,zároveň na mě má ale slabé účinky.

  • lesk
  • neuplácne
  • vůně
  • další den vysušené vlasy
  • až moc lehký
  • slabý jako kondicionér
  • nedostatečný na opravdu suché vlasy
  • ve sprše se dóza špatně otevírá i zavírá


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Nejlepší maska na vlasy kterou jsem kdy měla:) Naprosto úúúžasně voní, a vůně vydrží dlouho:) Díky této masce nemusím tak často zastřihovat konečky!:* Vlasy jsou poddajnější, vyživené, lesklé a jakoby ''kloužou'' mezi prsty:) Myslím že vlasy opravdu ''uzdravuje'':) Měla jsem hodně zničené vlasy od žehlení-patku a proužek vlasů na druhé straně jsem měla zničený až mi to ''Stálo'' a poletovalo a nešlo mi to zkrotit ničím jiným než nůžkami-_- Tahle maska to ale dokáže..vlasy jsou opravdu zdravější, konečky nejsou suché, vlasy jsou uhlazené a zničené oblasti zachráněné:) Miluju jí♥

  • VŠECHNO!♥
  • Nic:)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Výborná maska! Stačí menší množství, má krásně gelovo-krémovou konzistenci, velmi dobře se zapracovává do vlasů a stačí ji nechat působit jen chvilku. Vlasy jsou zregenerované, lehké, lesklé, krásně se rozčesávají, voní! Maska vlasy nezatíží (na rozdíl od jiných profi masek). Opravdu jsem s ní velmi spokojená a na drogérkovou masku je fakt kvalitní.

  • vlasy jsou krásně zregenerované
  • dostupnost
  • vůně
  • nezatěžuje vlas
  • nic


Další recenze od 12.9.2013 10:26:40

Musím uznat, že toto je opravdu zázrak. Koupila jsem si v DM při slevě celou řadu a je neskutečné, jak mám po jednom použití hebké vlasy. Myslela jsem, že na ty moje upadané, vymelírované sušinky už nic nepomůže, ale tohle je doslova bomba. Pořád si vlasy musím hladit, abych uvěřila. :-) Opravdu doporučuji na hodně poškozené vlasy. Tato maska se vyrovnala možná i přeskočila masky profesionální z kadeřnictví.

  • účinek,vůně
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.8.2013 23:42:16

Jedno z největších překvapení letoška. S klidem můžu říct, že se tato drogérková maska s přehledem vyrovná maskám profesionálním a patří podle mě mezi TOP všech drogérkových produktů. Maska opravdu nádherně voní takovou svěží a ovocnou vůní-no prostě je to elsévka. Má lehoučkou gelovou konzistenci a skvěle se nanáší. Nechávám působit klidně jen 2 min. a výsledek je na mých vlasech ohromující. Vlasy jsou hebké, vyživené a rozčesávají se jako po másle. Po uschnutí jsou lesklé a plné života. Maska mi vlasy absolutně nezatěžuje ani nemastí, takže nemám nic, co bych jí vytknula.

  • vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • nejlepší maska z elsévek
  • hebké a lesklé vlasy
  • lehká konzistence
  • zatím nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené