L'Oréal Paris Studio Secrets vyhlazující báze recenze a zkušenosti

Podkladová báze L'Oréal Paris Studio Secrets vyhlazující báze
Podkladová báze L'Oréal Paris Studio Secrets vyhlazující báze - obrázek 1
Podkladová báze L'Oréal Paris Studio Secrets vyhlazující báze - obrázek 2
Podkladová báze L'Oréal Paris Studio Secrets vyhlazující báze - obrázek 3
5 3.3 19
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 32% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Studio Secrets vyhlazující báze

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 14:36:16

Báze krásně vyhlazuje, neucpává póry a make-up na ni drží jako přibitý. Mám mastnější pleť (t-zónu) a nemastí se mi po ní více, spíše se v komibaci s make-upem méně lesknu. Výhodou je, že není výrazně parfemovaná (skoro vůbec), hlavní nevýhodou je, v porovnání s jinými bázemi z drogerie, její vysoká cena. Na druhou stranu ale dlouho vydrží - stačí jí dát maličko a krásně se roztírá. Někomu možná nebude vyhovovat balení - kelímek, já jsem s ním spokojená.

  • krásně vyhlazuje
  • neucpává póry
  • bez výrazné parfemace
  • balení dlouho vydrží
  • vysoká cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 19:31:38

Z téhle báze jsem byla trošku zklamaná. Má skvělou pěnovou konzistenci (narozdíl od některých, které mi připadají jako tekutá umělá hmota) , pleť je po ní jemná, hladký a matná a make up se lépe roztírá, ALE barvu pleti vůbec nesjednotí a kolem nedokonalostí se "sráží" a ještě víc je zvyrazňuje.

  • příjemná pěnová konzistence
  • pleť je hladší
  • lépe se roztírá makeup
  • zmatňuje
  • zvýrazní nedokonalosti
  • nesjednocuje


Další recenze od 23.3.2012 12:10:07

Já jsem s touto bází velmi spokojená. Zkoušela jsem i Dermacol a v porovnání je tahle báze o 100% lepší. Neucpává póry, zmatňuje pleť, vyhladí pleť. Makeup se velmi snadno nanáší. Jen mne odrazuje trochu vyšší cena, ale stejně si vždy koupím novou, už bez ní nemůžu být :) S kelímkem jsem spokojená, lepší, než kdyby to byla pumpička a pak tam půlka zůstala. Takhle vypotřebuji vždy vše :)

  • neucpává póry
  • zmatňuje pleť
  • sametová pleť
  • snadné nanášení makeupu
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Příjemná báze, která vyhladí jemné póry a vrásečky. Na některé mé obří póry ale nefunguje. Nicméně pleť je po ní hezky hebká. Že bych se po ní ale méně leskla, mi nepřijde. Možná jen o trošku. I když je cena celkem vysoká, tak báze vydrží hodně dlouho.

  • Hladká pleť
  • Cena


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 22:43:25

Jedna z nejefektivnějších bází, splní opravdu to, co slibuje - vyhladí póry, jemně vykryje menší vrásky, ale přitom nemáte na obličeji pocit mastnoty. Velmi jemná, se samotnou bází se příjemně pracuje. Jediné, co by mohlo být lepší, je balení - člověk musí nabírat z kelímku, což není moc praktické. Báze je poměrně drahá, ale vydrží dlouho, takže investice se vyplatí.

  • vyhlazení vrásek a pórů
  • zmatnění
  • příjemná konzistence - lepší manimulace
  • balení báze v kelímku
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tak od této báze jsem si hodně slibovala po přečtení všemožných pochval v diskuzích. Krásně se roztírá a báze na pleti působí příjemně. Póry mám však stejně viditelné jako bez báze. Bohužel za pár hodin člověk vypadá, jak kdyby žádnou bázi nepoužil. Takže pro mě to jsou opravdu vyhozené peníze. Ať bázi použiju nebo ne, lesknu se pořád stejně.

  • krásně se roztírá
  • hezké balení
  • póry jsou stále viditelné
  • nezmatňuje
  • žádný slibovaný efekt se u mě nekonal


Další recenze od 10.4.2012 19:28:00

tuto bázi jsem si koupila pod minerální makeup stejné značky, aby mi ,,zamaskovala" póry. Zázrak se nekonal, vypadají úplně stejně, ať mám bázi nebo ne, takže další balení si rozhodně nekoupím. Líbila se mi konzistence, možná doopravdy zmatňuje, to nevím, nelesknu se.

  • příjemná konzistence
  • vysoká cena
  • nehygienické balení


I přes šílenou cenu jsem tento produkt zakoupila,ale mohu říci, že se zpátky vracím k bázi značky Dermacol. Báze se hůře roztírá, avšak pleť je po ní opravdu hebká. Ale kvůli mé suché pleti u mě výrobek nezabodoval. Je to určené spíše pro normální pleť bez akné. Mé aknózní a suché pleti až tolik nevyhovuje

  • ....
  • cena
  • žádný extra zázrak


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Obecně mi báze nesedí a tato bohužel není výjimkou. Sice se s ní dobře pracuje, krásně se roztírá a pleť je po ní hezky hladká a hebká, ale účinek je stejný, jako kdybych jí vůbec nepoužila - výdrž make-upu neprodlouží, spíš mám pocit, že se po ní i rychleji lesknu. Takže za mě vyhozené nemalé peníze. Navíc mi vadí kelímkové balení.

  • snadno se roztírá
  • hladká a hebká pleť
  • neprodlouží výdrž make-upu
  • nepraktické kelímkové balení
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2012 09:35:07

Báze po nanesení krásně vyhladí pleť, sjednotí barvu, zmenší póry a zmatní, ale účinek vydrží tak hodinu, dvě. Po nějaké době se s touto bází lesknu více než bez ní a makeup vypadá mnohem hůř než bez báze. Navíc se mi při jejím používání více tvořilo akné, myslím, že mi ucpávala póry. Nelíbí se mi ani kelímové balení, kam člověk musí šahat prsty. Vzhledem ke kvalitě hodně drahá báze, znova už si ji nekoupím.

  • žádné
  • účinek je velmi krátkodobý
  • mastí pleť
  • kelímkové balení


Další recenze od 2.11.2012 21:58:32

Naprostá katastrofa, na normální pleti vypadá jakoby to s ní ani za mák nic neudělalo. Na mastné pleti nedokáže ani udržet makeup na svém místě. U nosu mi vždy udělá mazanici,na kterou make up nechce přilnout.Ať jsem ho vyzkoušela na jakkoli způsobů, vždy to byla hrůza.

  • absolutně žádné
  • nesplňuje žádné výhody vyhlazující báze


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 00:25:14

ze začátku jsem s ní byla velice spojená, vcelku dobře mi vyhladila menší jizvičky po akné i rozšířené póry, samotné báze bylo zbytečné, bez použití makeupu, po nanášení jsme se kupodivu i sama sobě líbila v zrcadle. Avšak kámenem úrazu bylo to, že moje pleť přestala dýchat, začla se leknout, potit a cítila jsme se ulepená, obzvlášť v letních měsících. Nedoporučuji hlavně pro mastící a problematickou pleť. Jinak může být skvělá ;)

  • vyhlazuje póry i drobné jizvičky
  • fajn konzistence
  • hladká pleť
  • cena
  • mastí pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Ke koupi jsem se nechala zlákat díky doporučení kamarádky, ale nakonec jsem byla velmi zklamaná. Konzistence je velmi hustá, pokud neodhadnete množství, je lepší si obličej rovnou smýt. Plet´ byla sice o něco jemnější, ale make -up se hůř roztírala a dohromady s transparentním pudrem na fixaci jsem měla pocit, jako bych měla na obličeji masku. Navíc plet´ pod bází nemůže vůbec dýchat, takže se více zanáší. A cena mi za tak malinké množství přijde teda dost vysoká.

  • nic mě nenapadá
  • hutnost


věk
15-24


dehydratace
nízká

Z počátku jsem si tuto bázi 3x vyzkoušela v drogeriích na celém obličeji i se svým současným makeupem a pudrem, abych dokonale simulovala své běžné líčení a rozhodovala jsem se, jestli stojí za to si ji i přes vyšší cenu koupit. Hned na poprvé jsem byla nadšená! Jednou jsem se kdysi večer zapomněla odlíčit a ráno jsem zírala, že jsem vůbec neměla mastnou pleť, jako obvykle! Je mi 20 let, takže funkci na vyhlazování vrázek odzkoušet nemůžu, ale každopádně je po aplikaci pleť hladší a taková jemnější na pohled. O tohle mi ale ani tak nejde, jako o to úžasné matování! Jediné mínus přisuzuju pouze hustotě, a tím pádem složitějšímu roztírání. Protože je třeba jej rozetřít opravdu důkladně, aby nevznikaly na pleti silné vrstvy, které sice nejdou vidět, ale pak se ukážou po aplikaci pudru, který se začne jakoby žmolkovat.

  • pleť zjemňuje, vyhlazuje drobné nedokonalosti
  • dokonale a opravdu dlouhodobě matuje
  • konzistence by mohla být trošku méňě hustá kvůli roztírání
  • obal (nemyslím, že je aplikace z kelímku hygienická)


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.10.2013 20:38:57

Báze je příjemné pěnové konzistence, když jsem zkoušela tester rozetřít na ruce, zdálo se, že bude skvělá, ale na obličeji se roztírá o poznání hůř, tím spíš po použití krému - je příliš hutná. Je potřeba si s ní opravdu trpělivě vyhrát, jinak bude nanesena nerovnoměrně a make-up bude dělat fleky. Na druhé straně, opravdu make-up udrží na svém místě, po celém dni jsem se leskla o poznání míň. Koneční verdikt : neurazí ani nenadchne. Kvalita je srovnatelná s bázemi v levnější cenové kategorie, takže příště si ji nekoupím.

  • make-up dlouho vydrží
  • zmatňuje
  • je potřeba velice precizně roztírat
  • vyšší cena neodpovídá průměrné kvalitě


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2013 13:42:00

Báze krásně vyhladí obličej, nemastí se mi pak tolik pleť a výsledek vypadá skvěle. i při její vyšší ceně si ji koupím znovu,protože vydrží opravdu dlouho. Stačí jí málo, je hodně hustá, musí se pořádně rozetřít! Možná ji některé slečny a dámy důkladně nerozetřely a proto se leskly. Balení mi nevadí, výhodu vidím v tom, že z kelímku vypotřebuji úplně vše a ne jako u pumpičkových bázi, kde mi báze ke konci zůstane a pak ji musím ,,lovit" ze spodu.

  • krásně vyhladí
  • kryje i menší jizvičky
  • stačí ji trošku vydrží tedy dlouho
  • vyšší cena ale stojí za to


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Báza je pekne našlahaná a penová, čo môže vytvárať dojem že bude pekne zmatňovať. Používala som ju najmä na okolie nosa a líc, kde sa mi pleť najviac mastí. Bohužiaľ pleť sa mi ešte viac mastila a nepredĺžila ani výdrž makeupu. Taktiež báza má naružovelú farbu, čo nemusí vyhovovať ľuďom so začervenaním pleti, lebo môže túto nedokonalosť ešte viac zvýrazniť. Taktiež mi vadí balenie v kelímku, pretože je dosť nehygienické

  • jemne vyplní póry
  • mastí pleť
  • nepredlžuje výdrž makeupu
  • naružovelá farba
  • obal