L'Oréal Professionnel Solar Sublime Shampoo recenze a zkušenosti

šampony L'Oréal Professionnel Solar Sublime Shampoo
šampony L'Oréal Professionnel Solar Sublime Shampoo - obrázek 1
šampony L'Oréal Professionnel Solar Sublime Shampoo - obrázek 2
L'Oréal Professionnel (60)
4 z 5 5 4 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
L'Oréal Professionnel Solar Sublime Shampoo

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 2.9.2014 16:27:41

Bola som neskutočne sklamaná týmto produktom, a to som (bola) velikánsky fanúšik tejto značky. Mám normálne vlasy (ani suché, ani mastné), umývam si ich každý druhý / tretí deň, prvé dva použitia tohto šampónu boli fajn. Vonia naozaj nádherne to treba uznať. No po treťom umytí, som tušila, že niečo nie je dobre, a po štvrtom som mala vlasy pri korienkoch tak zlepené, mastné a lepkavé hneď po umytí že som nechápala. Hneď ako som použila iný šampón všetko bolo v poriadku. Tento šampón moja vlasy len zbytočne zaťažil, zamastil a zlepil dokopy, vôbec som po umytí nemala pocit čistoty, práve naopak, vlasy boli ešte horšie ako pred umytím. Samozrejme verím, že silne zničeným vlasom vystaveným slnku a morskej vode by tento šampón možno pomohol, ale ja som celú pollitrovú fľašu vyhodila rovno do koša, a vôbec som to teda neľutovala.

  • zlepené, mastné vlasy
  • nečistí takmer vôbec
  • vôňa


Další recenze od 29.4.2014 20:42:25

Šampon spolu s maskou jsem si koupila loni na dovolenou a moc mi vyhovoval. Vysušené vlasy od moře a od sluníčka krásně hydratoval. Všichni z dovolené kromě mě odjížděli se zničenými vlasy. Určitě bych si ho koupila znovu,ale uvítala bych menší balení,které je praktičtější při cestách za sluncem. Palec nahoru.

  • hydratuje
  • velké balení na cesty



věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 26.7.2012 08:23:10

Tento šampon jsem si koupila kvůli dovolené u moře hlavně, protože je určen pro ochranu vlasů, které jsou vystaveny intenzivnímu slunečnímu záření. Jeho přednosti jsou krásná ovocná vůně, nezacuchává vlasy, praktické balení. Složením připomíná spíše olej a stačí nanést malé množství. Stal se mým oblíbeným šamponem a používám ho celé léto .

  • vůně
  • příznivá cena
  • dobře hydratuje vlasy a pokožku
  • nevšimla jsem si


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí