Sleek Tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky Sleek Tvářenka
Tvářenky Sleek Tvářenka  - obrázek 1
Tvářenky Sleek Tvářenka  - obrázek 2
Tvářenky Sleek Tvářenka  - obrázek 3
5 4.7 11
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 178 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Sleek

Recenze produktu
Sleek Tvářenka

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2012 23:54:05

Tvářenka má krásný obal, velké zrcátko a nádherně syté barvy. Používám jemný štětec a skoro nepráší, mám odstín Flamingo a dá se vrstvit od neviditelného závoje barvy po skoro Marfušku. Drží cca půlden, určitě koupím další barvy, protože za tak nízkou cenu je přirovnatelná k Nars (i některé odstíny jsou podobné). Objednávám na bestmakeupu (český eshop).

  • pigmentace
  • balení
  • odstíny
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2012 13:10:10

Tvářenky mám dvě v odstínu Coral a Rose Gold. Tvářenka v odstínu Rose Gold je velmi podobná známé tvářence od Nars Orgasm. Jen je o malinko víc lesklejší. Tvářenka Coral je matná červeno hnědá. Obě jsou krásně pigmentované a mají příjemnou vůni. Tvářenky se dají velmi pěkně vrstvit. Obal mají matný s lesklým nápisem značky. Nakupuji na www.bestmakeup.cz. Každá tvářenka má ve víčku zrcátko.

  • příjemná vůně
  • pigmentace
  • zrcátko
  • elegantní obal
  • dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.7.2012 17:10:00

Tyto tvářenky mě velmi mile překvapily a už teď vím, že jim zůstanu věrná. Pořídila jsem si dva odstíny - Life´s a Peach a Rose Gold. Life´s a Peach je matná oranžová, Rose Gold třpytivá růžovozlatá. Obě tvářenky jsou velmi syté, stačí štětcem jednou zlehka přejet a máte dost barvy na nanesení. Obzvlášť u Rose Gold musím opravdu zlehka, abych nebyla moc třpytivá. Balení je hezky kompaktní, mně dělá akorát potíže otevírání (drží opravdu pevně a já mám strach o svoje nehty). Navíc obsahuje zrcátko. Za tu cenu opravdu krásný výrobek.

  • cena
  • výběr barev
  • velká pigmentace
  • kompaktní balení se zrcátkem
  • pro mě žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.1.2013 18:23:46

Tvářenku jsem si koupila na základě recenzí v odstínu Rose Gold, který je přirovnávaný k slavnému odstínu Orgasm od Narsu. Na Nars tvářenku jsem se dívala v Sephoře a musím přiznat, že odstín je opravdu velmi podobný, nicméně textura tvářenek Sleek mi přijde přece jenom víc pudrová a prášící. Co se týče odstínu, jsem spokojená, mám pleť do béžova a sedne mi dobře. Ve výsledku jsem velmi spokojená, protože za tuhle cenu mi tvářenka přijde naprosto parádní (cena cca 4-5x nižší než Nars) a rozhodně plánuju nakoupit další odstíny :) PS: Kupovala jsem na bestmakeup.cz a velká spokojenost!

  • Zajímavý odstín Rose Gold
  • Dobrá pigmentace
  • Velmi bytelné balení
  • Zrcátko v balení
  • Trošku práší


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.3.2013 13:55:17

Nádherné tvářenky za celkem fajn cenu. Mají krásné, elegantní obaly s velkým zrcátkem (i když se trochu špatně otevírají, ale zvykla jsem si). Mám celkem čtyři odstíny - Rose Gold, Suede, Flushed a Pomegranate. Mojí nejoblíbenější je Rose Gold, ta je opravdu nádherná, ale i ostatní barvičky jsou krásné. Tvářenky jsou skvěle pigmentované a téměř vůbec nepráší, dají se vrstvit. Možná časem pořídím ještě další odstíny.

  • cena
  • pigmentace
  • téměř nepráší
  • krásné balení
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Mám odstín Suede. K mé světlé pleti sedí. Nejvíc se mi líbí obal, ten se opravdu povedl. Samotná tvářenka se mi zdá dobře jemně namletá, na můj vkus moc nepráší a hezky se vrství. Zpočátku mi odstín přišel moc křiklavý, ale není se čeho bát, opravdu se dá nanést tak, aby se "marfuší efekt" nekonal. Na tváři mi bez problému vydrží 8 hodin. Mám v plánu pořídit ještě opěvovaný odstín Rose Gold :)

  • pigmentace
  • dá se dobře vrstvit
  • dostupná jen na internetu


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.9.2013 23:12:39

Mám koupeno v odstínu pomergranate a miluji, miluji, miluji. Tvářenka je krásně pigmentovaná, barva je úžasná, vůbec nepráší, jen se mi trochu hůře na tvářích ztrácí. Balení je super, vypadá hodně pevně, na cesty bude ideální. Plus obsahuje zrcátko. Až budou penízky, tak si ji zakoupím ještě v odstínu Rose Gold.

  • barvy
  • pigmentace
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.11.2013 20:56:24

Tvářenky od značky Sleek jsem si velmi oblíbila. Mám jich celkem 5 a nejraději mám odstíny Life´s a peach, Rose gold a Pomegrande. Tvářenky jsou taktéž jako ostatní výrobky od Sleek v luxusním černém balení a pigmentace je výborná. Stačí nanést opravdu jen trošku a vykouzlí na tváři nádhernou barvičku. Na tváři vydrží celý den a vůbec nepráší. Určitě si brzo koupím další odstín. Tvářenky od Sleek jsou sázka na jistotu.

  • cena
  • balení
  • pigmentace
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2013 12:35:05

Tuto tvářenku jsem si pořídila v odstínu Rose Gold, což je nádherná broskvovo-cihlová barvička s jemným zlatým shimmerem. Pigmentace je výborná, možná lehoulince práší, ale není to nic zásadního. Na pleti mi vydrží bez úprav celý den a nezalézá do pórů. Obal je sice nádherný (matný s lesklými písmeny), ale je rovněž strašně nepraktický a špatně se otevírá, díky čemuž jsem si hned po pár otevřeních udělala do tvářenky "dloubanec" nehtem. Určitě neodolám a koupím i jiný odstín.

  • dobrá výdrž na pleti
  • barva
  • pigmentace
  • obal se špatně otevírá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2014 20:02:40

Tvářenku vlastním v odstínu Pomegranate, což je krásná fialkovočervená barvička s jemňoučkými třpytečkami. Všude jsem slýchávala, jak je produkt pigmentovaný a říkala jsem si, že to nemůže být až tak. No, lehká ruka je opravdu potřeba. Na poprvé ze mě byla Marfuška :-D ... Také je důležité rozmazat okraje barvy, aby to bylo opravdu přirozené. Výdrž slušná, i když na mé mastné pleti nedrží tak, jak bych si představovala, ale s tím asi nic moc nezmůžu. Časem možná přibydou ještě nějaké odstíny :-) ... Zapomněla bych, to balení je opravdu pekelné, vlastním od Vánoc a stále není ještě "ochozené" a jde těžko otevřít...

  • pěkný design
  • krásné barvičky na výběr
  • dobrá pigmentace
  • až moc bytelné balení :-D


Nejsem sběratel tvářenek, většinou používám jeden odstín, který se zrovna podle opálení k mé pleti hodí nejvíce. Takže jsem jich nevyzkoušela (především drahé značky vůbec), ale tato od sleeku mi vyhovuje zdaleka nejvíce ze všech. Trochu jsem se bála, aby pigmentace nebyla až moc, ale je přesně tak akorát. Nemusím šmrdlat tisíckrát a s tím přehnáním to sice jde, ale není to tak horké. Navíc oceňuji, že dělají hodně podobné odstíny jak s třpytkami, tak bez. Protože třpytky v tvářenkách nemám ráda. Kriitku otvírání moc nechápu. Sleek výrobků mám více a s žádným nemám při otvírání problémy.

  • pigmentace
  • výdrž
  • zrcátko
  • výběr dostínů
  • user friendly při nanášení
  • výborný poměr cena/výkon
  • nemám


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Benefit Dallas

4.8 94% 4 recenze

Benefit Rockateur

4.8 94% 4 recenze

Hůře hodnocené