Swiss O'Par Barva na obočí a řasy recenze a zkušenosti

Úprava obočí Swiss O'Par Barva na obočí a řasy
Úprava obočí Swiss O'Par Barva na obočí a řasy - obrázek 1
Úprava obočí Swiss O'Par Barva na obočí a řasy - obrázek 2
5 2.8 20
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 35% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 297 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Swiss O'Par

Recenze produktu
Swiss O'Par Barva na obočí a řasy

Další recenze od 29.10.2018 19:43:17

Nechápu tolik negativních recenzí. Barvu používám už roky a jsem s ní maximálně spokojená. Barvení trvá tak minutu, výsledek super a vydrží tak cca měsíc. Balení vydrží rozhodně déle, než na 12x, jak píší na obale. Jediné s čím je nutné počítat, je, že i ta hnědá je hodně tmava, takže pro blondýnky nebude vhodná. Jen jsem si ji chtěla po dlouhé době koupit znovu a nikde ji moc nevidím, snad ji nepřestali dělat :(

  • dlouhá výdrž
  • celá aplikace trvá cca 2 minuty
  • balení vystačí na hooodně dlouho
  • příznivá cena
  • nedávno jsem ji hledala v Rosmmanu a nenašla
  • Ani na netu ji nemůžu nalézt, snad ji nepřestali vyrábět :(


Jedním slovem katastrofa. Svoje obočí mám uplně světlé, jsem zvyklá si ho barvit na hnědo. Barvu, kterou běžně používám, jsem tentokrát nesehnala a tak jsem v drogerii sáhla po této. Už samotné barvení je řešené dost neprakticky, gel nejde hřebínkem pořádně rovnoměrně nanést. Takže výsledek byl značně flekatý a hlavně jsem obočí měla uplně černé (a to jsem dle návodu nechala působit opravdu jen pár vteřin). Barvit jsem musela na několikrát, abych docílila alespoň jednotné barvy celého obočí. A pak jsem půl dne drhla citronem, aby barva alespoň trochu zesvětlala. Zbytek balení letí do koše, vyhozené dvě stovky :-(

  • nic
  • aplikace
  • dělá fleky
  • hnědá je strašně tmavá


Další recenze od 12.2.2016 18:41:53

výrobek používám na obočí a jsem velmi spokojená. mám hnědý odstín, vodičku nechávám působit asi tak 2 minuty a výsledek je taková tmavá hnědá až černá. Mně to tak vyhovuje, jelikož mám hnědé vlasy a hnědé oči. Při aplikaci nepoužívám přiložené vatové tyčinky, ale vlastní malý štěteček. Návod je srozumitelný, používání jednoduché

  • srozumitelný návod
  • jednoduché používání
  • rychlá splikace
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 27.11.2014 22:30:14

Tak jsem i ja vyzkousela tuto barvu a nechapu, jak nekerym mohla nechytnout, zrejme to bylo bud nesikovnosti a nebo nedostatecnym ocistenim pleti a omytim pred samotnym nanasenim barvy na oboci. Ja se ridila velmi podrobnym navodem a vysledek je zcela podle meho ocekavani, cili vyborny. Vodicku jsem nanesla ve 2 vrstvach tak, aby oboci bylo radne namocene (cim lepe namocene vodickou, tim intenzivneji bude nabarvene), na to jsem dalsi vatovou tycinkou nanesla gel, pockala 3 minuty, setrela kosmetickym tamponkem a bylo hotovo. Vysledek paradni.

  • bleskova aplikace
  • syta a dlouhotrvajici barva
  • dobra dostupnost v bezne drogerii
  • zatim zadne


věk
15-24

Koupila jsem si to s opravdu nízkým očekáváním, protože jsem četla recenze tady. U mě se tedy rozhodně potvrdily. Poprvé jsem aplikovala podle instrukcí, akorát jsem nechala tekutinu o trochu déle, asi tři minuty. Na první pokus to nechytilo vůbec (ale omylem jsem si kápla trochu gelu na palec, to mi tam naopak zůstalo do druhého dne). Tak jsem to druhý den zkusila znova, tentokrát jsem to tam nechala pět minut. Obarvilo mi to jen nějaké chloupky, takže jsem měla fleky v obočí. Na třetí pokus to vyšlo podobně, akorát tmavší konečně, předek obočí mám celkem tmavý, ale na zbytek to samozřejmě nechytilo. Nakonec mám flekaté obočí, sice vypadá trochu lépe, ale znova to už zkoušet rozhodně nebudu. Radši si zajdu ke kosmetičce, bude to lehčí a levnější.

  • dobrá dostupnost (hnědé, jiné odstíny jsem u nás ani neviděla)
  • lehká aplikace
  • cena
  • nebarví to dobře
  • chytá flekatě


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2014 11:58:29

Barvu si kupuji pravidelně protože jsem zatím na nic lepšího nesehnala a tahle ještě k tomu běžně k dostání v drogeriích. Vodička se nanese snadno, s barvou je to horší. Pořídila jsem si na to obyčejnej štěteček na stíny a stím to jde nejlepé. Mě tedy barva chytá dobře (používám to puze na obočí). Nechávám to působit tak 3 minuty a vydrží mi to přibližně tak 3 týdny.

  • snadno k dostání
  • špatné nanášení přiloženým hřebínkem


věk
25-34

Zaujalo mě, že tuto sadu na barvení řas a obočí lze sehnat v drogerii, moc často ji nevídám. Zakoupila jsem tedy jedno balení pro mamku a hned jsem se ujala barvení řas (já sama barvu nepotřebuji, mám výrazné řasy i obočí). Už jen ten návod mi přišel mizerný - barvení z návodu mi přišlo složité, ale to horší mělo teprve přijít - samotné barvení. Nanesení jakési vodičky vatovými tyčinkami nebyl problém, ale pročesání řas pidi kartáčkem s naneseným gelem už problém byl (nevím, jak si to někdo dokáže napatlat sám). Kartáček je k ničemu, šlo to těžce, nabarvila jsem si prsty, mamce jsem nějakým záhadným způsobem udělala horní linku nad řasami a řasy jakž takž byly nabarvené. Příště zkusím použít kartáček z nějaké vyřazené řasenky. Barva sama o sobě není špatná, fakt barví (černá tedy ano), ale ty pomůcky přibalené k ní jsou fakt na 2 věci....

  • dostupná barva v drogerii
  • cena
  • mizerné pomůcky v krabičce


věk
35-44

Další recenze od 16.3.2013 17:59:16

Barva se velmi špatně nanáší a ještě hůře chytá. Dříve než začne působit na řasách zaschne a odroluje se. Efekt je téměř nulový. Papírky, které mají chránit pokožku kolem očí na kůži nedrží. Hřebínek je pro nanášení na řasy podle mého názoru nevhodný, ale využiji ho alespoň na rozčesávání řas.

  • Nevím
  • Špatně se nanáší
  • Špatně chytá


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2013 12:49:27

Touto černou barvou jsem si párkrát barvila řasy a protože jsem blondýnka a mám hnědé obočí, tak ho naštěstí barvit nepotřebuji. Aplikace mi přišla celkem složitá, sice nemusím nic namíchávat a počítat nějaké poměry, ale měla jsem problém nanést vodičku rovnoměrně na všechny řasy. Přiložený kartáček mi gel nedostal dobře ke všem řasám a tak bylo obarvení nerovnoměrné. Navíc jsem se bála, abych si vodičku nešplouchla do očí..Gel se mi dostal trochu na kůži po oko a obarvil mi ji :( Na kůži mi tmavý flíček zůstal minimálně týden, ale na řasách mi barva moc nevydržela. Už druhý den jsem měla pocit, že jsem se ani nebarvila.

  • obsah balení komplet
  • dostupnost
  • malá výdrž na řasách
  • špatná aplikace


Další recenze od 30.12.2012 00:47:51

Když si tchyně pořídila jedno balení, nabídla jsem se, že to ozkouším na sobě. Nejdříve mne překvapila vybavenost balení, které kromě barvicích "chemikálií" obsahovalo i minihřebínek a vatové tyčinky pro aplikaci (dle mně základní výbava domácnosti - minimálně u žen). Návod jsem si musela přečíst třikrát, ale to je pravděpodobně chyba na mé straně :D Při samotném barvicím procesu jsem sebejistě patlala vodičku a gel tak, jak bylo uvedeno v návodu, ale následně jsem se vyděsila při pohledu na černočerné obočí (zapomněla jsem uvést, že to bylo "hnědé" balení), takže jsem všechno co nejdřív "seškrábala". Nicméně nakonec obočí vypadalo skoro netknutě. Nejsem si jistá, jestli to je chyba barvy nebo důsledek mého strachu. Nakonec jsem došla k tomu, že kde nic není, ani Swiss O Par neobarví :D

  • cena
  • obsah balení
  • zanedbatelný účinek


věk
25-34

Další recenze od 29.12.2012 21:58:24

Tuhle sadu na obočí a řasy jsme používaly s kamarádkami hromadně před několika lety, kdy jsme ještě neznaly kosmetičky a nutno podotknout, že jsme vypadaly příšerně! Obočí jsme měly jako Kleopatra, navíc na některých částech bylo tmavší, někde zase světlejší.

  • nic
  • tmavé obočí
  • neorvnoměrná barva


věk
25-34

Tuto barvu na obočí jsem jako jedinou sehnala v normální drogerii...Barva má být černá,ale je spíš tmavě hnědá...Každopádně obočí mi zvýraznila,takže to mi zas tak nevadilo...Málo ale vydrží a první den dokonce stéká,i když ji pořádně smyjete...Jako plus bych viděla aplikaci,je jednoduchá a rychlá...Nic moc

  • jednoduchá aplikace
  • dostupnost
  • malá výdrž
  • jiný odstín než má být


věk
25-34

Další recenze od 9.12.2012 13:20:40

Pro mě je tahle barva nezbytnost. Nechápu nespokojené recenzce. pohodlně se aplikuje, skvele barví (hnedá je témeř hnedočerná) a stačí působit asi tak 3 vteřiny a ihned umýt! Barvím si jen obočí, protože svoje mám takové blond :/ a díky tomuhle vynálezu jsem výraznější i nenamalovaná. Vydří mi cca 2-3 mešíce (dle intenzity odličování)

  • cena/kvalita
  • pigmentace
  • dlouhodobý efekt
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 8.8.2012 15:11:22

Za mě opravdu velká nespokojenost. Tuto barvu jsem si koupila na řasy. Jsem sice bruneta, ale mám hodně světlé konečky řas, které jsem chtěla touto barvou zvýraznit. Bohužel efekt byl naprosto nulový. Aplikace také nic moc. Už nikdy si tuto barvu nekoupím, pro mě vyhozené peníze.

  • Dostupnost
  • Nulový efekt
  • Aplikace


věk
25-34

Barvu jsem si pořídila před pár lety, když jsem si chtěla nabarvit řasy. V té době byla asi to nejdostupnější na našem trhu. Zaujalo mě, že byla vhodná i pro amatérské použití. Výsledek nebyl, ale nic extra. Řasy jsem si sice nabarvila, ale v konečné fázi to nebylo ani poznat. Barva se nechytla moc dobře a ani výdrž mě neohromila.

  • jednoduché použití
  • cena
  • špatná kvalita


věk
25-34

Další recenze od 2.8.2012 14:39:31

Tuto barvu na obočí používám už několik let a vždy se k ní vracím, protože se prostě nejjednodušeji používá. Není potřeba nic míchat a počítat. Výsledek je vždycky stejný a pěkný. Aktivační vodičkou se pouze potře obočí (vatovou tyčinkou) a pak přiloženou barvou obočí vykreslí (používám malý štěteček). Za cca pět minut je hotovo. Barva se setře a to je vše. Jedinou nevýhodou je, že se aktivační vodička rychle kazí (mění barvu) a vysychá. Taky cena je relativně vysoká na to, že máte 5 ml aktivátoru a 5 ml barvícího gelu. Vyrábí se v hnědé a černé barvě, mě ale přijde, že jsou obě úplně stejné - a to tmavě hnědé. Výsledek barvení vydrží asi týden. Já si tento výrobek koupím znovu, protože jsem zatím nenašla žádný lepší.

  • jednoduché použití
  • pěkný výsledek
  • cena
  • aktivátor rychle vysychá


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 13:44:08

Tento výrobek jsem si koupila za účelem nabarvení obočí, jelikož jsem černovláska, tak jsem si koupila černý. Aplikace nebyla zrovna nejlepší, a co se výsledného efektu týče, tak jsem byla hodně zklamaná. Barva co má být černá byla spíš tmavě hnědá. Takže za mě nic moc.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Barva neodpovídá
  • Špatná aplikace


věk
35-44

Další recenze od 31.5.2012 13:28:17

Taky s tímto výrobkem nemám dobré zkušenosti. Jako blondýnka jsem si chtěla nabarvit řasy, ale efekt skoro nulový. Navíc ta aplikace není moc vychytaná, člověk se pořád bojí aby si tou vodičkou nezajel do oka a nebo na víčko, kartáček je řídký a špatně se s ním pročesává... Balení vydrží na více barvení což pro mě výhoda není, radši bych koupila mnenší balení za méně peněz.

  • domácí barvení
  • dostupnost v drogerii
  • nešikovná aplikace
  • na řasy mi to skoro vůbec nechytlo
  • vyšší cena


věk
25-34

Barvu jsem koupila na řasy, odstín černá a jsem celkem spokojená. Obočí posoudit nemohu (jsem blondýna a obočí bych si tím fakt nenabarvila). Aplikace chce trošku zručnost, oči celkem slzí a pálí, ale po umytí je vše ok (mám je ale dost citlivé!). Barva je krásně sitá, černá. Šetrná není,ale nabarví.

  • barví
  • celkem štípe


věk
35-44

Další recenze od 30.5.2012 21:24:25

Za mě naprostá katastrofa :-( Jsem světlá a mám úplně blond obočí, takže jsem si koupila hnědou. Bohužel, mi chytla spíš dočerna. Nebylo nijak tmavé, ale po hnědé teda ani památky. Navíc mi nevyhovoval způsob barvení - nanést tyčinkou jakousi vodičku a pak kartáčkem průhledný gel, který při styku s vodičkou ztmavne. Tam, kde jsem nanesla jen nepatrně víc gelu hned barva chytla o dost tmavší a to jsem nenechala působit ani 2 min. Jen jsem nanesla a hned smyla. Navíc se mi zdá dost drahá. Jako plus vidím jen to, že ji lze jako jednu z mála koupit o drogerii.

  • Snadná dostupnost
  • naprosto neodpovídající odstín
  • cena
  • nechytá rovnoměrně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené