Swiss O'Par Vlasová kúra s arganovým olejem recenze a zkušenosti

Kondicionéry Swiss O'Par Vlasová kúra s arganovým olejem
Kondicionéry Swiss O'Par Vlasová kúra s arganovým olejem - obrázek 1
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Swiss O'Par

Recenze produktu
Swiss O'Par Vlasová kúra s arganovým olejem

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

tato pro mě zprvu neznámá maska mě mile překvapila. Obsahuje arganový olej, vlasy má regenerovat a dodat lesk. Použití na umyté vlasy - nechat minutu až dvě působit a smýt. Vlasy jsem měla znatelně hebké, krásně se daly rozčesat, konečky byly zahlazené a ten lesk! Koupila jsem ji v akci ve Schleckeru a až mi dojde, určitě si ji koupím znovu. Dá se používat i po umytí místo kondicionéru jen na délky vlasů

  • regeneruje
  • uhlazuje roztřepené konečky
  • dodává lesk
  • jemná vůně
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 17.2.2013 19:45:24

Koupila jsem si tuto masku na doporučení slečny, které se o ní zmínila na svém blogu a musím říct, že je to pro mě vlasy zázrak. Nechala jsem ji působit trochu déle než je uvedeno na obale ( dělám to tak u všech masek) a vlasy mám po umytí nádherně jemné a neskutečně lesklé. Má i příjemnou vůni, takže za mě určitě pozitivní hodnocení a za tu cenu, úžasná. Na to, že to je zboží z drogérie mě opravdu překvapila.

  • lesk vlasů
  • cena produktu
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Já z této kúry teda nadšená vůbec nejsem. Po použití jsem měla vlasy suché, drsné, bez lesku, špatně se rozčesávaly a cuchaly během dne. Dávala jsem jí šanci asi 4x a pokaždé stejný výsledek. Konzistence je fajn - ani hutná, ani moc řídká, z vlasů nestéká. Vůně je jemná, velmi decentní, ve vlasech se neudrží. Líbí se mi obal - tuba s víčkem dole, takže kúru nemusíte složitě dolovat ven. Znovu už rozhodně nekoupím.

  • nestéká z vlasů
  • obal - tuba
  • suché, drsné vlasy bez lesku
  • vlasy se špatně rozčesávají a během dne cuchají


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 25.6.2013 13:53:16

Tuhle masku jsem objevila v Dmku ve spodním regále úplně náhodou ve slevě. Zaujal mě obal a obsah arganového oleje. Konzistence je akorát, nestéká, dobře se nanáší. Nechávám cca 5 minut, vyplachuji déle. Vlasy jsou hebké, konce vyživené, dobře se rozčesávají a jsou hrozně příjemné na dotek a to i druhý den. Jsem nadšená z vůně, cítím jí i další dny :). Za mě super, hodně mě maska překvapila!:)

  • cena
  • vůně
  • hebké vlasy
  • ozdravný účinek
  • vyživené konečky
  • nenašla jsem :)


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 28.8.2013 10:45:48

Tuto masku si 100% určitě někdy koupím znova. Byla mým pomocníkem na dovolené kde se vlasy ničí solí z moře, chlórem z bazénu, Sluncem atd a účinkovala skvěle. Vlasy jsou po ní hebké, vyživené a velmi dobře rozčesatelné. Vůně je pěkná, osobně cítím někde vzdáleně skořici. Balení je celkem velké. Doporučuji vyzkoušet.

  • účinky
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 28.11.2013 22:45:49

Tuhle kůru už si znovu nepořídím. Je to takový lepší kondicioner, vlasy se po něm sice dají tak nějak rozčesat, ale konzistence i regenerace opravdu není to pravé. Pokud má někdo mastné vlasy, tak mu třeba bude vyhovovat, ale mým suchým dlouhým vlasům opravdu vůbec nestačí, za ty peníze lze pořídit i mnohem lepší produkty, než je tento. Znovu bych si ho už nekoupila.

  • vlasy lze rozčesat
  • nestačí suchým vlasům
  • neregeneruje
  • divná konzistence


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 21.6.2014 10:42:28

Vlasová kúra mě zaujala v Rossmanu a tak jsem se ji rozhodla vyzkoušet, ale rozhodně nesplnila moje očekávání. Má dodat lesk, vyživit suché vlasy a zajistit jim hezký vzhled, což jsem si tedy nevšimla. Rozhodně potom nejsou hebké ani vyživené. Jediné co se mi na ní líbí je obal a hezká vůně, neobsahuje silikony. Už nekoupím.

  • Vůně
  • Obal
  • Bez silikonů
  • Nesplnila to co měla
  • Vyhozené peníze
  • Dost chemie ve složení


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 23.7.2014 11:07:57

Já si zase kuru nemužu vynachválit. Vlasy mám suché, lámavé a potřebují hodně hydratovat. Nějak extra sice nehydratuje, je ale velmi příjemný, krásně voní, vlasy vyhladí a krásně se lesknou. Nechávám pusobit klidně 20 minut, učinek je pak ještě lepší. Vubec nezatěžuje, takže používat mohou i jemnovlásky. Na hodně suché vlasy ale bude slabý.

  • hezky voní
  • lesk vlasu
  • hebkost
  • nemá silikony
  • málo hydratuje


Další recenze od 20.5.2015 08:55:52

Tento produkt si nemůžu vynachválit. Mám docela zničené vlasy z dlouholetého žehlení a barvení atd... Tuto masku nanáším většinou dvakrát v týdnu a vlasy jsou pak nádherně hebké, lesklejší a přitom mi vlasy nezmastí, což mě velmi mile překvapilo. Dávám ho jen do konečků. Za mě zkrátka super a určitě si ho koupím znovu!

  • Cena, vůně, nemastí vlasy, dodává lesk a hebkost vlasům, snazší rozčesávání vlasů, balení je vyhovující - v tubě
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Hned jak jsem viděla tuhle kúru, tak jsem ji musela mít. Arganový olej, to je přesně něco na moje vysušené vlasy! Jo, ale chyba lávky. Hydratace jsem se teda vůbec nedočkala Vlasy jsem měla zacuchané, nelesklé, nehebké, děs. Přišlo mi, že jsem na ně nic nedala, i když jsem ji vždycky nechávala působit celkem dlouho. Pro mě to byl zcela zbytečný výrobek.

  • cena
  • složení
  • nic s vlasy neudělal
  • vlasy byly nelesklé a špatně se rozčesávaly


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 28.6.2015 21:04:11

Vyzkoušela jsem tuto kúru na doporučení a jsem nadšená. Používám jí místo kondicionéru a vlasy mám po její aplikace jemné a skvěle se rozčesávají. Už po prvním použití jsem měla neuvěřitelně lesklé vlasy. Navíc opravdu krásně voní, neobsahuje žádné umělotiny a stojí pár korun. Doporučuji určitě vyzkoušet.

  • cena
  • krásná vůně
  • maximální lesk
  • jemné a dobře rozčesávající se vlasy
  • žádné