Yves Rocher Mono pudrové oční stíny recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Yves Rocher Mono pudrové oční stíny
Kompaktní oční stíny Yves Rocher Mono pudrové oční stíny - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Yves Rocher Mono pudrové oční stíny - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Yves Rocher Mono pudrové oční stíny - obrázek 3
Yves Rocher (186)
4 z 5 5 4 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
25%
4 hvězdy
50%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Yves Rocher Mono pudrové oční stíny

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.4.2015 13:25:37

Vybrala jsem si odstín 02 - Péche, čili v broskvové barvě. Tento konkrétně má v sobě spoustu malých třpytek, které ale při nanášení dělají trochu neplechu. Navíc i trochu práší, takže ve výsledku jsou pak třpytky všude. Pigmentace tohoto stínu je poměně dobrá. Já jej spíš než samotný stín na celé víčko používám spíš ke zvýraznění jiného stínu v podobné barvě. Pokud jej nanesu na jiný stín, drží mnohem lépe a třpytky pak neopadávají. Znovu si ho už asi nekoupím, ale za vyzkoušení to stálo.

  • výběr barev
  • obal
  • třpytky opadávají
  • trochu práší


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 6.3.2014 16:30:56

Já mám stín v odstínu 03 Beige Doré a jsem moc spokojená. Je to taková přirozeně hnědá do zlatova s docela silným shimmerem. Konzistence je spíše máslová, i když to tak na první pohled nepůsobí. Překvapivě se mi stín nanáší mnohem lépe prsty nebo tužkovým štětcem, barva je pak mnohem intenzivnější (báze ji taky trochu vytáhne). S klasickým plochým ale u tohoto stínu moc nepochodíte. Trochu mě ale trápí výdrž, která je průměrná, s bází mi stíny dají tak 8-9 hodin. Co se mi taky líbí je velký výběr odstínů na e-shopu, v kamených prodejnách je to ale horší. Z testrů taky zjistíte, že každý odstín je na tom s pigmentací jinak (což je škoda, chce to vyzkoušet).

  • máslovější konzistence, velký výběr odstínů
  • průměrná výdrž, každý odstín má jinou pigmentaci


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 29.5.2013 17:21:24

Prodavačka v YR mi rovnou vybrala takový okrový odstín, který byl velice pigmentovaný a ohromně mi sedl. Výdrž s podkladem klidně celý den, naprosto bez problémů, s tím jsem nanejvýš spokojená. Pak jsem tyto stíny poradila mámě, která si koupila takové fialkové a div že mi je neomlátila o hlavu:)) Stíny neměly vážně žádný pigment, nanášela několik vrstev a stejně pořád vypadala jako nenalíčená. Takže za ten svůj odstín dávám 5*, ale u ostatních odstínů bych to tak určitě nedala:(

  • vydrží celý den
  • praktické balení
  • každý odstín jinak sytý



věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 22.7.2012 10:04:04

Tyto mono stíny jsem měla ve fialkové a šedé barvě, nabízejí se v hodně odstínech. Byla jsem s nimi celkem spokojená, hodnotím je jako průměrné. S bází na oku vydrží celý den, mají ale trošinku slabší pigmentaci, stínu se musí dát více, tím pádem rychleji ubývá. Přiložený aplikátor je špatný, krabička je ale OK. Znovu si je ale už nekoupím, na trhu jsou za tu cenu i lepší stíny.

  • výběr odstínů
  • slabší pigmentace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MAC Eye Shadow

4 75% 5 recenzí

Kiko Eyeshadow

4 75% 3 recenze

Hůře hodnocené

Avon oční stíny Duo

3.8 69% 4 recenze