Reaguji na Rafaelka: S tím tukem moc neexperimentuj a drž se receptu, ztužený tuk ti to udrží pohromadě, když to uděláš z másla- nedej bože z margarínu, poteče ti to.

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na prskafka: No to je pravda. Máslo je zdravější, ale měkne rychle při pokoj.teplotě.. Pokud by se to ale jedlo vychlazené z lednice, mělo by to držet.. Napadlo mě ještě ne krystalový cukr, ale práškový, chutná mi jinak, líp..
taky zkusím.. H.

arrow
profile_image
mmenie
od 13. 6. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak dámy já nevím, ale když jsem se o čokoládu podle tadytoho receptu pokoušela, tak to byl spíš knedlík, než tekutina. Vám to podle toho receptu jde?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené