arrow
profile_image
lindali
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj, máte s tím některá zkušenosti?
Má se jednat o nevstřebatelnou náhradu mouky, ale má docela velkou kalorickou hodnotu, tak nevím jestli teda dodá nějakou energii, nebo se vůbec nevstřebá. Taky by mě zajímalo, jestli se tímto může mouka nahradit úplně, třeba v omáčkách, to by bylo bezva,co?

Je to vlastně vláknina. Nic nového pod sluncem, jen se pro to našel zase zajímavý název, aby bylo o čem mluvit.
Nejvíc téhle nerozpustné vlákniny obsahují banány, fazole, brambory, ječmen...
http://www.medispot.cz/dieta/rychle-hubnout-lze-i- diky-sacharidum-ukazeme-vam-jak.html

arrow
profile_image
lindali
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Jasně, ale je to přímo i v prášku, konkrétně jenom ten rezistentní škrob, jmenuje se to Hi-maize, tak jsem chtěla vědět jak je to s těmi kaloriemi, protože kdybych do vaření místo mouky mohla používat něco zdravého, a ještě navíc bezkalorického, to by byl zázrak...

arrow
profile_image
lindali
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Sorry pochopila jsem, jsem tady nová... . Ale pokuď má někdo zkušenosti s použitím a dokáže mi odpovědět na mé otázky budu ráda

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené