arrow
Neprodává v Bazaru

VIP

imoen

šlo by to i bez vína?

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

imoen
To dělám také, ale ještě před česnekem osmažím cibulku.

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

matadi
Určitě, lze nahradit pár kapkami citronu-ale víno je víno

arrow
profile_image
dolly
od 28. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak já dnes dělala tunáka s kuskusem výborné.

arrow
profile_image
imoen
od 22. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

matadi

určitě i bez vína, ale chuť bude asi dost jiná, je v tom konečném výsledku docela cítit.
jak píše lentilkah, zkus dát citron, bez vína i citronu (něčeho takového nakyslé chuti) by to bylo podle mě dost mdlé.

je to recept z italské kuchařky i když asi moc italský není. možná tam italové dávají skutečné krabí maso.

edit: jen mě napadlo, co udělá smetana s citronem...? nezkoušela jsem, nevím. pokud ho tam dáš dost předem, snad nic

Sýrové topinky:
Nastrouhám tvrdý sýr, jemný párek, umíchám s vajíčkem, sůl, pepř (čili). Udělám z toho takové hustější těstíčko, nanesu silnější vrstvu na chleba. Nejprve pomalu opeču na té namazané straně, pak i na té druhé. Výborné s rajčatovým salátem s kukuřicí.

arrow
profile_image
imoen
od 22. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ředkvičkový salát:
nastrouhat ředkvičky nahrubo, vejce na tvrdo na kostičky.. a pak podle chuti kysaná smetana, bílý jogurt, tatarka....a posolit.klidně třeba i najemno nakrájet cibulku. jen bacha na to, má to tendenci dost vodnatět. ale na chuť moc dobré, já ředkvičky nemusím, ale v této formě je to mňam

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ahojky,pro mě dnes rychlou večeři znamená Maggi nápady Boloňské těstoviny,jsem na to zvědavá,zapeká se to a těstoviny se nemusí vařit,udělají se při zapékání v troubě,tak jsem na to zvědavá,pak napíšu,jak to dopadlo.

arrow
Neprodává v Bazaru

Já si dělám např.
-rýže ze zeleninou
-červená čoka jen tak
-polévka (mražená zelenina, bio bujón a třeba červená čočka)
-těstovinový salát

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Holky,rychlá véča pro mě znamená něco ne moc drahého a co trvá nejvíce tak 30 minut, tak tady je recept,miluje ho celá rodina,jsou to mexické fazole: dejte kolik čeho chcete,to je na každém,takže na oleji příp.sádle zpěním cibuli na ní dám co doma mám,můžu od každého něco,uzené,klobása,párky,špekáčky,necháme orestovat,pak přidám zmraženou zeleninu na čínu nebo směs Asie,nechám opět orestovat,nakonec přidám fazole,můžou být červené,bílé,v omáčce jak kdo má rád,dávám v plechovce je to hned hotové, přidám koření (pálivá paprika,chilli,já dávám od koření od Vitany-Ďábelské koření),přidám kečup,jaký kdo má,může být podle toho kdo jak má rád i cikánská omáčka,česnek rozetřený a s troškou vody promíchaný Solamyl,chvíli povařím a skvělá véča je na stole,manžel si pořád přidává a nejen on. A jestli chcete tento recept trochu udělat luxusnějším,tak opečeneme na plátky nakrájenou slaninku,udělám oko a dám na fazole a to je teprve mňamka a hlavně se tím chlapi nají.Napište jak chutnalo,ahojky.

arrow
profile_image
ivise
od 8. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Zapečená cuketa s rajčaty a sýrem. Cuketu oloupeme, nakrájíme na kolečka, rajčata také na kolečka. Zapékací misku potřeme olejem, položíme cukety, osolíme, opepříme, popř. dáme i jiné koření (já např. provensálské), dáme česnek (stačí i granulovaný), poté položíme rajčata (také okořeníme) a dáme nastrouhaný eidam, poté ještě jedna vrstva cuket, okořeníme a opět sýr - pokud chceme větší množství, opakujeme více vrstev. Dáme do trouby, necháme zapéct. Nejlepší to je s rýží, zelenina pustí hodně štávy. Chutné a rychlé.

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já si dneska udělala skvělou rychlou večeři, zapečenou brokolici, potřebujeme: 1 brokolici, šunku, 200 g zakysané smetany, lžičku kremžské hořčice, cca 100 g sýra dle chuti, já dělala půl na půl parmezán a eidam, postup: uvaříme brokolici, smícháme smetanu s hořčicí a půlkou sýrové směsi, brokolici dáme do zapékací misky, poklademe vrstvou smetany a šunky a navrch dáme zbylou půlku sýra, dáme na chvilku zapéct a jíme, hrozně mi to chutnalo, tak to sem dávám

arrow
profile_image
blond6 mojeid
od 9. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

obalený rohlík ve vajíčku a na to kečup největší mňamka

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené