arrow
profile_image
Luciena
od 30. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jaké jsou vaše názory na svatební hostinu? Jaká jídla podávat? Jak je kombinovat? Přidávám pár obrázků ze svatby mé kamarádky...neměli tradiční pohoštění, jakože by si všichni sedli ke stolu a obsluha nanosila jídlo, ale měli samoobslužné úseky, myslím, že se jim tento nápad vyvedl. Byla tam obrovská spousta jídla, pro všechny typy mlsných jazýčků, člověk nevěděl, do čeho by se měl pustit dřív. Bylo to takové uvolněné, moc fajn atmosféra.

Tak tohle je aktuální téma momentálně i pro mně...fotky jsou inspirativní,ale řekla bych,že velku roli hraje vymezený rozpočet.Třeba sushi bar, krevetky a jiné lahůdky jej asi výrazně navýší. Myslím, že není špatné zpočátku hostiny držet svatebčany na uzdě a nechat je podřídit se jednotnému obědu (nejsem zastáncem svíčkové,volila bych něco lehčího) , rauty resp.švédské stoly bych asi nechala na večerní hodinu.

arrow
profile_image
niici8
od 18. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Něco vymyslím až budu mít časek.Nějaké menu

Švagrová mě skvělé netradiční menu. Předkrm losos (nevím přesně jak dělaný, ale jakoby sirový) s rukolou a domácí bagetky, pak tradiční polévka s játrovými knedlíčky. A jako hlavní chod kuřecí maso na grilované zelenině a brambory (chutnaly jako pečené v ohni)

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Tak já na svatbě chtěla tak trochu klasiku a taky jsme se museli vejít do rozumných peněz.
Takže jako předkrm jsme měli plněnou šunku - náplň byla dle kuchařky, ne klasická křenová a musím říct, že vynikající. Polévku jsem požadovala klasickou knedlíčkovou, opět bezchybná a jako hlavní chod byl Selký talíř...houskový, bramborový a karlovarský knedlík, červené a bílé zelí, klobása, vepřové a uzené maso, opět báječné. Na stolech byly nějaké dortíčky a tak. Po obědě, kafíčku atd. jsme se přesunuli z restaurace na zahradu kde jsme si samo domo udělali mísy s ovocem, masem, sýry, zeleninou a co já vím čím ještě, plus sladké a dali grilovačku.
Grilování mělo největší úspěch a z ostatního..jedlo se všechno, ale nejvíc šli na dračku řízečky z panenky a meloun.
Musím říct, že kdybych se vdávala znovu, tak nic neměním.

Ahoj My jsme také neměli klasiku -předkrm mozzarella s rajčaty,, polévka minestrone, překrm č.2 krevety na salátu a zhlavní chod kuř.kapsa plněná lososem a špenátem se štouchanými brambory -mnamka. a na raut bylo klasické jídlo- rostbeef, tatarak, kuře, guláš krabí klepítka a další pochutiny.

arrow
profile_image
Canndy
od 6. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, mi máme svatbu letos 21.9. předkrm nemáme, podle majitele restarace je to zbytečná záležitost, která akorát tahá z lidí peníze, polévku máme klasickou knedlíčkovou, jako hl. chod panenku se zel. fazolkami a pečenými brambůrky, jako dezert koláčky, sv. dort. Na odpoledne jsme dali sýrové, masové a zeleninové mísy, na večer šunku na grilu a klasické řízky

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené