Cituji jajka23: Hovězí svíčkovou případně zbavíme šlach nakrájíme na menší kusy a semeleme na jemno.

mletej tatarák..............to ne........maso se škrábe,do mlýnku nepatří.

arrow
profile_image
tlapka6
od 11. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ten kmín si tam teda nedovedu představit.

arrow
profile_image
dahilla mojeid
od 30. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Laky
jj souhlas...maso se má naškrábat ...

Mě škrábanej tataráček nechutná...pro můj jazýček jen z mlýnku

arrow
profile_image
jerrynka
od 4. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

kmín tam patří, ale lepší je mletej. já maso rozsekam v robotu, je jako naškrabaný a není s tim tolik práce.

arrow
profile_image
jajka23
od 5. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Laky
myslíte nastrouhat struhadlem, to myslíte nejspíš nasekat nožem.
Tatarák se semele je to psaný v normách pro kuchaře a tak mě to učili všude ty profi kuchaři. Semlít nebo nasekat ručně nožem a wolcester je už vedlejší surovima protože si to doma rádi vylepšíme ale restaurace používají tu základní recepturu nejčastěji,

Cituji jajka23: měl by se správně sekat nožem

Jak sekat nožem?
Nechápu,co tím myslíš?
Nožem se škrábe třeba jako játra na knedlíčky......nevím jak sekat?

arrow
profile_image
jajka23
od 5. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Laky
Jasně můžeš to dělat jak se ti to líbý víc ale jen jsem psala jak se to dělá v restauracích

Cituji jajka23: jen jsem psala jak se to dělá v restauracích

no a jak se to teda dělá?Co znamená sekat nožem?

Seká se dřevo sekerkou a nebo maso sekáčkem....ale jak se seká cokoliv nožem opravdu nevím.

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Díky za příspěvky všem

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hi slyšela jsem, že se dá dělat i ,,tatarák" z brambor dávají se tam ty samé ingredience, brambory se uvaří a ještě horké se musí umačkat (ne slěhačem) a nechají se vychladnout. Pak se přidají přísady a šup s tím na topinku (nezkoušela jsem, jen jsme se o tom včera bavili se známou - kuchařkou)

arrow
profile_image
kacora
od 13. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Dělá se s brambor a dokonce falešný tatarák je výborný ze špekáčků,nebo libových párku je to pochouťka,kdo nemá rád sirové maso.Jinak ingredience a postup je stejný

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji Miasofia: ,,tatarák" z brambor

Občas ho dělám,když mě honí mlsná a nic jinýho není po ruce.Je dobrej.I když masovej to samo není

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené