arrow
profile_image
annakinka
od 3. 2. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nemáte prosím nějaké typy na teplé jídlo, které není těžké a dá se uvařit pro větší množství lidí(30-40) ?

Guláš : )

arrow
profile_image
annakinka
od 3. 2. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ten by byl na dýl a nevím zda bych to dokázala v takové množství :/ ale možná nějáký "kotlíkový" z fazolí a klobásky dík za tip

arrow
profile_image
Gabriellla
od 13. 5. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na annakinka: Buřtguláš je rychlej a já do něj dávám ještě domácí uzený klobásky, ale můžou být jakýkoliv. http://www.recepty.cz/recept/burtgulas-rychlovka-1 8234 Příteli chutná

arrow
profile_image
KatyM
od 12. 11. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Řízky...je to nákladnější, ale zase na tom toho není tolik co zkazit, jako u guláše (špatně ochutíš, připálíš cibuli atd a je zl u celýho hrnce). My na oslavy pro 30+ lidí vždycky děláme guláš, řížky vepřové a kuřecí, pak kuřecí roládu a ještě pár šišek sekané. A když je to venku, na grilu ryby v alobalu se zeleninou...a každý si vezme co chce a co jí.

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Vepřo, knedlo, zelo. Knedlíky koupíš, maso upečeš, zelí není problém připravit dopředu
Svíčková. Knedlíky koupíš, upečeš maso na spoustě zeleniny, rozmixuješ, ochutíš
Kuře na paprice. Maso naporcuješ, v troubě podusíš na paprice, zahustíš hl. moukou se smetanou, těstoviny
Je toho spousta, co se dá udělat, nebo nakombinovat 3-4 jídla. Velké dávky se laikovi špatně připravují

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji annakinka: není těžké a dá se uvařit pro větší množství lidí(30-40) ?

Máš na to velké hrnce a pekáče?Jak se to bude podávat?Někam dopravit nebo na místě,kde se to uvaří?

Halušky? Dělala jsem pro skoro 30 lidí a nebyl problém.

arrow
profile_image
annakinka
od 3. 2. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na ilka1: to by se dalo, ale nemám páru, jak by se zahuštovaly a dochucovaly omáčky v takovém množství. Nejsem špatná kuchařka, ale na to si moc netroufám. A nemám kde napařit knedlíky
Reaguji na Gabriellla: nevypadá špatně
Reaguji na Tiakia: velké hrnce mám, pekáče mám klasické.. Dopraví se to na místo už uvařené, tam se to ohřeje a podává se

arrow
profile_image
BellaEJ
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak záleží, co je to za událost.

Něco jiného je připravovat jídlo pro 40 lidí na svatební hostinu a něco jiného připravovat jídlo na zahradní párty, kam se dá naložit maso, připravit saláty a hotovo.

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji annakinka: Dopraví se to na místo už uvařené, tam se to ohřeje a podává se

Pečená krkovice,pečená masová roláda,pečená kuřata.

Cituji annakinka: nemám páru, jak by se zahuštovaly a dochucovaly omáčky v takovém množství.

Dám ti radu jak na to prostě vynásobíš množství koření a zahustíš pomocí instantní jíšky od Knorr.
Hovězí guláš je celkem jednoduchý i ve velkém množství prostě kolik masa tolik cibule,voda,sůl,pepř,paprika a vařit než maso změkne,zahustit a je to.
Rozhodně bych tedy hostům nepředložila jako jídlo buřtguláš to by byl dobrý trapas.
Jestli neumíš moc vařit,tak si jídlo objednej přes nějakou firmu

arrow
profile_image
annakinka
od 3. 2. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na BellaEJ: hostina to není.. asi jsem neměla psát 40lidí, ale přesněji 40 chlapů-zedníků
Reaguji na Tiakia: asi zkusím ten hovězí nebo vepřový guláš.. snad mi to neomlátí o hlavu

arrow
profile_image
BellaEJ
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji annakinka: hostina to není.. asi jsem neměla psát 40lidí, ale přesněji 40 chlapů-zedníků

V tom případě bych asi volila již zmíněný guláš. Ten mají chlapi rádi.

arrow
profile_image
BellaEJ
od 9. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji annakinka: asi zkusím ten hovězí nebo vepřový guláš.. snad mi to neomlátí o hlavu

Doporučuji spíš vepřový, hovězí maso dlouho měkne.

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji annakinka: přesněji 40 chlapů-zedníků

takže cca tři kila masa,tři kila cibule,tohle přidat v počtu sáčků na váhu masa a máš vyřešené dochuceníURLzedníci to sníst zvládnou a pak už jen zahustit.K tomu jim kup nějaký ten rohlík a chleba + pivo a je vyřešeno.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené