arrow
profile_image
yahuskara
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj,

holky z čeho děláte pomazánky?Myslím tuk jaký dáváte?Já někde tvaroh,pomazánkové máslo a do některých jsem používala Easy ,ale to už přestali vyrábět.Tak nevím čím ho nahradit.Když dám Heru aj. tak to v té pomazánce je tak divně cítit po té Heře,a jinak margaríny jsou takové vodnaté a ta pomazánka je samá voda a není pěkně hladká.

arrow
profile_image
kosturka
od 9. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

co třeba obyčejné máslo

arrow
profile_image
yahuskara
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na kosturka: nevím nezkoušela jsem,také mě napadlo,ale když to pak v lednici ztuhne,dá se to dobře mazat ta pomazánka?Protože máslo má tuhou konzistenci

arrow
profile_image
Pett21
od 20. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já dávám ricottu nebo pomazánkové máslo

arrow
profile_image
kosturka
od 9. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Jo, když to smícháš s ostatníma surovinama, tak je to pěkně roztíratelný i z lednice. Dělám s máslem všechny pomazánky kam je třeba tuk

arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Pett21: Přesně, také tak, nebo lučinu, tvaroh, žervé.

arrow
profile_image
mitternacht
od 12. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na yahuskara: Já do všech používám jako základ nízkotučný tvaroh + pomazánkové máslo/kysanou smetanu

arrow
profile_image
yahuskara
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na kosturka: aha,tak to teda vyzkouším,máslo bude nejlepší,občas používám i pomazánkové nebo tvaroh.Ale někdy to chce obměnu

Já dělám pomazánky z Máslíčka.
Chuť má jako máslo, ale roztíratelnost je stejná jako u rostliných másel.

Reaguji na yahuskara: Nedávno jsem použila do salámové pomazánky obyč máslo a po ztuhnutí v ledničce šla mazat trošinku hůř, ale žádná tragédie

Reaguji na yahuskara: mám pocit, že mamka pomazánky dělá z veselý krávy (teda vím jen o česnekový)

arrow
profile_image
Straccaa
od 18. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já většinu pomazánek z tvarohu, do toho trošku pomazánkvýho másla. Mamka dáva skoro všude i máslo a taky to není špatný.

arrow
profile_image
bubis
od 24. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

z lučiny. ale z takový tý našlehaný je totiž vláčnější než ta normální

arrow
profile_image
mautanka
od 23. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na yahuskara: pomazánku z HERY?? no to musela být teda chut fůůjj
já mám ráda nivovou s hruškou. Nastrouhat nivu, hrušku oloupat a trochu povařit v oslazené vodě. Nakrájet na malé kousky, přidat nivu, trochu majonézy a třeba tochu odlehčit bílým jourtem, dobrota žadné hnusné tuky, másla a pod.Navíc kdybyste vědeli jak se tady ty užasné margariny a spol vyrabí nestrčili by jste je už do hub

Fuj margaríny nežeru
Já hodně míchám základ z menšího množsví více surovin. Když do základu máslo, tak jen troška, zbytek tvaroh, lučina, gervais, zakysaná smetana....někdy přidám i trošku tavenýho sýra. + troška majonézy.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené