arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Rafaelka:
http://www.youtube.com/user/leanbodylifestyle?feat ure=BF Mrkni sem. Mám ty recepty od něj, už jsem jich pár zkoušela. Muffiny, waffle, cheesecake, zmrzlinu, buchtu do mikrovlnky se šlehačkou (tam je sice 20g mouky, ale i protein) a vše mi chutnalo.

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Siiri: Plus ještě stevie - ta je tekutá, ta nedoda objem.

to vůbec nevadí, peču taky bez cukru se sirupama - javorový a agáve a ničemu to nevadí

arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Gigi77: Stévie se dá koupit v jakékoliv formě, ne jen v tekuté. Já jí třeba mám v konzistenci normálního cukru. Když jí dám do mlýnku a pomelu, tak z ní hned mám moučkový cukr

Kde jsi koupila?

Jinak sacharidove vlny - ok, to je jiná, v tom případě zkus nějake stranky ohledně Atkinsovy diety. Třeba tady

http://forum.zhubneme.cz/read.php?9,195434,page=1

arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Siiri: Proč mám zkoušet stránky atkinsovy diety ? a stévii jsem koupila zde: http://www.stevishop.cz/product/stevia-eria/stevia -eria-baleni-200g/1

arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Gigi77: Proč mám zkoušet stránky atkinsovy diety ?

najit recepty na cukrovi bez mouky

arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Případně ruzna low carb fora...ti taky mají recepty bez mouky.

arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Siiri: jj, už jsem sjela myší dolů a vidím, že tam jsou nějaké dobré recepty na cukroví, takže moc děkuji

arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Gigi77: jj, už jsem sjela myší dolů a vidím, že tam jsou nějaké dobré recepty na cukroví, takže moc děkuji

Tak pak dej vědět co jsi upekla.

arrow
profile_image
Kristyna83
od 27. 11. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dietní cukroví bez mouky a dalších alergenů můžeš najít třeba tady:
http://www.zivotsdietou.cz/recepty/vanocni-cukrovi

arrow
profile_image
lucka.ami
od 20. 11. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Pokud by chtěl i letos někdo péct zdravé vánoční cukroví tak přidávám ještě [url=www.coconut-cream.cz]www.coconut-cream.cz[/ur l], kde najdete i nějaké kousky zcela bez mouky. Komu mouka nevadí ale peče s celozrnnou a nahrazuje bílý cukr, tak mu jistě stránky pro insipaci příjdou vhod. Receptíky se do Vánoce ještě budou přidávat.

Jinak budete péct letos zdravě? Jaké byly zkušenosti v předchozích letech? A co trvanlivost u nepečeného cukroví?

arrow
profile_image
Pavla Bellis
od 18. 8. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Záleží na tom, co považujete za mouku z něčeho ta věc být musí..klasická bílá mouka neprospívá, dá se úplně snadno vyměnit, minimálně za celozrnnou a často to poznáte akorát na barvě. Ale třeba kokosová, mandlová, tapioková, fazolová, všechno to jsou hodně kvalitní suroviny, je jich spousta a věci z toho jsou výborné. V určitém směru je to lepší než dělat věci ze sušeného ovoce, pokud si nevyberete hodně dobře, máte to silný koncentrát cukrů, přidaného sirupu, často oleje a ošetřující chemie taky někdy.
Zrovna dneska večer jsem dopekla linecké - z mandlové a amarantové mouky - recept na www.dify.cz. Dietní to není (není to salát), zdravé ale ano a navíc super křehoučké
Co se týče sladidel, používám naprosté minimum, trošičku třtinového nerafin. cukru nebo med. Každé přírodní sladidlo (krom stévie a dalších specialit) je směs cukrů, akorát máte rozdíl v poměrech jednotlivých druhů. Co stojí za to sledovat je glykemický index, aby se člověk vyhnul výkyvům a pak stupeň rafinace, taky je lepší minimalizovat glukozu jako takovou. Jinak v těch nerafinovaných sladidlech není až tak velký rozdíl. Začala jsem o tom psát seriál - o sacharidech, je to hodně zajímavý téma, i protože je kolem spousta nepřesností. Ale výsledek je že když to jde, vždycky lepší jíst cukry v čerstvém ovoci, kde jsou cukry rozředěny a hlavně jsou přítomné i další látky. A nebo med, ale zasyrova. Jinak to sou pořád cukry, kalorie a žádná výživa.
Jinak tento rok peču poprvé, po různých sušenkových a jiných experimentech. Byla jsem zvyklá na klasiku, ale vracet se k ní nebudu. Není k tomu žádný důvod, peču pro svoje zdraví a navíc spousta věcí má mnohem lepší, zajímavější chuť.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené