Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli nějaká vlastníte remosku a zda v ní vaříte, já jsem si ji velmi oblíbila, jen mě teď napadl jeden dotaz, chci udělat zapečené gnocchi, nevíte, jestli můžu do remosky dát takovou tu zapékací aluminiovou misku? Třeba i na pečící papír, aby ten alobat jako kov nepřišel do kontaktu s teflonovým povrchem remosky?
Díky za odpo....

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lululu1987
Ahoj, tak to nevím. Jinak v remosce dělám poměrně hodně .

arrow
profile_image
LHL
od 19. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, remosku mám a dělám v ní téměř všechno. Zapékací misku jsem dovnitř dávat nezkoušela, ale je to dobrý nápad - na pečící papír bych to tam vrzla a uvidí se co to udělá. Zkusím to Dobrý tip. Nebo gnocchi vyndat a dát je přímo do remosky bez misky?

Cituji LHL: dát je přímo do remosky bez misky

to by možná šlo, ale mně se líbí potom to servírování v misce, víš, bude nás víc, tak to pak pěkně vypadá, když každý má svoje korýtko než když to naběračkou prdneš na talíř
Určitě si uvař, je to skvělá pochoutka, gnocchi, smetana, sýr, kuř. kousky s gyros kořením, červaná paprika na proužky, cibule a rajčátka, vynikajicí

arrow
profile_image
LHL
od 19. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji lululu1987: než když to naběračkou prdneš na talíř

To zase ano, to je fat. Jen mi ještě prosím prozraď - kde se to kupuje? Moc hotovky nebo polotovary nekupuji, tedy skoro vůbec, a pak ani nevím, že existují takové dobroty.

Cituji LHL: kde se to kupuje

no, já chodím do Alberta, tam to mají mezi těstovinami, jako vakuované, jinak si myslím, že i v ostatních velkoobchodních řetězcích, jako Tesco atd. to seženeš

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Holky já peču v remosce všechno a třebas chleba jak je už nahoře tmavší, tak dám alobal a v pohodě, taky mám tu teflonovou.
Nedám na ni dopustit ! Někomu se to zdá zastaralé...ale mně se nechce pro dva lidi péct v troubě. Jinak mám i obě výšky těch teflonových mís.
janis

janis
My ani troubu nemáme jsme v nájmu, sice v novém bytě, ale máme jen sklokeramické vařiče a remosku a úplně v poho, buchty, řízky, kuře, steaky, těstoviny

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Jé tak to by se ti hodil takový super vařící hrnec co jsem koupila mamce, vnitřek je taky teflon a holka stál ti kolem 500,- Kč, kukni na eta a v nerezu je kolem tisícovky. Je to suprové právě na takové vaření. Já troubu mám ale má 3x tak velký příkon jak remoska, tak proč neušetřit........j.

Cituji janis: tak proč neušetřit

to je hlavní

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

No dyť....zatím nechodím s obrazama......j.
Tady jej máš, toto je nerez verze....
http://www.eta-elektro.cz/viceucelovy-hrnec-eta-11 39-fitcook_695_eta_.html

jo to vypadá dobře, navím mamka mého přítele dělá v prodejně Eta, tak by mohla možná být i nějaká sleva

arrow
profile_image
LHL
od 19. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

janis
Co ten hrnec umí? Vím že vařit, ale nějak si to neumím představit. Co všechno v něm děláte?

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Tady je výhoda, že se ti to i samo vypne...a pak to jede jen na maličký výkon. Dělá v tom cca 4 roky a jen na tom a remosce, plotýnku jsem jí nechtěla dávat, protože aby nezapoměla....tady když zapomene, nic se nestane....a navíc se to ani nespálí.

Jinak remoska nemá chybu, ale ty teflonový misky nerada dávám do myčky...

arrow
profile_image
Ambra
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já mám taky remosku a pořád v ní vařím, je to super
troubu už skoro nevyužívám....!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené