arrow
profile_image
Jahůdka17
od 23. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Zdravím všechny pěstitele Zaujal mě balíček na internetu na pěsování vlastní kávy a čaje. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Děkuji

arrow
profile_image
HanLiu
od 8. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Kytička ti z toho vyroste, ale vlastní kávu a čaj logicky samozřejmě neuděláš

arrow
profile_image
Emma_Belle
od 27. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na HanLiu:

kafe asi ne, ale čaj možná - lístky usušit a vylouhovat

arrow
profile_image
katushkaa
od 4. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Emma_Belle:

Čaje se ještě fermentují....

arrow
profile_image
HanLiu
od 8. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Existují i nefermentované, ale stejně se z keře čajovníku (dospělý má kolem metru, což v květináčku nevyroste) berou vždy jen mladé lístky s pupenem, takže očesat to může, ale bude to hnus.

arrow
profile_image
Ellamai
od 15. 9. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobrou kávu si můžete udělat samy z žita. Naši předci si ji běžně dělali. Jen se nedělá jako turek, ale podobně jako melta, tedy krátkou chvíli povařit. Na šálek kávy se dává méně než na turka. Vezmete hrst žita, dáte na nějakou starší pávev, položíte na márný oheň a mícháte a mícháte a mícháte, až je žito hnědé. Umelete jako klasický zrno.

arrow
profile_image
Jahůdka17
od 23. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Děkuji všem za rady

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené