arrow
profile_image
blackberry
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Minnies:
Například:

Cituji valux: Dělat se to "nemá", ale všichni okolo mě (vč. mě) to tak dělají

Ale dál to rozebírat nepotřebuju.

Cituji blackberry: Ale dál to rozebírat nepotřebuju.

ano, dělají já to také dělám, ale žádné pravidelně. Stane se mi to třeba 1x do roka, což rozhodně není pravidelně... Přijde mi že jsi komentář vůbec nepochopila jinak by si to nemohla napsat.

arrow
profile_image
blackberry
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Minnies:
Ono totiž v dalším příspěvku pak bylo

Cituji valux: Na chuti to sice poznat jde, ale jinak si normálně koupím mražené kuře/blok masa, rozmrazím, naporcuji a šup spátky do mrazáku.

A v tom kontextu už mi přišlo, že to není jen jednou za čas.

arrow
profile_image
Bruno111
od 2. 9. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Pokud je maso dobře vyzrálé, tak jej lze bez problémů zamrazit. Je nutné jej samozřejmě pomalu rozmrazit ideálně v ledničce. Koupil jsem si vyzrálé pštrosí maso z http://pstrosivejce.cz/produkty/, které mi přivezli až domů. 1/2 padla hned 2/2 jsem zamrazil. Lepší maso jsem v životě nejedl.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené