arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, chci se zeptat, jestli tu někdo nemá zkušenost se zavařováním ovoce odšťavněného v odšťavňovači, sešlo se mi doma totiž hodně červené řepy, tak mě napadlo udělat šťávu napůl s jablkama a pak to zavařit, jen s tím nemám žádné zkušenosti, jestli to vůbec pak vydrží, na kolik stupňů zavařit a jak dlouho. Konkrétně mě zajímá jen zavařování čistých šťáv, bez přídavku cukru, atd.

arrow
profile_image
andrejiinka
od 12. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Po všech zkušenostech na marmeládách, přesnídávkách a dětskejch kejdičkách mě napadá jediný.... Nechceš to radši zamrazit?

arrow
profile_image
mautanka
od 23. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Lisujeme šťávu z jablek na velkém venkovním lisu. Převařím a plním do sklenic. Vydrží celou zimu a jsou moc dobré bez všech hnusů přidaných

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Děkuji holky, no zmražené se to pak nedá pít hned no...tak asi vyzkouším zavařit a mautanko jak zavařuješ?

arrow
profile_image
mautanka
od 23. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

čerstvou šťávu naliju do velkého hrnce, počkám až se začne vařit, nechám pár minutek probublat a nalívám do čistých sklínek. Nic složitého

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na mautanka:
aha, takže nezavařuješ? A nezničí se všechny vitamíny když necháváš několik minut projít varem? dík

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené