arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cloe69, byla jsem v Praze u Janky Točíkové

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Katy911: Jak na začátku namalují ten oblouček nad dvorcem, přesně tam je pak její horní okraj

Ty bláho, máš nááádherný prsa, tak co řešíš? Za takovýhle, by každá druhá vraždila Koukej si jich užívat

arrow
Neprodává v Bazaru

Máš moc pěkné prsa, vůbec bych neřešila další operaci.

Reaguji na Katy911: a kdo Vám je dělal, prosím? Vypadají opravdu velmi přirozeně a dost povisle.

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, potřebuji asi spíše uklidnit, ale i tak jdu raději na kontrolu za týden v pátek
Jsem 4měsíce po OPce a byly mi vloženy Motivy 300ml střední profil... Prsa první měsíce super, ale cca poslední 3týdny prsa klesají a mě se zdá, že mám bradavky moc nahoře a veškerou hmotu dosti už dole...Když zvednu ruce, bradavky jsou skoro nad silikony... Chlap mi říká, že mu to nepřijde tak hrozné, aby se to upravovalo.. Ale když si vezmu podprsenku , je to akorát a byly by bradavky vidět.. Jaký máte vy názor ? Děkuji moc holky

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lopinka: Nechci tě strašit, ale souhlasím s tebou, že máš bradavky skoro mimo prsa

arrow
profile_image
ZdenkaNova
od 16. 3. 2018
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lopinka: Ráda bych tě uklidnila, ale opravdu jsou dost nahoře. Byla si teď někdy ještě na kontrole? Zkus raději zajít. Po operaci to vypadalo super.

arrow
profile_image
Elajka
od 10. 2. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lopinka: Viděla bych to na reoperaci, něco bylo špatně, buď vina chirurga nebo zanedbání pooperační péče, toto je "porucha" vyskytující se po augmentaci, když je implantát uložen moc nízko, nevzpomenu si na jméno, ale je to na google, řeší to posunutím implantátů nebo jinou velikostí, osobně bych už k chirurgovi, co tohle udělal nešla a našetřila bych si a šla jinam.

arrow
Neprodává v Bazaru

Objednaná jsem teď na pátek .. Po operaci jsem měla měsíc v kuse elastic podprsenku od kliniky, pak mi nebylo příjemné spát bez podprdy, tak jsem jí nějakou dobu ještě měla.. Mám podprsenku bez kostic na 3 zapínání a plavky jsem měla max 2týdny.. Jinak bez podprsenky nechodím... Ano prsa po operaci spadnou , ale když už jsou super po operaci a bradavka je lehce nahoře, bylo asi jasné že spadnou pod ní ještě No pokud nepřistoupí na reklamaci , tak holt počkám a za 10let pujdu opět ale jinam, kamarádka je má stejné , nenosila brzy žádnou podprsenku a má je pevné... Pak jedině , že mi povolily svaly

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lopinka: Ahoj mě se tvoje prsa naopak hodně líbí...a tu bradavku mas nahoře protože i předtím jsi ji měla poměrně nahoře...hezčí než když ty bradavky směřujou dolu takže ja bych kvuli tomu určitě na další operaci nešla...riskovat kvuli tomu aby ti posunuli bradavku o 1 cm(toby byl ideal mysím) dolu mi přijde prostě ulet...

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Janice28: Je pravda, že předtím jsem měla základ jak píšeš, bradavky i tak nahoře..Doktorka dělá přirozená prsa, což mám i po operaci, jen malé bradavky, co i před byly spíš nahoře.. Chlapovi to nevadí, prádlo budu nosit nadále co mám nosit a uvidíme na druhou stranu, co by asi vymyslela dr., jak píšeš, posunout bradavku A do toho fakt nejdu , ani do celé té bolesti...Každý je originál Našla jsem i na netu problémy, které ženy po operaci řeší, tak toto je ***... Moc díky, že jsi mi napsala pozitivní zprávu.. V prádle není nic NAŠTĚSTÍ vidět

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ty bradavky máš takto proto, že máš na špatném místě podprsní rýhu. Za nějaký čas budeš mít prsa na břiše, u pasu. Reklamovala bych, nesmířila bych se s tím

arrow
profile_image
Elajka
od 10. 2. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lopinka: Tím pádem to udělal špatně doktor, jak říká Ilka. A za 10 let bude pozdě, budeš je mít na břichu a bude potřeba modelace. Neodkládala bych to.

arrow
Neprodává v Bazaru

tak jsem se dnes sešla s jiným doktorem a ten mi řekl, že 4m je málo na nějaký závěr, protože se horní kůže ještě nepovolila a bradavky ještě nesestouply.. Prsa před operací takový základ měly..A jinak by to do přirozena nešlo..Je pravda, že jsem nechtěla melouny nebo viditelný silikon, což tady každá druhá skoro má Tak uvidím, jak to půjde dále, v podprsence a v plavkách jsou jaké jsem chtěla, tak snad bude klid...
jedné známé se usazovaly rok prý... tak babo raď

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené