Na internetu je mnoho receptů a já se ptám, jaká brusinková omáčka je vaše nejoblíbenější
, jak ji nejčastěji vaříte?
My děláme brusinkovou omáčku k srnčím nebo dančím medajlónkům a to tak,že smíchám tatarku s brusinkovou marmeládou,není to asi uplně to co hledáš,ale je výborná.
Reaguji na Clozan:
Děkuji, já jsem ráda za každý příspěvek
, už jsem si myslela, že nikdo nejí brusinky...
Nu což, tak si přispěju sama
, dneska jsem zkoušela úplně jednoduchou, 400g brusinkového kompotu, 200ml červeného vína, trochu pomerančové kúry, to svařit na koncentraci omáčky a na konec přidat trochu čerstvého tymiánu. Výsledek byl na mě sice trochu sladký, ale dalo se to sníst, podávala jsem k tomu kuřecí maso a brambory na plátky...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.