Dámské sandály: po jakých sáhnout v roce 2022?

Přicházet každý rok s novými trendy není zrovna jednoduché. Ale mnohdy to ani není potřeba. Sandály už po staletí splňují hlavní účel: funkčnost. Právě tu během horkých měsíců oceníte ze všeho nejvíce. Proč ale nevypadat zároveň naprosto božsky?

img

Když se potká komfort s designem, je to vždy něco speciálního. Pro boty z Rieker-eshop.cz už je to však běžná záležitost. A dámské sandály nejsou výjimkou. Dopřejte svým nohám v létě obuv, kterou si zaslouží!

Sportovní sandály a neustálá svěžest

Náročné výšlapy, procházky po rozpálených chodnících, dlouhé cestování - situací bude ale mnohem více! Sportovní sandály a trekové sandály si ve vašem botníku určitě své místo najdou. Spousta lidí stále netuší, že i v otevřené obuvi lze absolvovat klidně celodenní výlet. A bez bolesti nohou či zad. Právě sandály Rieker se totiž pyšní zejména skvělými materiály, které vás vynesou do nových úrovní pohodlí.

Sportovní vzhled však nemusí vyhovovat úplně každému. Nadšenci do městské módy tak spíše ocení například sandály na platformě. Díky zvýšené podrážce a použitým technologiím se automaticky zvýší i zážitek z chůze.

Letní sandály vás během horkých dnů potěší neustálým přívalem příjemného vánku. Boty, které jsou praktické a zároveň nesmírně slušivé, ocení zkrátka úplně každý. A ten jejich neodolatelný design ocení i všichni kolem. Připravte se na nekonečný sled komplimentů!

Bílé sandály pro milovníky jednoduchosti

Ať už se jedná o dámské sandále, pantofle nebo třeba botasky, jejich bílé provedení představuje ryzí čistotu. Pokud tedy hledáte decentní doplněk k novým barevným šatům, nejspíš máte svého favorita. Díky minimalistickému pojetí vyniknou vaše pestré kousky oblečení a s největší pravděpodobností vše bude ladit do posledního detailu. Takovou možnost vám jiné barvy nepřinesou.

img

Recept na letní radost? Sandály na podpatku!

Sandály na klínku budou skvělou volbou například pro posezení v krásné restauraci. Na rozdíl od sportovních sandálů tkví jejich hlavní přednost právě v eleganci, kterou uvítáte nejen při slavnostních příležitostech. Sandálky v takovém provedení by ve vaší výbavě určitě neměly chybět!  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.