Dnešní doba je pro mnohé maminky "životem k nezaplacení". Slevové kódy pomáhají

Rodiny s dětmi se obvykle v nadbytku peněz netopí. Nákladná je péče o dítě, mnohdy se s mateřskou a rodičovskou výrazně sníží rodinné příjmy. Pokud mají rodiče více dětí po sobě, nemusí jít o nijak krátké životní období rodiny. Ještě hůř jsou však na tom maminky samoživitelky.

img

V internetových diskuzích proti maminkám samoživitelkám často vystupují různí hejtři. V komentářích se objevují názory, že děti přece mají otce a kdyby "holky" nepřebíraly, tak by nepřebraly. Jenomže život přináší různé situace a dnešní energetická a finanční krize nejvíce poškozuje právě tak ohrožené skupiny, jakými jsou maminky samoživitelky. Ty nemají čas přemýšlet nad tím, kde v životě udělaly chybu a proč se právě ony dostaly do této situace. Musí se naučit přežít i v době, která je problémem i pro finančně mnohem zajištěnější jedince a rodiny. A právě slevy pro maminky pomáhají ustát dnešní rostoucí ceny energií, jídla, dětského oblečení i hraček, které děti potřebují ke svému zdravému vývoji.

Slevy pro maminky pomáhají vyjít s rodinným rozpočtem už během těhotenství

Náklady již v těhotenství

Jestli se v rodině doposud nevyužívaly slevové kódy, s příchodem dítěte na svět by to maminky měly začít dělat. Náklady na dítě jsou obrovské a začnou vznikat dokonce už před jeho narozením. Těhotné ženy potřebují zdravější výživu a rozhodně se hodí kvalitní těhotenské vitamíny. U gynekologa ani praktického lékaře je nepředepisují a ty v top kvalitě nejsou vůbec levné. Rozhodně se proto oplatí použít slevové kupony do online lékárny, kde se dají nakoupit výrazně levněji. K těm si rovnou přihodí vhodné produkty zdravé výživy. Vyhněte se těm s obsahem vitaminu A. Ten je v těhotenství nevhodný, ať již v rámci vitaminových doplňků, tak stravy, která vitamin A obsahuje přirozeně.

V těhotenství ženy vymění téměř celý šatník

Potřebují nové spodní prádlo, vrchní oděv, dokonce mnohdy i boty, protože řadě žen otékají nohy a do běžné obuvi se nevejdou. Též mohou být nevhodné podpatky, a tak je nastávající maminky mění za pohodlnější fashion tenisky.

Ženy se též chystají na porod a dobu po porodu

I v tomto případě pomohou šetřit slevové kódy. Nutný je nákup oděvů vhodných na kojení ? noční košile, kojící podprsenky, též kojící oblečení. Pak je nutné myslet na vše pro dítě. Vybavení od kočárku přes postýlku až po přebalovací stolek. Potřebujeme kojenecké oblečení i různou kosmetiku a hygienické potřeby.

Plenky, mléko, plenky, mléko, plenky, mléko?

Po narození tvoří v rozpočtu obrovskou položku nákup plenek a též náhradní výživy v případě, kdy maminka nemůže kojit. Tyto položky nejde prostě vynechat ani ničím nahradit. Bezplenkové metody péče o novorozence jsou pouhým zpestřením obsahu pro magazíny zaměřené na maminky s dětmi. V reálu nejsou příliš použitelné.

S dítětem si toho pro sebe už příliš nekoupíte

Jakmile se dítě narodí, zjistíme, že co jsme si na sebe a pro sebe nepořídily dříve, už si nekoupíme. Nemusíme dítě rozmazlovat, aby většina výdajů šla na dítě - na jídlo, hračky, knihy, kroužky, letní tábory, sportovní potřeby, cestování dítěte... Pro rodiny a maminky s omezeným rozpočtem to znamená se více ohánět i se více osobně uskromňovat. A nejen to.

Nutné je se naučit nakupovat chytře. Dítě rychle roste a krásné oblečení, mnohdy jako nové, se dá pořídit v online bazarech. Často však můžeme sáhnout po slevách i v běžných online obchodech a nakoupit ještě levněji. Služba, jakou je Slevovykupon.net, nám nabídne slevové kódy na levnější nákupy, ale rovněž nás udrží v obrazu, kde jsou aktuálně jaké slevy, možnosti nákupu bez poštovného a jiné benefity.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.