Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!

img

Proč v letošní sezóně nosit kousky v streetwearovém stylu?

Streetwearová neboli městská móda je tu pro všechny milovníky pohodlí a nadčasového designu. Jedná se o oblečení, které je elegantní, ale zároveň velmi pohodlné. Dobré je, když si budete v následujících měsících vybírat kousky z přírodních materiálů. Módní značka DKNY na answear.cz má pro vás samé zajímavé modely oblečení, které skvěle zapadnou do streetwearových outfitů. O tom, jaké modely pofrčí tuto sezónu, se dozvíte více na následujících řádcích. Streetwearová móda je na vzestupu a každý šatník díky ní ožije. Na výběr máme kousky v nejrůznějších trendy barvách. Letos jsou v kurzu převážně ty přírodní.

Jaké modely oblečení v městském stylu jsou v dubnu in?

V dubnu jsme zaznamenali trendy v podobě kalhot s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. Dubnový měsíc přinesl na módní scénu i trička s potiskem. Na kvalitní modely se podívejte např. i sem: https://answear.cz/m/liu-jo. V kurzu jsou zejména ty z přírodních látek, jako je len nebo bavlna. Dále letos patří do městské módy bezesporu i tepláková souprava. Oblíbené jsou převážně volnější kousky v regular fit či v relaxed fit střihu. Do ležérních outfitů mohou ženy i muži zařadit i košile. Dámy mohou vsadit na volnější dámské košile, které lze následně zakasat do širokých kalhot. Zaměříme-li se na barvy, budou v módě ty přírodní či pastelové. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé a bílé klasice. Co se týče vzorů a motivů, můžete se zaměřit na ty abstraktní či na ty květinové. Street styl v dubnu přináší opět i kostkovaný vzor. Ten z módy jen tak nevyjde. V dubnu jsme si všimli i oblíbenosti cargo kalhot s praktickými kapsami. K těm lze nosit např. kratší crop top či tank top s širšími ramínky. Do elegantních outfitů pak můžete přidat i blejzr nebo sáčko. V dubnu lze pak v ulicích spatřit i dámy, které nosí trapézové a plisované sukně s trenčkotem.

img

Které módní doplňky a boty v street stylu bodovaly v měsíci dubnu v módních outfitech?

Měsíc duben přál koženým módním doplňkům. In jsou velké dámské kabelky nebo semišové tašky přes rameno. V módě jsou dále dámské i pánské ledvinky s potiskem. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, aby se znovu vrátil na módní scénu. Ledvinky mohou nosit dámy a muži v pase, ale i na hrudi do kříže. Do streetwearových outfitů patří bezesporu i stylové módní pokrývky hlavy. V kurzu jsou klasické baseballové čepice, ale i truckerky s praktickou síťovinou v zadní části. Do elegantně laděných outfitů můžete zakomponovat také klobouky v bucket stylu. Za tzv.must have kousek v šatnících můžeme považovat sneakers. Trendy jsou zejména vyšší modely tenisek na robustní platformě s potiskem. I tyto produkty značky Lacoste najdete na answear.cz. Tady je to s trendy obuví a oděvy sázka na jistotu.



Komentáře

Milenkos
V tom co je na obrázku bych nešla u nás ani do jednoty
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Životní styl komerční článek

Snad každý již slyšel o kratomu, ať už z médií, sociálních sítí nebo od svých blízkých. Pokud neminul ani vás, tak jistě víte, že tento zelený prášek vyvolává horlivé diskuze. V čem spočívá jeho kouzlo a proč se o něm tolik debatuje?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?