X-WAVE eXtrémně účinné řešení celulitidy

Léto a s ním čas odpočinkových dovolených jsou za dveřmi. Chcete být dokonalá do plavek, avšak i navzdory usilovnému cvičení se Vám nedaří dosáhnout boků bez tukových polštářků, krásně vytvarovaných hýždí a stehen - partií postižených celulitidou?

img

X–WAVE Estetická rázová vlna je patentovanou, bezpečnou a kvalitní technologií předního českého výrobce zdravotnické techniky

„Pomerančová“ kůže není jen estetický problém

Celulitida vzniká uvnitř Vašeho těla důsledkem působení ženských pohlavních hormonů (zejména estrogenu) společně s hromaděním tukové tkáně a stárnutím podkožního vaziva. Z definice celulitidy jasně plyne, že na její léčbu nestačí pouze krémy a speciální tělová mléka, ale je třeba mechanicky obnovit prokrvení postižené tkáně a podpořit i lymfatický systém.

zoom Zvětšit

X-WAVE Estetická rázová vlna

V estetických pracovištích si v poslední době čím dál větší oblibu získává Estetická rázová vlna, která s celulitidou, ale i s ní spojenou případnou komplikací jakou je lipedém, umí zatočit zdravě, za krátkou dobu a s dlouhodobým účinkem.

X–WAVE – Estetická rázová vlna

X–WAVE – Estetická rázová vlna je unikátní český výrobek jenž používá v současnosti jako jediný přístroj kombinaci extrémně účinných akustických rázových pulzů – kmitajících vln (pro jednotlivou terapii se jich aplikuje několik tisíc) a elektrických pulzů, souběžně přenášených do tkáně. Je patentovanou, bezpečnou a kvalitní technologií předního českého výrobce zdravotnické techniky, společnosti BTL.

Co je terapie rázovou vlnou?

Léčba rázovou vlnou se používá s vysokou úspěšností v ortopedii pro léčbu pohybového aparátu - kmitající akustické rázové pulzy vyvolávají hojivé a regenerativní procesy ve tkáních. Při změněném výkonu a použití speciálního aplikátoru je dosahováno stejně výrazných účinků i v estetické medicíně.

K čemu ve tkáni působením estetické rázové vlny dochází?

zoom Zvětšit

Před a po ošetření estetickou rázovou vlnou

X-WAVE také působí na obnovení kolagenových a elastinových vláken a tím vyhlazuje strie a jizvy, které se stanou téměř neviditelné. Po ošetření nemusíte omezovat své běžné aktivity, ani Vám nehrozí žádné vedlejší účinky. „S přístrojem jsem provedla několik set terapií a viditelný účinek nastává již po prvním ošetření. Terapie má dlouhodobý efekt“ říká terapeutka Huguette Marešová ze společnosti BTL.

Ošetření je nebolestivé, provádí se 2 x týdně a trvá 30 – 60 min. Celkový počet sezení je 6 – 10 pro dosažení očekávaných efektů. Najděte si nejbližší pracoviště ve svém okolí, kde s X-WAVE ošetřují a dejte sbohem celulitidě.

Zajímá Vás jak terapie rázovou vlnou probíhá? Stáhněte si video.

Foto: archiv BTL zdravotnická technika, a. s.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?