Bude mi třicet a stále řeším akné

Akné není problém jen puberťáků. Pro mnohé dospělé je totiž skutečným cejchem, kterého se nelze zbavit a jenž na ně upozorňuje, kamkoliv se hnou. Co na akné zabírá? Alfou i omegou péče o aknózní pleť je pravidelné ošetřování.

Jak vypadá vhodná péče o aknózní pokožku?

Možná vás napadne – umývat, umývat, umývat. Ale to není úplně pravda, přemíra čištění pokožky může vést k jejímu podráždění. Je proto nutné volit takové prostředky, které pleť nejen šetrně vyčistí a vyživí, ale zároveň ji také nezatíží. Doslova pohlazením je pro pokožku konopný olej, jenž obsahuje vysoké množství omega 3 mastných kyselin, a který dokáže v kombinaci se správnými přírodními látkami pomoci jakkoliv problematické pleti.

Právě s touto kombinací látek byla vyvinuta speciální řada kosmetiky Cannaderm® – Aknea, jejichž účinky si již ověřilo mnoho spokojených uživatelů nejen z řad náctiletých.

img

Prvním krokem vhodné péče je umytí hrubých nečistot, jako je make-up, pudr nebo prach, který se nám na obličeji během dne usazuje. Aknea mycí pěna je tak lehká, že ji můžete použít i v okolí oči, aniž byste je podráždili. Zároveň však pokožku perfektně očistí a odstraní odumřelé vrstvy kožních buněk.

Jakmile je pleť dokonale čistá, aplikujte na ni Aknea ošetřující vodu. Díky bylinným extraktům působí antibakteriálně a tonizuje mastnou a uhrovitou pleť. Vodu nanášejte pravidelně na jednotlivé projevy akné, dojde tak k omezení nadměrné tvorby kožního mazu a ucpávání pórů.

Mezi vaší kosmetikou by pak určitě neměl chybět ani Aknea ošetřující krém. Ten se používá pouze lokálně na již vzniklé komedony neboli uhry. Zabraňuje jejich zvětšení a rozšíření, a díky šetrnému složení také urychluje jejich hojení bez nežádoucích následků.

Do kabelky pak přiberte Aknea sérum s roll-on aplikátorem pro rychlé zklidnění projevů akné kdykoliv během dne. Sérum je vhodné pro péči o jednotlivé projevy akné, při opakovaném použití viditelně mírní zarudnutí i citlivost ošetřovaného místa

Díky svému přírodnímu složení získala celá řada Aknea označení CPK – Certifikovaná přírodní kosmetika, což je pro vás zárukou, že tyto přípravky neobsahují konzervanty, parfémy, barviva ani ropné suroviny.

Zeptejte se na Akneu ve vaší lékárně, v obchodech se zdravou výživou nebo objednávejte z pohodlí vašeho domova na www.cannaderm.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.