Embassy of Beauty: technologie krásy

Po celou dobu historie lidské existence byla péče o tělo jedním z nejaktuálnějších témat. Krása a zdraví jsou neodmyslitelnými atributy moderního světa. Avšak proto, abychom na sobě ucítili pohledy plné obdivu, musíme vyvinout určité úsilí. Odborníci z oblasti estetiky těla lépe než kdokoliv jiný ví, jak těžké je uspokojit přání klienta: dosáhnout kvalitních výsledků rychle a dlouhodobě.

img

Krása je energie a všechno, co potřebuje, je včasné dobití.

Svět nestojí na místě a neustále se mění. Ještě před deseti léty se nám ani nezdálo o tom, co se dnes stalo naprosto běžným. I estetická medicína za tuto dobu prožila obrovský pokrok. Nové technologie, postupy, přípravky, získaná zkušenost – to všechno Vám ochotně poskytne firma „Embassy of Beauty“.

Firma „Embassy of Beauty“ patří na trhu kosmetických služeb ke světovým lídrům. Stavíme na patnáctileté zkušenosti v oblasti estetické medicíny a jsme přesvědčeni, že krása musí být bezpečná. Všechno, co krása potřebuje, je včasné dobití.

“Embassy of Beauty” jako výhradní distributor značky světového významu Revanesse® (Prollenium) přináší profesionální výrobky pro konturní plastiku poslední generace. Díky unikátní technologii těchto bio gelů je možné dodávat nejen objem, ale také navracet obličeji jeho přirozené kontury.

Chtěli byste upravit „vraní stopy“ u očí, nosoretní rýhy, vrásky kolem rtů, navrátit ztracenou plnost tváří, lícních oblasti či brady, zvětšit objem rtů? Konturní plastika je jedním z nejspolehlivějších způsobů. Gely Revanesse® pomůžou tyto cíle dosáhnout. Navíc jsou řádově levnější než ostatní módní fillery.

Monofázní versus bifázní gel

Čím se gely Revanesse® tak liší od ostatních?

zoom

Fillery Revanesse®

Gely, jejichž základem je kyselina hyaluronová (KH), mohou být bifázní nebo monofázní. Bifázní gely obsahují částice stabilizovaného gelu a nestabilizované KH. Monofázní výrobky, jako Revanesse®, obsahují výhradně stabilizovaný gel. Při použití bifázních gelů dochází k rychlému štěpení nestabilizované KH a pomalejšímu štěpení stabilizované KH. V takovémto případě je lékař nucen nahradit rychlé štěpení dodatečným zavedením kožního implantátu. Oproti tomu se monofázní gel štěpí rovnoměrně a umožňuje tak lékaři upravovat dle potřeby požadovaný vzhled a předvídat úspěšnost konečného výsledku léčení.

Dalším důležitým rozdílem je, že monofázní gel má hladší a pružnější konzistenci, která se po zavedení dá dobře prohmatávat. Díky tomu se nejen snadno aplikuje ale také se rovnoměrně rozkládá pod pokožkou a zaplňuje veškeré záhyby a dutiny.

Zmíněná snadnost aplikace je nejvýhodnější při korekci objemu rtů. Opravdu není nutné sahat po radikálních řešeních, abychom dosáhli kýženého a dlouhodobého výsledku.

Spousta žen by si přála mít měkké, něžné a smyslné rty. Firma „Embassy of Beauty“ nabízí gel, který byl vytvořen speciálně pro tento účel – Revanesse Lips. Pokud chcete dosáhnout efektu liftingu nebo omlazení a normalizovat hydrataci pokožky, pomůže Vám přípravek Revanesse Pure. Chcete-li se zbavit hlubokých vrásek – je tu pro Vás Revanesse Ultra.

Pomocí monofázních gelů se dá nejen zpevnit pokožka, ale je možné jí dodat i větší plnost. Lze také dosáhnout významných estetických výsledků a zbavit se defektů tváře, aniž byste museli sáhnout po plastické chirurgii.

Umění high-tech

zoom Zvětšit

Řada kosmetických přístrojů "Máky"

Kromě gelů Revanesse, firma „Embassy of Beauty” nabízí také své služby v oblasti kosmetických přístrojů.

Vytvořili jsme vlastní řadu přístrojů „Máky“, ve které jsme spojili umění s nejpokrokovějšími high-tech postupy z oblasti kosmetologie. Vybavení od firmy „Embassy of Beauty“ se vyrábí podle kanadských a francouzských technologií a má velké výhody.

Přístroje jsou vyrobeny za použití inovativních technologií 21. století a jsou provedeny v jedinečném působivém designu. Mají vkusně navržené zjednodušené uživatelské rozhraní, automatické nastavení programu, možnost nastavení programu pro muže a ženy s přihlédnutím k individuálním fyziologickým vlastnostem a možnost volby jazyka – angličtina, čeština, ruština.

IPL - design

zoom

Před a po ošetření IPL

Intensed Pulse Light (intenzivní impulsní světlo) je inovativní technologie založená na selektivním působení intenzivního impulsního světla na bio tkáň ve vlnovém rozsahu od 420 do 1200 nm. Intenzivní impulsní světlo (IPL) proniká do pokožky a následně, aniž by poškodilo vnější vrstvu kůže (epidermis), se selektivně pohlcuje cévou, pigmentovou skvrnou nebo vlasovým folikulem, v závislosti na tom, která procedura se provádí nebo jaké parametry léčby jsou vybrány. 

V rámci IPL-designu máte k dispozici takové programy jako fotoomlazení, fotodepilace, léčba cévní patologie, lifting dekoltu, léčba akné nebo odstranění pigmentových skvrn. 

RF - design


Radio Frequency je radiofrekvenční lifting, který termicky (tepelně) působí na dermální vrstvu pokožky proudem vysoké frekvence. V současné době je radiofrekvenční lifting bezkonkurenčním lídrem v oblasti neoperačního liftingu obličeje a korekce estetických nedostatků postavy. Díky termickému působení proudu vysoké frekvence se revitalizuje dermální vrstva pokožky a aktivizuje se prokrvení a metabolismus. Po dosažení určité teploty se spouští proces znovuvytvoření kolagenu. Čerstvá vlákna kolagenu a elastinu vytvářejí nový základ držící pokožku, který je charakteristický pro mladou pleť. 

Pomocí RF - designu si můžete zvolit takové programy jako omlazující terapie na jakýkoliv fototyp, lifting. Dále programy korekce kontury obličeje a vybělení pokožky, korekce oblasti krku a dekoltu, léčení kuperózy a jizev po akné, léčení akné, léčení alopecie. 

zoom

Před a po ošetřením RF

Kromě RF- designu a IPL - designu nabízí firma „Embassy ob Beauty” přístroj Dermobraze pro peeling a stimulaci pokožky na základě diamantového písku, a také unikátní přenosný laserový systém Q-switched laser-design na bázi neohmového laseru, pomocí kterého budete moci vyléčit hlubokou pigmentaci a odstranit tetování jakékoliv barvy.

Lékaře samozřejmě nemůže nepotěšit krásný design naších přístrojů. Makové pole na přístrojích přinese do Vaší ordinace radost a kvetoucí energii. High-tech postupy výroby přístrojů „dobíjí“ pokožku impulsem mládí. Když se obklopujeme krásnými věcmi i sami se stáváme zdroji krásy!

Absolutní Bezpečnost

„Embassy of Beauty“ ručí za naprostou bezpečnost svých výrobků, a to jak řady fillerů Revanesse®, tak i přístrojů. Žádný z výrobku řady Revanesse® neobsahuje složky živočišného původu, což snižuje riziko výskytu alergických reakcí. Revanesse® se vyznačuje vysokou mírou bezpečnosti a čistoty. Gely na bázi kyseliny hyaluronové zpravidla obsahují méně než 0,0025 miligramů toxinů na mililitr hmoty. Nicméně, ani klinické studie, veškerá dostupná technika, elektroforéza, ani biochemické vyšetření nezaznamenaly výskyt jakýchkoliv toxinů ve výrobcích řady Revanesse®. Pacient dostává zdravý a přirozený vzhled.

Jelikož řada výrobků Revanesse® představuje nepermanentní fillery, pacient má vždy možnost změnit nebo prodloužit kurz léčení podle vlastního přání.

Přístroje firmy „Embassy of Beauty“ se vyznačují jednoduchostí použití, spolehlivostí a bezpečností jak pro lékaře, tak i pro pacienta. Výrobci přístrojů promysleli každou maličkost pro maximální pohodlí svých klientů. 

zoom

Embassy of Beauty Váš spolehlivý partner v oblasti estetické medicíny!

Dnes patří výrobky firmy „Embassy of Beauty“ mezi nejmodernější, a to za použití nejpokrokovějších high-tech postupů. Pokroková vědecká základna společnosti umožňuje rozvoj a výrobu širokého spektra unikátních výrobků pro všechny lékaře estetické medicíny. 


Více informací na tel. +420 775 298 952 nebo www.beauty-tech.eu



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.