Hvězdné krásky, které nestárnou

Některé slavné herečky a zpěvačky jako by snad ani nestárly. Může za to zdravý životní styl nebo hromada peněz utracená za plastické operace? Pojďme odhalit tajemství sedmi nestárnoucích hvězdných krásek, které dokazují, že i po padesátce nemusí ženy ztrácet své půvaby a přitažlivost.

img

Pojďme odhalit tajemství sedmi nestárnoucích hvězdných krásek.

Cher (64 let)

zoom


Americká zpěvačka a herečka arménského původu baví fanoušky už desítky let svým unikátním stylem a osobností. Proslavila se písněmi „The Shoop Shoop Song“ nebo „Believe“ a filmy Pod vlivem úplňku, Maska a Čarodějky z Eastwicku.

 Největší pozornost si však zasluhuje její nestárnoucí vzhled dosažený mnoha plastickými operacemi, kterými se Cher vůbec netají. „Dala jsem si udělat nos, prsa a zuby...pokud si budu chtít dát udělat bradavky na záda, není to ničí věc, jen má.“

Cher přiznává, že stárnutí není nic moc a že na sobě teď musí více "makat", aby se dostala do svých kostýmů. Proto pravidelně cvičí – nejraději běhá, prochází se nebo cvičí na přístroji Power plate - a jí sedm malých jídel denně.


Susan Sarandon (64 let)

zoom


Sexy zrzka a hvězda filmů Čarodějky z Eastwicku či Thelma a Louisa je i po šedesátce velmi krásnou a přitažlivou ženou. Z kosmetických úprav přiznává pouze laser na omlazení pleti, za její mladistvý vzhled podle ní může především pozitivní myšlení i přístup k životu a dostatek smíchu, který dokáže ubrat tváři celé roky.

Dostatek sebevědomí prokázala nedávno, když pózovala zcela nahá pro časopis. Susan netouží po ztraceném mládí, myslí si, že krása vyzařuje zevnitř. Její strava je plná antioxidantů z ovoce a zeleniny, snaží se denně přijímat dostatek vitamínu C, D a vápníku. Kromě toho pravidelně cvičí, nejčastěji pilates, zhluboka dýchá a nevychází z domu bez ochranného opalovacího krému. Za přirozený zdroj mládí také považuje mateřství ve vyšším věku – má tři děti, matkou prvního dítěte se stala v 39, poslední měla ve 45.


Diane Keaton (64 let)

zoom


Charismatickou americkou herečku světu představil ve filmech Annie Hall nebo Manhattan slavný režisér Woody Allen, kterého okouzlila natolik, že s ní i strávil několik let v partnerském soužití. Tato elegantní dáma, která vždy preferovala spíše pánský nebo unisex styl, naposledy předvedla svou stále perfektní a štíhlou figuru v nahé scéně s Jackem Nicolsonem ve filmu Lepší pozdě nežli později. Dokázala tak, že i ženy po šedesátce mohou být velmi svůdné a žádoucí. Diane je velkou oponentkou plastických operací a upřednostňuje přirozenost. Pro její přirozenou krásu si ji také do své reklamní kampaně na krémy pro zralou pleť vybral kosmetický gigant Loreal.

Meryl Streep (61 let)

zoom


Klasická krása pomohla této americké herečce k mnoha slavným rolím osudových žen a filmy jako Kramerová versus Kramer, Sophiina volba nebo Madisonské mosty ji vyšvihly mezi nejlepší herečky současnosti. Svůj mladistvý vzhled a svěžest dokonale předvedla ve veleúspěšném filmovém zpracování muzikálu Mamma Mia, ve kterém doslova srší elánem a pozitivní energií.

Její recept na udržení mládí je jednoduchý - Meryl se vyhýbá slunci a prakticky nepije alkohol. Kromě toho se snaží zdravě stravovat a cvičit, nejraději má plavání. Z kosmetických přípravků nedá dopustit na kvalitní peeling obličeje. Meryl žije poklidným rodinným životem – je více než 20 let vdaná a má tři děti.


Jane Seymour (60 let)

zoom


Půvabná doktorka Quinnová oslaví v únoru neuvěřitelných šedesát let. Díky svým tělesným půvabům byla tato dlouhovlasá anglická kráska často obsazována do rolí romantických hrdinek, například v bondovce Žít a nechat zemřít nebo v pohádce Sindibád a tygří oko. Dlouhé vlasy a přirozený půvab si Jane udržela dodnes i bez pomoci kosmetické chirurgie.

Přiznala pouze plastickou operaci prsou po narození svých dvojčat. Jane nikdy nechodí spát bez dokonalého odlíčení a vyhýbá se cigaretám i pasivnímu kouření. Herečka odmítá botox nebo facelift a nemá ráda současnou posedlost běháním a soukromými trenéry. Postavu si udržuje tancováním a čerstvým ovocem, zeleninou a bílkovinami. Dává si však pozor na červené maso.


Iman (55 let)

zoom


Jen těžko lze uvěřit, že této somálské supermodelce s výraznými lícními kostmi a dlouhým štíhlým krkem je již 55 let. Manželka britské rockové hvězdy, zpěváka Davida Bowieho, má i po padesátce dokonalou postavu i pleť a vypadá nejméně o 15 let mladší.

Spekulace o plastických operacích však nejsou na místě. Imanino tajemství totiž spočívá v důkladné hydrataci pleti a to zvnějšku i zevnitř. Supermodelka pije velké množství vody, do které si přidává zázvor, kousky melounu nebo mátu. I ona se vyhýbá slunečním paprskům a nevychází ven bez krému na opalování s UV faktorem nejméně 15. Nikdy se nezapomene večer odlíčit a často si dopřává obličejové masky. Iman si také udržuje perfektní postavu pravidelným cvičením, ráda má zejména box.


Madonna (52 let)

zoom


Nekorunovaná královna popu se drží na hvězdném vrcholu již více než čtvrt století. Madonna je obdařena velkou energií a její tělo je štíhlejší i v lepší kondici než těla většiny o polovinu mladších žen. Sama zpěvačka vypadá maximálně na pětatřicet. Již na první pohled je znát, v čem tkví její mladistvý vzhled – vypracovaná štíhlá postava dokáže opravdu ubrat několik let.

Madonna cvičí celý život, především jógu. Snaží se cvičit dvě hodiny denně, šest dní v týdnu, sedmý odpočívá. Je si vědoma nebezpečí ukrytého v slunečních paprscích, a tak nikdy nevychází ven bez ochranného faktoru. Po padesátce také používá méně makeupu a pudru, což jí rozhodně svědčí. Z potravin jí pouze ty s nálepkou bio, odmítá veškeré konzervanty. Její jídelníček je převážně makrobiotický, plný ovoce, zeleniny, soji a klíčků. Madonna se stará o čtyři děti, z toho dvě jsou adoptované. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?