Znáte nejjednodušší způsob, jak ochránit své zdraví?

Základní návyky péče o osobní hygienu nespočívají jen v tom, jak vypadáme navenek.

Správná hygiena začíná u mytí rukou. Je to jednoduchý, rychlý a efektivní způsob, jak ochránit své zdraví.

V průběhu dne nám projde pod rukama mnoho předmětů, dotýkáme se různých povrchů uvnitř i venku, podáváme si ruce s jinými lidmi. Tak se na našich dlaních hromadí bakterie a viry, aniž bychom si to uvědomovali. Proto bychom měli mytí a dezinfekci rukou věnovat náležitou péči. Jak můžeme hygienické návyky můžeme zlepšit? 

V jednoduchosti je síla 

Napadlo vás někdy, že klasické pevné mýdlo i pumpička tekutého prostředku na mytí rukou mohou podporovat šíření bakterií, protože na ně saháme špinavýma rukama? Bezdotykový dávkovač mýdla Dettol přináší řešení tohoto problému. Odměřuje totiž tekuté mýdlo díky pohybovému čidlu a nabízí tak efektivní způsob, jak předejít šíření bakterií. Už se nemusíte dotýkat pumpičky nebo brát do ruky pevné mýdlo. Stačí jednoduše nastavit ruku pod dávkovač a ten automaticky uvolní potřebné množství mýdla. Pak už jen zbývá umývat ruce po dobu dvaceti sekund. Nový dávkovač dle posledního designu je navíc menší a užší než verze předchozí. Lépe tedy zapadne do interiéru vaší kuchyně nebo koupelny. Zakoupit jej můžete ve stříbrném a bílém provedení. 

Mýdlo pro celou rodinu 

Osobní hygienu by měly pilovat i děti. S bezdotykovým dávkovačem se pro ně celý proces mytí rukou stane hrou. Děti se na něj budou těšit a vy už je nebudete muset složitě přemlouvat. S výukou zdravých návyků bychom přitom s dětmi měli začít již v nejútlejším věku. Přestože osobní hygiena není zrovna jejich největší prioritou, nesmíme se hned vzdávat. Je důležité mít na paměti, že hygienické návyky nespočívají jen v tom, jak vypadáme navenek. Týkají se především toho, jak aktivně předcházet přenosu virů a bakterií. Bez nadsázky by se dalo říci, že čistější dítě je následně i zdravější dítě. Proto je důležité začít s výukou hygieny co nejdříve. 

Vyberte si vůni podle svého vkusu

Bezdotykový dávkovač mýdla Dettol je k dispozici ve třech voňavých variantách a dvou barevných provedeních: stříbrném s aloe vera a vitaminem E a bílém se svěží vůní okurky nebo zeleným čajem a zázvorem. Můžete si tedy vybrat vůni podle svého vkusu a dávkovač, který nejlépe ladí s vaším interiérem. Náhradní náplně zakoupíte ve všech třech zmíněných variantách případně můžete vyzkoušet vůni grapefruitu. Pro provoz přístroje potřebujete dvě tužkové baterie, které jsou součástí balení. Více informací spolu s tipy, jak na prevenci zdraví všech členů rodiny najdete na www.dettol.cz 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?