Ke skvělému fotomobilu Xiaomi 12T dostanete sluchátka a chytrý náramek zdarma

Vánoční akce Xiaomi zahrnuje telefony, robotické vysavače, ale i třeba holicí strojky za skvělé ceny. K telefonům řady Xiaomi 12T navíc získáte dárek v podobě chytrého náramku Mi Smart Band 6 NFC a sluchátek Xiaomi Buds 3. Cena startuje už na 14 990 Kč. S výraznou slevou seženete i skvělý Redmi Note 10 Pro nebo robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra s dokovací stanicí zdarma. Ke skvělému fotomobilu Xiaomi 12T dostanete sluchátka a chytrý náramek zdarma

img

Koupíte telefon a dostanete sluchátka i chytrý náramek zdarma 

Mezi nejlákavější produkty vánoční nabídky Xiaomi jistě patří podzimní novinky Xiaomi 12T Pro a Xiaomi 12T. Od první prosince je možné si pořídit mobilní telefon Xiaomi 12T Pro za 18 990 Kč (8 GB + 256 GB) či 19 990 Kč (12 GB + 256 GB). Xiaomi 12T ve verzi 8 GB + 128 GB je k mání za 14 490 Kč a verze 8 GB + 256 GB bude k dispozici za 15 490 Kč. 

Ke každému telefonu vám společnost Xiaomi zdarma věnuje špičkový chytrý náramek Band 6 NFC v ceně 1 290 Kč. Nabízí 30 tréninkových režimů včetně populárních cvičení jako například HIIT, Pilates nebo Zumba. Samozřejmostí je monitorování srdečního tepu, spánku, okysličení krve a možnost bezkontaktních plateb díky NFC. Druhým dárkem jsou sluchátka Xiaomi Buds 3 s aktivním potlačením okolního hluku. K telefonům řady Xiaomi 12T je spolu s náramkem dostanete taktéž zdarma. 

A to není vše. Uživatelé řady Xiaomi 12T navíc získají tři měsíce YouTube Premium zdarma. Usnadní tak přístup k nejlepšímu obsahu bez reklam i offline, je-li k dispozici. Mezi výhody patří i předplatné služby YouTube Music Premium, kde uživatelé získají neomezený přístup bez reklam k více než 80 milionům oficiálních skladeb, živých vystoupení, cover verzí a remixů. Aby byl vánoční balíček kompletní, je v ceně zahrnuta i šestiměsíční záruka na poškození displeje. 

Další telefony za skvělé ceny 

img

V akci je rovněž zahrnutý mobilní telefon Redmi Note 10 Pro. Až do 1. ledna je tento smartphone ve verzi s 8GB RAM a 256GB úložištěm k dispozici za 6 999 Kč, oproti původní ceně 8 499 Kč.

Redmi Note 11S s okouzlujícím designem, duálními reproduktory a podporou 5G připojení je možné pořídit za cenu od 5 499 Kč. Za krásných 3 199 Kč je pak do konce roku k dispozici mobilní telefon Redmi 9C s 5 000mAh baterií. 

Nejlepší robotický vysavač s dokovací stanicí zdarma

Kromě smartphonů si s výraznou slevou můžete od 7. prosince pořídit i další výrobky, například robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU či Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU. Dále velmi výhodně nakoupíte chytrý kartáček Xiaomi Electric Toothbrush T700 EU nebo si můžete udělat radost chytrými hodinkami Redmi Watch 2 Lite

Vánoční akce na telefony probíhá do 1. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob. Ostatní výrobky jsou za uvedené výhodné ceny k dostání od 7. prosince do 31. prosince, nebo do vyprodání zásob. Všechny zmíněné a mnoho dalších zlevněných produktů naleznete na oficiálním e-shopu společnosti xiaomicesko.cz, ve všech Xiaomi prodejnách a u vybraných obchodních partnerů.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!