Módní hity v elegantní módě – oblečte se do práce i na ples stylově

Potřebujete se vkusně a stylově obléci do práce, na promoci, společenský večírek nebo na ples? Poradíme vám, jaké jsou nejnovější trendy v elegantní módě. Dámská móda je proměnlivá jako aprílové počasí, abyste neztratily přehled, přinášíme vám aktuální trendy na poli společenské a elegantní módy.

img

Značková dámská móda za příjemné ceny s profesionálním servisem

Jarní trend – prvky z eko kůže a syté barvy

Nová jarní kolekce Figl nabízí více barevných prvků, stále se však drží klasicky elegantního duchu bez přílišné okázalosti. Žhavou novinkou je použití prvků z eko kůže, elegantní dámské šaty s koženými lemy na rukávech a s pasem z kůže příjemně zvýrazňují ženskou siluetu. Kožené prvky nalezneme i na skvěle propracovavané pouzdrové sukni, která je základem elegantního šatníku. V kolekci Figl najdete i stále velmi trendy overaly, barevné kalhoty moderního střihu, nebo klasické kancelářské dámské košile s efektním barevným vázáním kolem krku.

Nestárnoucí klasika je sázka na jistotu

Pokud sháníte jednoduché, vkusné, variabilní a zároveň pohodlné šaty do práce, vsaďte na bavlněné šaty z kolekce Figl z velice kvalitní bavlny s podílem elastenu. Jednoduché linie šatů spolu se základními barvami jako je béžová, černá, bílá a šedá nabízejí mnoho variací a jen tak z módy nevyjdou.

Hitem, na který nedají dopustit slavné hollywoodské celebrity, jsou šaty, které opticky tvarují a zeštíhlují postavu. Kancelářská móda se neobejde ani bez kvalitního a skvěle padnoucího saka ať už v klasických barvách jako je černá, šedá či béžová nebo v moderních jarních tónech jako je žlutá, červená či zelená.

Plesová sezóna je v plném proudu

Marně hledáte krásné společenské šaty ve kterých spolehlivě zazáříte na každém plese? V e-shopu Forseti-fashion.cz, který nabízí značky Figl či Every Nature, si určitě vyberete. Hitem plesové sezóny jsou především třpytivé šaty s flitry, za svůdnou femme fatale budete pokud zvolíte rafinované šaty s průsvitným šifonovým dekoltem. Nepřehlédnutelná a neodolatelná budete i v nádherných krajkových šatech, které odhalují záda či v efektních šatech s výstřihem a saténovým leskem.

Mnoho dalších kvalitních a vysoce módních modelů najdete na internetových stránkách www.forseti-fashion.cz.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.