Nejlepší stíny pro barvu vašich očí

Ráda experimentujete s barvami stínů? Pak jste si určitě všimla, že některé odstíny vám sluší méně než jiné. Prozradíme vám, které barvy jsou pro vás nejlepší.

Hnědé

Čokoládově zbarvené oči v sobě skrývají i podtóny oranžové a červené. Proto jejich krása nejlépe vynikne v kontrastu s očními stíny modré nebo nazelenalé barvy. Pokud toužíte po opravdu výrazném pohledu, vyzkoušejte jasně modré oční stíny. Jestliže naopak nechcete působit příliš nápadně, zvolte tmavší, námořnickou modrou. Namísto hnědé či černé oční linky, můžete zkusit i tmavě modrou. Slušet vám budou i jemné zelenozlaté oční stíny.

Modré

Chladná modrá barva očí přímo volá po teplejších a sytých barvách očních líčidel. Hnědé odstíny nebo barvy s příměsí oranžové jsou pro modroočky to pravé pro každodenní nošení. Pro večerní look se hodí metalické teplé odstíny jako je zlatá, bronzová nebo měděná, díky kterým se modré oči ještě více rozzáří. Namísto klasické černé tužky na oční linky si raději vybírejte jemnější hnědou nebo bronzovou.

Zelené

Opakem výrazné, i jemné nazelené barvy jsou odstíny fialkové a růžové, ale nemusíte se děsit, nemáme teď na mysli pestrobarevné líčení ve stylu 80. let. Na den zkuste jemně růžovou a chladné odstíny fialkové a sytě švestkovou barvu si ponechte na večerní líčení. Jako podkladovou barvu naneste na oční víčko tmavošedou nebo jiný neutrální odstín a pak teprve použijte fialové nebo růžové oční stíny, které nanesete těsně k řasám.

Oříškové

Oříškové oči často mění své odstíny v závislosti na světle. Krásnému oříškovému odstínu očí nejlépe sedí podzimní paleta barev. Na den vyzkoušejte sytě hnědé a bronzové oční stíny a na večerní a sváteční líčení můžete zvolit zlaté a zelené oční stíny. Oční stíny v zelené paletě dají vyniknout hnědé barvě v oříškově zbarvených očích a bronzové a fialové oční líčení zase dokáže zvýraznit zelené podtóny oříškově zbarvených očí.



Komentáře

Icy Rose
Autor asi opravdu zelené oči nikdy neviděl... Popsané barvy se hodí k očím modrým
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.