„RICE FORCE“ – Síla rýže – nová prémiová kosmetika na našem trhu

Zákazníci v Evropě mají nyní poprvé možnost vyzkoušet luxusní přírodní japonskou hydratační kosmetiku Rice Force. Extrakt z rýže, který je hlavní účinnou složkou této kosmetiky, pomáhá udržovat pokožku dlouhodobě hluboce hydratovanou, jemnou a čistou.

img

Hlavní výhodou kosmetiky Rice Force oproti jiným přípravků je její skutečná hloubková hydratace

zoom Zvětšit

Rýže hraje více než 2 tisíce let důležitou roli v historii a kultuře japonského národa.

Rýže hraje více než 2 tisíce let důležitou roli v historii a kultuře japonského národa. Je základní potravinou, ze které se mimo jiné vyrábí i saké. Právě saké hrálo důležitou roli při vzniku idey na výroby této kosmetiky z bílé potravinářské rýže pomocí fermentačních technologií. Ruce todžiho, mistra vyrábějícího saké, zůstávají díky každodennímu kontaktu s rýží hladké i při vysokém věku. Japonci jsou navíc zvyklí přidávat saké do koupele s rýžovými otruby, které se dříve používaly místo mýdla. Nápad na výrobu rýžové kosmetiky vznikl před 30 lety u výrobců saké a vývoj rýžového extraktu získal podporu tehdejší japonské vlády.

Po dvaceti letech výzkumu se objevily první produkty Rice Force, využívající Rice Power® Extract. V roce 2001 se stal Rice Power® Extract No. 11 prvním a jediným produktem od roku 1960, který byl oficiálně uznán Japonským Ministerstvem zdravotnictví, práce a prosperity jako "nový tip aktivní přísady", jenž skutečně zvyšuje funkci pleti zadržovat vlhkost. Do té doby nebyl na světě jediný přípravek, který se mohl chlubit tím, že tuto funkci plní.

zoom Zvětšit

Kosmetika Rice Force, jediná kosmetika vyráběná z rýže

"Hlavní složka - Rice Power® Extract - je stoprocentně rýžová přírodní surovina, proto představuje minimální zátěž pro vaši pokožku. Trvali jsme na tom, aby složka byla šetrná k pleti a zároveň na ni měla viditelně dobrý efekt. Extrakt Rice Power®, jenž se vyrábí 90 dní za využití stejné metody fermentace, jakou se dělá tradiční japonské rýžové víno saké, získal certifikaci japonského Ministerstva zdravotnictví, práce a prosperity jakožto účinná složka zlepšující hydratační schopnosti pleti," říká president společnosti Noritaka Numata.

Vědci dlouho hledali a vybírali z desítek druhů rýže ten nejvhodnější druh pro jejich účely až vybrali rýži uruči, která má vysoký obsah škrobu. Nahrála jim také technická vyspělost Japonska v oblasti fermentace. Rice Force není jediná kosmetika vyráběná z rýže, ale jako jediná používá k výrobě bílou konzumní rýži bez slupek, která je mnohem náročnější na zpracování a fermentaci. 

zoom Zvětšit

Schema hydratace

Hlavní výhodou kosmetiky oproti jiným přípravků je její skutečná hloubková hydratace. Běžné pleťové přípravky vytvářejí na povrchu tenký film, který zadržuje vlhkost. Na první pohled může být tento účinek markantnější, protože je výsledek vidět velmi rychle. Ve skutečnosti se ale kvalita pokožky nikterak nezlepšuje. Rice Power® Extract oproti tomu působí hluboko v pleti, kde jí hydratuje. Aby se extrakt dostal hluboko do pokožky potřebuje se dostat přes vrstvu přebytečného mazu, který odpuzuje vodu. Díky tomu, že se extrakt dobře slučuje jak s vodou tak s olejem dokáže tak vodu dostat hluboko do pokožky, kde jí účinně hydratuje a zároveň zdokonaluje její strukturu.

Výsledným dojmem je tedy pleť mladá, hydratovaná a poddajná.

Po velkém úspěchu kosmetiky Rice Force v Asii a ve Spojených státech si dnes mohou účinky Rice Power® Extract No. 11 vyzkoušet i lidé napříč celou Evropou. Firma si pro vstup na Evropský trh vybrala střed Evropy, Českou republiku, kde mají zákazníci jako první možnost vyzkoušet si její účinky na kosmetickém ošetření obličeje i s tradiční japonskou masáži kobido v luxusním kosmetickém studiu ve Wellness Rooseveltova v Praze.

Z Prahy se bude RICE FORCE také distribuovat do celé Evropy exklusivně přes internetový obchod www.riceforce.eu.




Komentáře

Věra Rothová
Zkušební sada rýžové kosmetiky pro suchou pleť žena 60+
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.