Terasa na tisíc způsobů

Snad každá žena touží po zimní zahradě, ve které by si vytvořila útulné sezení obklopené rozkvetlými květinami a téměř každý muž chce skvělé místo pro grilování s kamarády, kde by se mohl bavit bez obav, že by rušil sousedy. Obojí nabízí posuvné zastřešení terasy CORSO, díky kterému si život na terase vychutnáte za každého počasí po celý rok. 

Nekonečno možností, jak terasu využívat

zoom Zvětšit

Uspořádejte na zastřešené terase setkání s přáteli

Se zastřešením CORSO máte k dispozice nespočet možností, jak svou terasu využívat. Můžete z ní vytvořit místo k relaxaci, fitko přímo u zahrady, místo pro setkání s přáteli, ze kterého nemusíte nic sklízet, stačí pouze zatáhnout jednotlivé části zastřešení. Jak využijete terasu zakrytou posuvným zastřešením, je už jen na vaší fantazii. Získáte další místnost, kterou můžete měnit podle nálady a aktuálního počasí. V létě můžete zastřešení plně otevřít a užívat si slunečních paprsků, čerstvého vzduchu a spojení se zahradou. A když se ochladí, stačí lehkým pohybem zastřešení zatáhnout a máte rázem krytou zimní zahradu. 

CORSO od českého výrobce ALUKOV je špičkové posuvné zastřešení terasy, které již na první pohled okouzlí svým designem. Stabilní konstrukce z hliníkových profilů jsou dostupné v mnoha barevných i tvarových variantách, což umožňuje zvolit ideální kombinaci pro dokonalý soulad s domem i jeho okolím. Výplně posuvných částí zastřešení tvoří bezpečnostní skla, která byla zbavena nadbytečných sloupků pro úchvatný panoramatický výhled. I minimum slunečních paprsků dokáže díky skleněným výplním ohřát prostor pod zastřešením na příjemnou teplotu. A pokud by vám bylo až moc teplo, je možné zastřešení plně otevřít pro přísun čerstvého vzduchu. 

CORSO a jeho vychytávky 

zoom Zvětšit

Bavte se na terase po celý rok

 ALUKOV při vývoji zastřešení terasy myslel i na ty nejmenší detaily, které zákazníkům zpříjemní pobyt venku. Zabudované stínění je možné kdykoli zatáhnout a uchránit tak prostor pod zastřešením před spalujícími slunečními paprsky, ale také zajistit soukromí v noci, kdy by mohlo být do osvětlené terasy snadno vidět z ulice. Stínění umožňuje v zastřešení navodit intimní atmosféru. Pro domácí mazlíčky je zase v zastřešení zabudován speciální vchod, díky kterému mohou korzovat do zahrady a zpět, pokud jim to dovolíme. 

„ALUKOV je tradiční českou společností, která vyrábí svá zastřešení vždy na míru, čímž se výrazně odlišuje od výrobců krabicových řešení, která není možné přizpůsobit velikosti a tvaru terasy, ale ani drobným nerovnostem domu. Náročnou instalaci provádí náš profesionální servisní tým s bohatými zkušenostmi. Navíc poskytujeme nadstandardní poprodejní servis a až 15letou záruku na materiály,“ informuje Zdeněk Kohák, marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s. 

„Přijďte si zastřešení terasy a další výrobky společnosti ALUKOV prohlédnout na veletrh For Arch do pražských Letňan, který se koná 20. – 24. září. ALUKOV zde na obrovské ploše předvede nejen svá zastřešení teras CORSO, ale také zastřešení bazénů a vířivých van,“ dodává Zdeněk Kohák. K vidění budou také dva zbrusu nové produkty – zastřešení terasy CORSO ULTIMA s rovnou střechou a maximem proskleného prostoru pro panoramatický výhled a také nejnižší, téměř neviditelné zastřešení bazénu TERRA. Kromě toho ALUKOV návštěvníkům nabídne bohatý doprovodný program s herci a zpěváky z divadla Kalich i s olympijským vítězem Alešem Valentou. 

Kvalitu a technologická vylepšení zastřešení si můžete prohlédnout po celý rok také v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně a v Orli u Chrudimi. 



Komentáře

sarlotka1
Krása.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?