Konec e-shopu Omlazení.cz – totální výprodej kosmetiky

A tak hezky to začalo! Na počátku byla myšlenka, že by byl hřích nespojit tak kvalitní a v hojném počtu vznikající recenze kosmetiky, které se na Omlazení.cz neuvěřitelně dobře ujaly, s prodejem kosmetiky, tedy s e-shopem. Věřili jsme, že to spolu bude dobře fungovat a jiné e-shopy nám takovou výhodu budou bledě závidět. Stačilo najít spolehlivého partnera, který bude e-shop provozovat. Vážně stačilo?

Nefunguje to

Nebudu vás napínat. Nestačilo a nefungovalo to. Ta hypotéza o úžasném synergickém efektu recenzí a vlastního prodeje kosmetiky se vůbec nepotvrdila. Navíc s partnerem, který měl provoz e-shopu zajišťovat, jsem se po dvou letech vývoje rozešel, nicméně bylo to ještě před vlastním spuštěním e-shopu. Takže teď mám na krku e-shop, který sice nějakou kosmetiku prodává, ale jde mu to dost pomalu a já se zabývám prodejem,  logistikou a vším možným okolo – věcmi, které jsem vlastně nikdy nechtěl dělat a kterým podle všeho vůbec neumím. Lepší bude přestat a věnovat se komunitnímu serveru, tedy starému dobrému Omlazení.cz.

zoom

Kdo zaváhá...

40 % SLEVA – pokud možno hlavně pro vás

Většina zboží v e-shopu je od 1. května zlevněna o 40 %. Vše, co v e-shopu vidíte, je okamžitě k dodání. Nic dalšího na sklad ale nebereme, pokud se vám něco líbí, kupte si to (vy nebo vaší přátelé a známí) teď. Myslím opravdu teď. Teď hned! U řady značek máme už jen pár kousků. Namátkou Mac posledních 6 ks produktů, Urban Decay 8 ks, 3Lab jeden jediný, Darphin 11 ks, Saloos pouhých 12 ks. Obvykle se jedná o jeden až dva kusy od každého produktu.

Takže neváhejte, jste první, kdo o této akci ví. Zítra pošleme data s novými cenami do Heureky a to bude něco! PS: Více už zlevňovat nebudeme. Současné ceny jsou víc než velkorysé. ;-)

A co pak? 

Co reklamace, vracení zboží až e-shop zanikne? E-shop sice skončí, ale ani já, ani Kristýna Kupská, která se dočasně o logistiku e-shopu stará, nekončíme. Jsme tu, jen jsme se rozhodli vše vyprodat a nic dalšího už neobjednávat. A myslím, že e-shop necháme na adrese, kde teď je, běžet i pár měsíců poté, co bude docela prázdný – jen s informací, kam poslat případné reklamace. 

No. A život jde dál...

img



Komentáře

honzik108
to mě mrzí moc
Niky82
To je škoda
magiesimkova
Fashion victim
Snad se Vám podaří oprášil starou slávu Omlazení i po tom, co odsud všichni utekli Držím pěsti. E-shop se nesprávně zaměřil na drahé produkty, které mají malou klientelu. Volit levné, v ČR špatně dostupné v síti drogérií, mohlo to fungovat.
daneska
souhlasím s Fashion victim
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.