samý mńamky , když to tady čtu jak mám držet dietu?

arrow
profile_image
Miluše
od 6. 4. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
No já bych teda radši to ovarové koleno sakum prdum.
Ono je totiž vyjímečně zdravé. Má libové maso, má hromadu povázků ůpony šlach, ty jsou na šlachy, má kůži a hromadu chrupavek a to je zase bomba pro naše klouby a chrupavky. A to tlusťoučké nám mastí naši pleť pěkně zevnitř,

A pak že česká kuchyně není zdravá. Ať se jdou bodnout.

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
já chcíííííííííí

Bříško
nechceš ogrilovat klobásu,udělám

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
jé ty se máš...já chtěla o víkendu grilovat,ale byli sme tak dodělaný z těch Katapultů,že se nám nechtělo jet do Globusu

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško

Bříško
silnější lidé jsou milejší
to je stopro prvda,jsou spokojení a dopřejí si co chtějí

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
no to už se těším

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
jo taky občas udíme,je to úplně jiný než koupený a když je to dobře naložený,no to je bašta

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
Nezkoušela jsi dělat žebra na medu? na grilu..

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
to nám nakládá řezník,já to neumím respektive si to nechám udělat abych nezkazila maso

hlásím,že dnes jsem nejedla ještě nic,ale jdu si dát párek a rohlík

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

xxdanielaxx
no tojsi dobrá,že to vydržíš

Jiřina
Buď v klidu,já přes den moc nejím...........jím v noci

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
no šlo by to asi i na maso..takže olej,limetková šťáva,kremžská hořčice,sojovka,worčestr,česnek a sííííla různého koření a samozřejmě med.Z toho se udělá taková pasta a naloží se do toho maso.pak se to vyndá a když už je to z půlky upečený začne se toještě potírat tím zbytkem marinády...no je to slast.

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

xxdanielaxx
jooo ták,jsi obrácená

arrow
profile_image
Jiřina
od 31. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bříško
no opravdu musím říct,že je to moc dobré i dětem to chutná,to je co říct

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené