arrow
Neprodává v Bazaru

Jakou syrovátku pijete? Já měla kdysi Linie syrovátka, ale nějak mi to nechutnalo..Je nějaká chuťově lepší?

arrow
profile_image
Marianne
od 29. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak já Vám vůbec nevím, co si vlastně mám dávat k snídani. Chtěla jsem už dělit ode dneška, ale ještě musím spotřebovat jídlo,co mám doma, protože jinak bych ho musela vyhodit. Takže si smolím jídelníčky a nejvíc bojuju se snídaní. Hay umožňuje docela pestré snídaně, i s určitými sýry, kdežto Marsdenová je zcela zavrhuje s tím, že sýry z kravského mléka úplně vypustit a zařadit kozí nebo ovčí, ovšem striktně je hází do proteinů, sušina nesušina . Takže doporučuje rýžový chlebíček s nehydrogenovým margarínem a medem nebo ovoce nebo směsici sušeného ovoce, což je tedy docela limitující. Jediný,co mě napadá je knacke s margarínem a zeleninou, jednou okurka jednou rajče, ale stejně....

Marianne
Prosímtě Marsdenkou se až tak neřiď, některé finty má dobré ale zbytek stojí zaprd... Je líná si potraviny rozdělit. Mám tu knihu doma taky přečtenou na 100X...
Já normálně snídám i ten sýr, třeba knackebrot s žervé a hubnu stejně, takže si to klidně dej tak, jak je rozděleno v tabulce na začátku nebo na stránkách. Ona to dělá moc jednodušší, protože taky nepočítá s tím co se jak v bříšku rozdělí a chová.
Kniha je to dobrá ale zase tak stritkně se ji, prosím, nedrž... Myslím že těch 99 Kč co jsi za knihu dala zas není tak moc aby jsi od ní mohla trochu upustit, co ty na to??

Na snídani mám talíř s drůbeží debrecínkou, sýrem krolewski, kapií a zbytek sýr. rolády.
Na svačku to vidím na kiwi s jogurtem.
Na oběd hov.biftek s vejcem a zeleninou.
Na svaču nevim, jedu k babi a tam raději nejím (voz nedopečené kuře minulý týden)
Na večeři.... hmmmm.... asi opět obl.talíř s kupou zeleninky

arrow
profile_image
Marianne
od 29. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

kamculenka

No....asi máš pravdu, já tu knihu přelouskala a relativně mi osvětlila spoustů nejasností, takže k něčemu zcela jistě byla, ale přijde mi, že něco řeší až příliš a něco zase vůbec, čert, aby se v tom vyznal...! Takže říkáš, že sýr tedy dle rozdělení Haye podle hranice 50% lze, no dobrá, tak ho zařadím a uvidí se...

Marsdenová mě totiž překvapila spoustou zbytečností, kterých se drží, třeba pokud si dávám hrášek nebo kukuřici z konzervy, tak to oplachovat ve studené vodě, několikrát, aby se ten lák, ve kterém to je umyl....no to je podle mě hloupost, přece nemůžeme být tak puritánské, to bychom si za chvilku nedaly k jídlu už vůbec nic!

arrow
profile_image
radana
od 14. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

77

ahoj,já teď baštím mandle v karobu. musím si to v práci trošku osladit,no.

Marianne
No přesně tak vystihla jsi to dobře. Ono hranice 50% není až tak striktní... třeba si vem sýr gervais. ... má málo, ale je tvarohový tudíž ho můžeš na chlebík nebo já teda na knackebrot... dám si na každý knacke 2 poloviny cherry rajčete a zasypu bazlkou nebo oreganem a je to fakt dobrá mňaminka

radana
Joo nějak si to osladit musíš, tak pěkně papej dej si si za mě u nás tohle nemaj...

Marianne
nemůžeme být tak puritánské, to bychom si za chvilku nedaly k jídlu už vůbec nic!
škoda že jsi tady nebyla včera!!! Viď, radana ?? to bylo ...

arrow
profile_image
radana
od 14. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

77

no bylo to tu poučný,třeba ještě bude???????

radana
ještě si dělej srandu ...

Holky, u ns ty karobový nesmysly nejsou, já nehraju

BáraK
No to je to no... to se mi nechce to poštovné je docela síla a kvůli třeb 5 tyčinkám... chjo...

Holky nemáte některá foto nebo tak jak to vypadá?? poptala bych se u nás pořádně a hodila bych fotečku na naše stránečky

Holky ještě něco víte některá přesně, která sladidla se smějí kdy použít? Já v tomto plavu, chtěla bych to hodit na stránky, já vše sladím stévií. Ví některá kdy glukozu, kdy fruktozu kdy umělé sladidlo a tak???

arrow
profile_image
sovicka
od 5. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

V pořadu Samadoma uváděla dietoložka, že je lepší používat normální cukr, aby nebolela hlava. Nebezpečný je prý tuk, cukr by se neměl řešit, co se slazení kávy a čaje týče, nemyslela přejídání dortíkama...

Nee myslela jsem glukózu a fruktozu jako ty přírodní cukry, ne ty humusy typu aspartam, acesulfam, sachariny a podobné.... stévií sladím a je to přírodní tak to neřeším, ale už jsem si odvykla tak že obyč cukr už bych si asi nedala...

arrow
profile_image
anad64
od 22. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

vcera jsem byla celkom dobra, dodrzela plan. jidelnicek

dnes: rano stejne: kava s mandl. mlikem
doobeda 2-3 maly jabka
obed: cockovou polivku a krajic chleba
svaca: (za 3 hodiny po obede) tvaroh s ovocn. jogurtem
vecere: uvidim

delence zdar !!!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené