Jestli máte nějaký osvědčený recept na dietní zeleninové jídlo, vkládejte

Téma na nízkokalorická jídla tu je:
https://www.omlazeni.cz/nizkokaloricka-jidla-varime -59-5017-0.html
Pokud jde tedy o dietu obecně, tak by se recepty tříštily na dvou místech.
Pokud chceš nějakou konkrétní dietu, tak téma prosím specifikuj.

Dietní zeleninové porkmy - to už by šlo?

arrow
profile_image
helusiky
od 21. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ja iluju tunaka ...muzu ho kazdy den a delam si takovej,velký talíř tuňákového salátu...je moc jednoduchýn na přípravu a opravdu velmy dobře chutná.Jím ho každý den,zasytí a zhubla jsem už opravdu hooodně.Tady je recept.
Půlka hlávky ledového salátu natrhaného nakousky.
na to jedno rajče nakrájené
kousek salátové okurky
a může být i mrkev,nebo papryka
Na to půl konzervy tuňáka...nejradšín mám rio mare ve vlastní šťávě
Nakrájet cibuly-pole chuti já mám ráda moc.
Posypa krutóny
Zálivku si dělám sama z bílého jogurtu silueta,do něj hodím kávovou lžiku soly a černý pepř.a doliju šťávou z citrónu...mám taky ráda moc.

Pro obměnu se místo tuňáka může dát třeba kuře osmážené na teflonové pánvy a nakrájené na kousky.

Cituji libra: Dietní zeleninové porkmy - to už by šlo?

Super! Díky!

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

příkládám další :
- uvařené těstoviny, tuňák ve vlastní štávě, sýr (mazací )
salátek :
- pórek, šunka, pomazánkové máslo, paprika, sýr (mazací )

arrow
profile_image
Camperses
od 1. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky mám výborný - tuňákové sendviče:

Dvě plechovky tuňáku i se šťávou
Plechovka kukuřice (asi spíše bez šťávy - nedrželo by to pohromadě)
Nadrobno nakrájená okurka
Trocha majonézy

Mňam mňam na chleba, na pity nebo samotné

arrow
profile_image
ajaks
od 19. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já mám nejradši pečenou zeleninu: cuketu, lilek, rajčata, hodně cibule, celer, mrkev, papriky, můžeš dát i zbylé vařené brambory. Nakrájet na větší kousky, pokapat olivovým olejem, posypat kořením (třeba Provensálské) a dát pét do trouby tak na 3/4 hodiny. Může se posypat parmazánem pro dietářky dietním eidamem. Podávat s bagetou. Zelenina se dá obměňovat, určitě se dají přidat třeba zelené fazolové lusky.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené