Myslíte, že jde sušené mléko vyměnit za sušená syrovátka? Očekávám odpověď, že ne, že je to jiné složení apod. Jen mě to napadlo, chutná to stejně a vypadá to stejně
a hodně bych ušetřila.
Reaguji na cokoladovasusenka: No v tom mléce je důležitý ten tuk (jak jsem pochopila), ale to v syrovátkách asi nejní tak nevím, snad nám odpoví někdo, kdo to zkoušel 
Reaguji na Cara: tak to je dobrá zpráva a marcipán je OK? Neroztéká se apod. dělá se s tím normálně jako když je ze sušeného mléka? Chutná to stejně?
já to teda dělala jen jednou a docela dobrý, ségra to dělala už víckrát, chuť to má malinko jinou, ale ne zase nějak výrazně 
Jde to
. Jednou jsem to tak zkoušela,protože se mi nechtělo kvůli jednomu plátu marcipánu (na slepení s lineckým kolečkem) kupovat za 70 kč sušený mlíko. Chuť je dobrá, jestli stejná jako klasický marcipán nevím,ten jsem jedla naposled snad na základce
... Jen si neodpustím menší opravu - sušená syrovátka je TA - rodu ženskýho
. Pojmenování TY syrovátka mě tahá za uši jako nic jinýho na světě,tak se omlouvám že rýpu,ale musela jsem
Já syrovátku taky občas používám jako náhražku suš. mléka - třeba na kokosový kmen, ale zkoušela jsem marcipánky, a to nešlo - syrovátka je poměrně lepivá. Jestli někdo máte recept na marcipán ze syrovátky, tak ho sem prosím dejte. Díky
Reaguji na netík: Tak jsem to včera zkoušela.... a šlo to! Takže potahovací hmota: 150 g moučkového cukru, 150 g syrovátky, 2 lžíce oleje, pár kapek mandlové esence.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.